Бъркат , но не боли .
.Дано по-скоро всичко влезе в релси.Радвам се ,че това със загасената лампа е проработило.
БЛАГОДАРЯ ТИ и успех

Я си признай за колко изтъргува Инфакола, един, два милиона . а? 
Досега дори и бях се замисляла,че може да има значение.
На мен в родилното изрично ми подчертаха,колко е важно на първия месец малката да я прегледа ортопед. Имах луд късмет с нашия педиатър,че се оказа,че разполага с видеозон и и прегледа не само ставите на бедрата,но и бъбречетата,дробовете и стомаха.
Макар че това ама хич не ни пречи със систера да мерим улиците от 10 до 20.00. А малката е плътно с нас. Дай и само да се вози в количката!
Личната каза че вървял към наднормено тегло
.
.
стягам багажа за Велико Търново и от там отново Русе в събота .
Това е свободен форум и можем да обсъждаме каквото си искаме, стига да не е в нарушение на правилата. Дотук обида към Деси не съм видяла в нашата тема, а има доста такива, насочени към Зеленото око във вашата. Само няколко момичета са реагирали разумно и са предложили двете да се разберат на ЛС (прочетох всичките обсъждания). Транспортните, доколкото видях, са 7 Е (така е написала Деси), а не 9 и, независимо от това, Зеленото око е пратила 30 лв. Аз пък изобщо се чудя и на двете защо са се хванали на тази "сделка" - първо, аз като правя подаръци, не искам да ми плащат транспортните, и второ, като са се разбрали за плащане на транспортните в някакъв срок, същият трябва да се спазва, освен ако има непредвидени обстоятелства. 

Макар че това ама хич не ни пречи със систера да мерим улиците от 10 до 20.00. А малката е плътно с нас. Дай и само да се вози в количката!
dideroncho, ти в случая се явяваш? ... Шоки, традиционно си много права. 
Нахлувам в темата ви само за да кажа моето мнение по въпроса.

не си спомням!Няколко пъти и писах как са и дали помага инфакола...но за пари не се говореше.Накрая се оказа че превода е безумно скъп..ок и тогава променихме плана и парите трябваше да се пратят до баба ми..но кога са пратени никой не ми каза
Нали не се очаква жената да ходи всеки ден до пощата и да проверява
Парите се получиха в понеделник,но ако знаех че Зеленото око ги е пратила веднага щях да пратя баба ми.Защо не ми написа на скайпа кога ги е пратила остава загадка за мен.Темата смятам за приключена,и всеки сам решава кое становище да вземе..но ако някой си мисли че съм целяла да обвинявам Зеленото око в нещо чрез този подарък..е тъпо.

, е ние сме нещо подобно, но у дома. Навън горе долу слуша и спи.
А и на баткото трябва много внимание да обръщам, защото основната част от терапията с логопед е и работата вкъщи, а малката сърдитка не ми оставя възможност да се занимавам с него хич... 

Препоръчани теми