Отговори
# 60
  • София

Понякога се случва и някой нещо да не е разбрал, доставка/превод да се забави питайте ме мене, че чакам повече от месец една Ларедутска поръчка и търпението ми се изчерпа  Mr. Green, не е нужно да се дига толкова пушек за 7 - 9 евро...
И едно нещо не разбирам и аз - спомням си когато тази мама предложи да подари лекарството, има толкова такива предложения в Продавалника, никъде не се упоменава, че трябва да си платиш транспорта. Голям "подарък" е това. И не знам кой е търговецът в случая... Wink

Олче,точно така..аз съм търговката в случая!

Peace

# 61
Сори за нахълтването и от мен,ама тука вече не се стърпях...Незнам как може Деси да е търговката в случая при положение,че 4 опаковки Инфакол струват доста повече от 10 или 30лв....
Айде вече да не се заяждаме,защото от мухата стана слон.Ама и вие хич не си поплювате с приказките,и то без да сте сигурни кой е прав и кой е крив...После ние сме били обиждали Зеленото око...

# 62
Здравейте момичета!
Нашата кака вече е добре и започна даже да не ме слуша,но важното е да са здрави.
emiliarie браво на вас ,завиждам ви за пътешествията.Аз сега с бебо в тези жеги не ми се тръгва надалеч,а исках да посетим някои места.
Ние утре сме на консултация и ще видим как растем.Сега в жегите излизаме само следобед ,че то иначе вместо приятна разходка си е мъчение.
dideroncho много нахално от твоя страна ми се струва нахлуването ти в темата ни.Първо ти не можеш да приключиш спор между други хора.Второ тук не е имало спор ,явно трябва да се приключи някъде другаде.Трето след споделеното от zelenoto oko проявих интерес и проследих темата ви -не ви прави чест на ВСЯКА ОТ ВАС ,която е коментирала прибързано и грубо.Спирам с номерата,че станаха много и сигурно дразнят.Съгласна съм ,че Деси е прекрасен човек-това означава ли ,че zelenoto oko не е?И би ли ми казала как можеш да ни забраниш да обсъждаме?И не е ли нахално да го искаш от нас,като вие сте го правили в продължение на няколко теми?Сигурна съм ,че никоя от априлките няма да нагруби Деси,но ще изкаже мнението си-ние имаме пълното право на това.Ето и моето мнение-30 лв. които е пратила zelenoto oko са знак ,че проблема не е в парите ,а е била възпрепятствана.Това ,че не се е свързала с Деси ,да и каже ,че ще ги забави не е хубаво,но Деси защо не го направи преди да коментира във форума?
Ако аз подарявах или щях да пратя за сметка на получаващия,или нямаше да търся разходите.Не обвинявам Деси просто не бих постъпила като нея.
Надявам се ,че повече февруарки няма да нахлуват и да ни забраняват и позволяват!

# 63
В Продавалника преди няколко месеца Инфакола вървеше по 25-30 лева, тогава го нямаше още гръцкия аналог. Сега върви по 15 лева. 3 опаковки по 15- 45 лева. Минус 10лева за транспортни разходи- 35 лева. Или Деси е много лоша търговка или не знам какво е искала да постигне. newsm78 Дори с преведени 30 лева, едната опаковка пак ти идва подарък. А и транспортните разходи винаги се поемат от купувача, ако няма друга уговорка. А такава е имало.
Нахлуването беше първо в нашата тема.

# 64
АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ,МОЛЯ ВИ!!!!
АКО ИМАТЕ ОЩЕ КАКВО ДА КАЗВАТЕ НАПРАВЕТЕ СИ ОТДЕЛНА ТЕМА!!!!!
И ЗА ФЕВРУАРКИ И АПРИЛКИ ГОВОРЯ!НАЛИ СМЕ ЗРЕЛИ ХОРА!!!!

