Отговори
# 45
  • not found
Дай линк на темата на февруарките  Grinning

Бъркат , но не боли .

# 46
Здравейте мили мами!

Надявам се всички да сте със слънчеви усмивки!
Поздравления на всички празнуващи и празнували месечинки.
Ммммм нагледах се на сладурчета , нашите бебоци са си най!

Принцеса Рая, много ми беше приятно да се видим,много си сладка ! Стискам палци принцеса Ния да се оправи скоро и да се успокои.Толкова ми домиля за нея , още ви мисля .А за теб - не ми се мисли как се справяш Hug Hug Hug.Дано по-скоро всичко влезе в релси.Радвам се ,че това със загасената лампа е проработило.
Като споменах за лампата ,та отново да ви споделя опит.Аз загасих лампата на Борис,някъде около 15-20 ден.Оттогава спи всяка вечер от 23.30 или 24.00 ,до 6.30-7.00. И така вече 3 месеца с едно единствено изключение ,когато му поставиха Пентаксим.Който не е пробвал на тъмно ,нека пробва,така детето добива и усещането за ритмичността на ден и нощ.
Ние по принцип режим на храненето никога не сме имали -яде когато си поиска.Сега забелязвам ,че в жегите иска по-честичко и то по малко, а иначе от преди си му е навик ,след 19ч хапва по-начесто и прави запаси за дългата нощна пауза.

И сега си спинка милия ми.Точно излизам от банята .Направих лек фитнес  Mr. Green - мама ми подари степер и сега от няколко дни се потя над него.Гледам да е умерено ,че нали не е хубаво да се потим много като кърмим.Нямам си все още леки гири ,но пък затова съм си напълнила една бутилка от 1,5 л и я ползам за гира Mr. Green.Мисля утре да си купя обръч.Дано намеря и започвам да въртя.Мисля ,че е безобидно за секциото, далеч по-лено ми се вижда от коремните преси ,поне на този етап-мен все още всичко ме боли.Ама като не мога да се понасям,с тези килограми .
АЙЛА
,стискам палци скоро всички проблеми да отминат.Ти ще се справиш аз знам ,новсе пак трябва да заеш ,че имаш подкрепата на всички мами на които си помогнала.С ръка на сърцето мога да кажа,че в голям процент,възможността да мога да кърмя и то след това ежко секцио ,дължа имаенно на теб Hug Hug Hug HugБЛАГОДАРЯ ТИ и успех  Praynig Hug

Малко попрекалих с поста си ,ама така е като не пиша редовно.
Целувки за всички мами и бебоци и лека нощ.

# 47
# 48
Лелеле, ама верно са те наредили,   та чак търговка те изкараха Joy Я си признай за колко изтъргува Инфакола, един, два милиона . а? Mr. Green
Хич не си го слагай на сърцето! Ние си те знаем, колко си готина!Важното е,че сте си оправили сметките Peace

За възглавниците,не съм ползвала досега.

Маги, ние тримцата си спим заедно в спалнята и вечер винаги гася лампата и Фия си спи супер. Не съм я пробвала да спи на светло,но така като гледам,май няма нужда Thinking Досега дори и бях се  замисляла,че може да има значение.

За ортопедите,наистина не разбирам,как така ви отказват направление newsm78 На мен в родилното изрично ми подчертаха,колко е важно на първия месец малката да я прегледа ортопед. Имах луд късмет с нашия педиатър,че се оказа,че разполага с видеозон и и прегледа не само ставите на бедрата,но и бъбречетата,дробовете и стомаха.

Силве,и аз бях на гинеколог. Няма нито страшно!
]Айла,[/b]дано бързичко да се оправи проблемчето Hug

При нас пак се развали времето. Е няма такъв дъжд,няма такива температури,просто отврат Sick Макар че това ама хич не ни пречи със систера да мерим улиците от 10 до 20.00. А малката е плътно с нас. Дай и само да се вози в количката!

# 49
Зеленото око, тази Деси06 що като е написала,че не си и пратила парите, след това не е писала, че сте се разбрали и ти си пратила паричките. То е много лесно да съдиш другите те що не се погледнат и след това да съдят. И кво като ти напише името кво ще стане. Не бива така да се отнасяме едни с други . Нали сме в един форум и трябва да си помагаме. Не са хубави тези думи, които се казват.

А какво става с ДЕЯ? Нещо се изгуби от хоризонта.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 08:35 от brawneye

# 50
Здравейте момичета!
На всички бебчовците са супер готини  Heart Eyes
Ние вчера ходихме на консултация и вече Емко е 6500гр и 60 см  PartyЛичната каза че вървял към наднормено тегло  Crossing Arms.
Пентаксима едвам го намерих,но успях и си взех 2 ваксини.Снощи вдигна малко температура от ваксината и давах Панадол.А личната каза че нямало никакви странични ефекти.
И на мен ми отказаха направление за ортопед,тя щяла да прецени ако сме за ортопед  #2gunfire.
По късно ще се включа и със снимки.
Целувки от нас.