# 65
Здравейте на всички , познавам Зеленото око и съм на 100 процента сигурна ,че тя никога не би направила такова нещо ,особено за 10 лева .Деси мисля ,че не е мястото тук да пишеш такива неща и да злепоставяш хора ,които никак не са се " тарикатили ".Щом имаш нещо против нея , пиши  и на скайпа или  на лични , за да провериш кога ще ти ги прати парите .За 10 лева направи голям проблем значи , чак и в други теми си писала  Naughty  ooooh!  А февруарките толкова са наивни ,че пишат веднага простотии  без да има за какво  Close

# 66
Влезнах като умиротворител, но аз изядох лайната! Както и да е! Здраве да е! Позволих си да влезна в темата ви, защото първо вие нахлухте в нашата! Вече се извиних! Само ме е яд, че Деси в момента е много разтроена и плаче, а тя е направила добро и не го заслужава!

Няма да се занимавам повече и отивам да си гушна детето! То ми е по-важно от всичко и няма да се ядосвам излишно! Предполагам /даже съм сигурна/, че и за вас е така и ще направите същото!

Край!

АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ,МОЛЯ ВИ!!!!
АКО ИМАТЕ ОЩЕ КАКВО ДА КАЗВАТЕ НАПРАВЕТЕ СИ ОТДЕЛНА ТЕМА!!!!!
И ЗА ФЕВРУАРКИ И АПРИЛКИ ГОВОРЯ!НАЛИ СМЕ ЗРЕЛИ ХОРА!!!!

Браво! Точно така!  Peace

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 12:39 от dideroncho

# 67
Аре стига аритметики. Инфакол вече се продава и в българските аптеки. А това, че детето ще оригва в вкус на малинки вместо с този на банан на кого му пука.
Мили февруарки, моля продължете да обсъждате случката във вашата си тема. Ние тук ценим труда на авторите и не държим да изписваме по найсет на брой теми в седмицата. Приятен ден и много усмивки от хлапенцата ви.  

# 68
  • Някъде там...
Йо йо, Яна понякога го прави, когато много й се спи и е кисела по този повод. Дърпа се, реве, удря с ръчички.
Олче, играчките не я ли привличат вече ревлата? И моята Яна е от сърдитките, но поне напоследък й станаха интересни играчките, та не ми е постоянно в ръцете. Направила съм няколко къта за забавление - активната гимнастика, люлката, кошницата за кола с вързана на дръжката му играчка, сгъваемата кошара с окачени на нея други играчки. Отделно и в тяхната кошара си имат играчки. Забелязвам, че Йоана се научи да удря с ръка висящи дрънкалки - прави го в количката, прави го и в активната гимнастика. Гледа съсредоточено играчката, удря я с едната ръка и се радва на резултата с усмивки, звуци и ритане.  Joy
Другото, което забелязах при моята мрънла Яна е, че по-лесно заспива като си я оставя да си пореве в леглото, иначе в ръцете ми реве, заспива, пак реве, а в кошарата поревава известно време, запретва си възглавничката пред лицето, струпва някоя и друга играчка на главата си и заспива. Само че май с херния не бива да я оставяте пък да реве, та няма да действа при вас.  newsm78

# 69
Аз няма да пиша в февруарската тема,защото съм сигурна,че и тук ще си го прочетат Peace

Аз наистина не прочетох някоя от нас да е обидила Деси,докато някои от вашите коментари  са особено злъчни Sick Само да напомня (зеленото Ако). Е,то бива,бива ама това е отвратително Sick

И да,наистина има толкова скъп превод до България!

А пък колко априлки са влезнали да коментират при вас и колко от вас при нас е някакво мерило,за това,кой е крив и прав,просто нямам думи ooooh!

Предлагам да заровим томахавката на войната и повече да не се коментира!

При нас най накрая изгря слънце и отивам на разходка с дъщеря ми.
Пожелавам на всички приятен ден и много весело настроение!

# 70
  • not found
Бум на мами февруарки в темата на априлките  Flutter
Аз съм сигурна , че ако беше станало обратното - зеленото око да даде на деси инфакола , ние в нашата тема пак щяхме да реагираме така спрямо деси  Stop Другото , което е смятам , че за тези пари никой няма да започне да се прави на дръж ми шапката и да го обсъждат по форумите  Peace В случая найстина се е получило някакво недоразумение   Flutter

Сега да пиша за себе си , че пак се скарахме с тати  ooooh! Писна ми вече  smile3515

Извинявам се правописа .