Кртинките ми отдолу са се изменили  Thinking

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 08:56 от desi054224

# 51
  • Sofia, Bulgaria
ето малко снимчици и от мойто бебе - пътешественик !
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367647&pid=12812763
деси , атлантика  Hug Hug Hug стягам багажа за Велико Търново и от там отново Русе в събота .

# 52
Здравейте момичета,

Случвало ли ви се е, докато кърмите и да започне неистов плач и да не иска да яде? Изключвам бебецата с колики, то при тях е ясно.

Реа1, къде си?

Petjoff, разхождате ли се в парка при ритуалната зала?

# 53
Здравейте, момичета!
Аз съм от Февруарките!
Предварително се извинявам, че нахлувам в темата ви, няма да се повтори!

Влизам, за да приключа спора между нашата Деси06 и вашата Зелено око! Вярвам, че всяка една от тях е права за себе си и те трябва да се разберат лично! Деси е прекрасен човек и е искала да помогне! Не позволявам да я обсъждате или обиждате! Транспортните разходи до Германия са 9 евро! Мисля, че ако е имало човешко отношение от страна на Зеленото око и е обяснила как стоят нещата, Деси даже би и простила разходите! На вас априлки оставям да прецените сами кой е крив и кой прав! Но смятам, че няма какво повече да се обсъжда!

Считам темата за приключена!  Hug

# 54
  • Варна
dideroncho, чак пък да не ни позволяваш да обсъждаме?!  Rolling Eyes newsm78 Това е свободен форум и можем да обсъждаме каквото си искаме, стига да не е в нарушение на правилата. Дотук обида към Деси не съм видяла в нашата тема, а има доста такива, насочени към Зеленото око във вашата. Само няколко момичета са реагирали разумно и са предложили двете да се разберат на ЛС (прочетох всичките обсъждания). Транспортните, доколкото видях, са 7 Е (така е написала Деси), а не 9 и, независимо от това, Зеленото око е пратила 30 лв. Аз пък изобщо се чудя и на двете защо са се хванали на тази "сделка" - първо, аз като правя подаръци, не искам да ми плащат транспортните, и второ, като са се разбрали за плащане на транспортните в някакъв срок, същият трябва да се спазва, освен ако има непредвидени обстоятелства.
Зелено око, ти е трябвало да пишеш на момичето, че ще има забава, сигурна съм, че е щяла да те разбере.  Peace

А такива деления на "наши" и "ваши" са ми, меко казано, смешни. Crazy

Дрийм уиш, не можах да те позная с този ник! И двете с Олимпиа само ме обърквате Mr. Green!

desi054224, браво на момчето! Добре си хапва!

А какво става с ДЕЯ? Нещо се изгуби от хоризонта.

И аз се бях притеснила за нея, че последното, което написа, бяха опасенията й за апандисит на Дея-Мария, затова я потърсих из форума и прочетох нейни постове в "Нашите деца" - явно не е било апандисит (не "звучи" притеснена), просто не й се пише в темата в момента. Heart Eyes

Аз по-скоро за Мария се чудя къде изчезна... Thinking

Момичета, как сте с килограмите? Аз имам още 12 кг. да свалям... Sad

Хайде чао от мен, отиваме с Пипо да му вземем акта зараждане, че още е в Социалното.

# 55
При нас пак се развали времето. Е няма такъв дъжд,няма такива температури,просто отврат Sick Макар че това ама хич не ни пречи със систера да мерим улиците от 10 до 20.00. А малката е плътно с нас. Дай и само да се вози в количката!
Както казва класикът Лиска "след два дни ще дойде и при вас". Wink
Зелено око, информирай модератор за обидите и не се занимавай повече. Каквото е имало да си го кажете, явно сте си го казали с Деси.  Peace dideroncho, ти в случая се явяваш? ... Шоки, традиционно си много права.  Hug
За светлината - у нас има една много мижава светлина, но тя е заради мен да я виждам дребната, а не тя да не се плаши.
За ортопед - кел файда като ми дадат направление след като тези, при които съм склонна да я заведа на преглед не работят със ЗК.
Йо Йо, прави го фъстъчката това с дърпането и ревването, но е за много малко време и после е отново скачена с кораба-майка.  Laughing
Килца имам да свалям 5-6, но по-скоро имам сантиметри от корема да губя. Иначе не ми е дрема. 

# 56
Здравейте момичета HugНахлувам в темата ви само за да кажа моето мнение по въпроса.
Не съм си и представяла че до тук ще стигнем..честно Sad
Когато исках,да подаря на някой Инфакола,исках само транспортните разходи, сумата няма значение вече,но ако някой ги иска би трябвало да си направи сметка как ще ги преведе newsm78
Ние със Зеленото око си имаме скайповете и си писахме когато беше необходимо..и нека тя каже колко пъти тя повдигна темата с парите Sunglassesне си спомням!Няколко пъти и писах как са и дали помага инфакола...но за пари не се говореше.Накрая се оказа че превода е безумно скъп..ок и тогава променихме плана и парите трябваше да се пратят до баба ми..но кога са пратени никой не ми каза ThinkingНали не се очаква жената да ходи всеки ден до пощата и да проверява SunglassesПарите се получиха в понеделник,но ако знаех че Зеленото око ги е пратила веднага щях да пратя баба ми.Защо не ми написа на скайпа кога ги е пратила остава загадка за мен.Темата смятам за приключена,и всеки сам решава кое становище да вземе..но ако някой си мисли че съм целяла да  обвинявам Зеленото око в нещо чрез този подарък..е тъпо.
Желая ви красив ден.

# 57
 Момичета звинявайте, че ви притеснявам, но трябва да внеса едно пояснение  Hug

Зеленото око, тази Деси06 що като е написала,че не си и пратила парите, след това не е писала, че сте се разбрали и ти си пратила паричките. То е много лесно да съдиш другите те що не се погледнат и след това да съдят. И кво като ти напише името кво ще стане. Не бива така да се отнасяме едни с други . Нали сме в един форум и трябва да си помагаме. Не са хубави тези думи, които се казват.

......
Момичета да ви кажа...парите от онова момиче ги получих .....

Моля не си мислете , че се заяждам с вас  Hug

# 58
  • София
Да се разпиша набързо, да не ме мислите и мен... Grinning

Елина е ужасТна тези 2 -3 дни, ама наистина ужасна. Twisted Evil
Като четох как Ния на принцеската се е представила на разходката с нашето зетче Heart Eyes, е ние сме нещо подобно, но у дома. Навън горе долу слуша и спи.
Вчера и лепнах лепенката, че нали и лека херния направи от това дране, направо ще се побъркам.
qnika, ти ли беше писала, че Дая има, какви мерки предприехте и дадоха ли резултат, моля те да споделиш, че ще се гръмна с мойта ревла... Praynig
Като я заведем в къщата (бъдеща) все едно е друго дете, спи на двора под сенките с часове, а в тези панелки откача, реееев, ядене на корем за успокоение, преяждане, рев и от това, разнасяне от стая в стая, е така сме по цял ден... Crazy А и на баткото трябва много внимание да обръщам, защото основната част от терапията с логопед е и работата вкъщи, а малката сърдитка не ми оставя възможност да се занимавам с него хич... Sad

Поне се нагледах на сладурковци, Чоки, снимката на доволния нахилен след разходка Пипо ме разби. Бонбон голям. Heart Eyes
За кг-те, аз имам да свалям още 6, ама мойто "захранване" с хмелов сок  Mr. Green предопределя да си нося шкембака до зимата сигурно... Embarassed

За ортопед на нас ни дадоха направление още на първата консултация, но така или иначе навсякъде се правят на луди и не го признават, ще си платим при Драганов, като с Вели, и ще я заведем когато можем ревлата. Confused

Относно спора между двете отчетни, и на мен ми се струва меко казано смешна тази "война" между двете теми.
Момичетата са възрастни хора вече, могат да се разберат като такива на лични, по скайп, тел и пр., не е нужно това да става публично достояние. Грозно е.
Понякога се случва и някой нещо да не е разбрал, доставка/превод да се забави питайте ме мене, че чакам повече от месец една Ларедутска поръчка и търпението ми се изчерпа  Mr. Green, не е нужно да се дига толкова пушек за 7 - 9 евро...
И едно нещо не разбирам и аз си спомням, когато тази мама предложи да подари лекарството, има толкова такива предложения в Продавалника, никъде не се упоменава, че трябва да си платиш транспорта. Голям "подарък" е това. И не знам кой е търговецът в случая... Wink
Никой не защитавам, просто ми е тъпо и смешно тук да пишат февруарки с порицателен тон, да ни "забраняват" коментар Mr. Green, а в същото време да правят момичето на бербат в тяхната тема... Някак си не ми се връзва. Naughty

Лек и неревлив от мен, ние пак надухме гайдата, отивам... Tired

# 59

Понякога се случва и някой нещо да не е разбрал, доставка/превод да се забави питайте ме мене, че чакам повече от месец една Ларедутска поръчка и търпението ми се изчерпа  Mr. Green, не е нужно да се дига толкова пушек за 7 - 9 евро...
И едно нещо не разбирам и аз - спомням си когато тази мама предложи да подари лекарството, има толкова такива предложения в Продавалника, никъде не се упоменава, че трябва да си платиш транспорта. Голям "подарък" е това. И не знам кой е търговецът в случая... Wink

Олче,точно така..аз съм търговката в случая!

Общи условия

Активация на акаунт