# 71
Здравейте мами Hug
Ходихме на доктор (,не при личната ) при Доц. Петрова  и се оказа че ни се разминават гънките на дупето и сега ще ходим на ортопед.Личната нито веднъж не ни погледна гънките  КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО  #Cussing outИДЕ МИ ДА ГИ ГРЪМНА ВЕЧЕ ТИЯ ДОКТОРИ #2gunfire за хернията аз и казах,сега и за гънките пак аз -а тя какво прави и гледа Thinking нямам думи вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Олче ние бяхме с лепенка 5 дена и правихме упражнения когато и сменям памперса и ходихме на визиотерапия- той ми показа какво да правим.Всичко трае 10 мин. за това ти трябва да правиш на бебо упражненията за да има резултат.И моята крещи силно и се напъва постоянно . ooooh!
За тези пари защо не се разберете двете ,а пълните темата  newsm78 Извинявам се ,но мисля че така трябва Cry
Момичета, искайте си преглед за ортопед ,защото до 4-ия месец трябва да се вземат мерки ако има нещо Naughty

# 72
# 73
qnika, ти ли беше писала, че Дая има, какви мерки предприехте и дадоха ли резултат, моля те да споделиш, че ще се гръмна с мойта ревла... Praynig
От името на друга ревла съм решила да пусна петиция. Обичам петициите.  Laughing
Мили другарчета бебета, не се оригвайте бързо, защото ще ви сложат да си легнете на гръб. А там има едно копче за реване.
Мили другарчета бебета, не се заигравайте за дълго сами, защото ще решат, че можете да се забавлявате и сами.
Мили другарчета бебета, има само две удобни пози докато сме на гръб - да ядем и да ни киснат във вода. За отклонение от правилните действия, сигнализирайте незабавно.
Олче, наистина е много кофти това, че нямаш възможност в момента да работиш повече с Велизар. Confused Дано се намери подходящо решение и да  имаш скоро възможност за помощ с Елина.
И като споменах това прекрасно име Велизар, да ви кажа как един хубавец адаш се разрева, когато майка му гушна за мъничко Мария докато й измия една биба. Майкоуууу, сълзи крокодилски. "Махни го това бебееее" newsm45.    
qnika, идея си нямам защо бях решила още в началото да разгледам гънките на разбойничката ми дали са симетрични. Някакви детски спомени явно са останали у мен, че несиметричността означавала нещо си.  

# 74
  • София
От името на друга ревла съм решила да пусна петиция. Обичам петициите.  Laughing
Мили другарчета бебета, не се оригвайте бързо, защото ще ви сложат да си легнете на гръб. А там има едно копче за реване.
Мили другарчета бебета, не се заигравайте за дълго сами, защото ще решат, че можете да се забавлявате и сами.
Мили другарчета бебета, има само две удобни пози докато сме на гръб - да ядем и да ни киснат във вода. За отклонение от правилните действия, сигнализирайте незабавно.

Joy Joy Joy
Елина се подписва под това и с двете ръчички... Може и да добави:
Мили другарчета бебета, не джвакайте биба, защото е ГАДНА и не пуска нищо. Бибата е създадена злонамерено от Големите с цел потъпкване на изконното право на Глас Народен, и трябва да се плюе надалееееееееееееееч. Mr. Green
И още точки можем да внесем, но да не я очерням мойта мома толкова, че ще избяга гаджето от нея... Laughing

Жабче, интересни са и играчките и доста рев спасяват, но НИЕ да и дрънкаме и говорим, един вид да и ги презентираме Mr. Green, сама "говори" на листата и сенките в градинките още само. Браво на Яна, че протяга вече ръчички и удря. Heart Eyes И Елина докосва и удря навързани в близост играчки, но не мисля, че е съзнателно още.

Яника, би ли ми писала на ЛС какво точно представлява масажчето? Много ще съм ти задължена! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт