Отговори
# 75
рони,Олче,разбихте ме просто  hahaha,как ги измисляте такива Laughing,ама всичко е вярно де!
И Ани е много неспокойна днес,и вчера също беше-не е типично за нея Rolling Eyes,не знам на какво се дължи.Дано да и мине fingerscrossed,че свикнах да имам спокойно бебе Laughing

emiliarie,ще чакаме включване,дано времето се оправи дотогава,че днес е

desi054224,браво на момчето Hug,и аз имам подозрения че при моята мома положението с растежа ще е същото Grinning,доста тежичка ми се струва.Утре ще видим вярно ли е усещането ми Crazy

# 76
Ох, и Хриси е като Мария и Елина  ooooh! От 2 седмици ме побърква. Не реве само, ако цицата и е в устата.  Crazy Не се забавлява сама с играчките, но им се смее аз като и ти показвам. Добре, че нощем си прави дълга почивка в повечето случаи - от 23 - 23.30 до към 4.30 -5 ч! За сметка на това пък вечер от 18 до 22-23 иска да суче на всеки час, иначе рееев. Нямам време абсолютно нища да свърша през деня, а мъжът ми се прибира към 22 - 22.30 от работа и тогава тепърва почвам да готвя.  Crazy Свекърва ми не ми помага, хем е на 15 мин от нас, идва няколко пъти до сега за 2-3 часа, глади малко бебешки дрешки, пие кафе и това е. А при дъщеря си стоя в БГ 1.5 месеца да помага и пропусна нашето раждане.  Tired Та в крайна сметка на мен ми идва в повече и аз се скарах с мъжа ми! Понеже вчера ми изтърси да свиквам да се оправям сама!  #Cussing out Това в отговор на молбите ми за помощ. Направо съм му бясна и му казах, че ще се оправя и сама, ама той да се маха тогава!
Та така, излях си и аз мъката.  Laughing Времето при нас е ужасно, направо ви завиждам за хубавото време.
Викат ме пак...

# 77
  • Враца
мисис т,
с мойта свеки положението е подобно, живее на половин час път, но се прави на абсолютно ударена с мокър парцал за помощ.
така миналата седмица когато ме боляха 2 зъба едновреманно и не бях спала няколко нощи, се наложи мама да дойде на помощ чак от враца за да ходя на зъболекар.
незнам защо са такива свекървите.
ама пък на мен поне има в критични моменти кой да ми помогжне, а на теб никой...
 Hug

# 78
Привет и от нас!
Днес бихме първия Пентаксим, докато го биха не плака, но сега е много крив.Не знам дали сте гледали днес предаването на Гала за ваксините, но аз бях изпаднала в ужас Shocked , като отидох при педиатърката треперех като лист от страх......дано всичко да е наред Praynig
Иначе всичко на Ицко всичко му е о.к според педито, станал е 6550кг. и 63 см.Добре качва, въпреки, че сега в жегите не му се яде много и от 5 храненията ни понякога стават и 4, но било нормално.
Възглавнички не ползваме , само калъфките им.И от свекито съм много доволна,страшно тактична и интелигентна жена много и се иска да помага, но моя младеж засега е доста кротък и рядко прибягвам до нейната помощ , което ще се промени , като Ицко навърши 1 година, когато смятам да се връщам на работа , а тя да го поеме да се грижи за него.
Рони , много хубава петиция   bouquet
snesh, количката на Jane ми я донесоха от Германия.И аз бях притеснена за резервни части, но добре , че се включиха Шоки и Енигма, че да знам къде мога да търся, ако недай си боже се наложи.Пиши дали си могла да намериш необходимите и части Hug
Ето малко снимки от нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388480&pid=12980245
Лек ден!

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 17:47 от Kambichka

# 79
dessi  Hug
Олче и моя бебчо беше с лепенка 15 дни и пъпчето си хлътна и сега си е нормално.То тлябваше 1 месец да стой с лепенка,но като сменях последния път и му се отлепи кожичката на коремчето и потече кръв и аз повече не му сложих.Така се уплаших,така че внимавай като ги сменяш  Peace Hug
малко снимки и от нас
http://media.snimka.bg/3363/012980896.jpg
http://media.snimka.bg/3363/012980898.jpg
http://media.snimka.bg/3363/012980899.jpg

# 80
  • Бургас
Жалко, че темичка ни се е изпълнила с такива думи... zelenoto oko,  Hug

Честити месечинки на всички, които пропуснах!!! Желая ви много много здраве на мъниците и много усмивки!!!

Аз започнах работа, ходя сутрин до обяд и майка ми я гледа малката... за сега се оправят... мъчничко ми е, че не съм си с нея, но така се налага, пък и малко разнообразие... въпреки че, аман от тази работа  Mr. Green Нямам търпение да си я гушна после и да си я накърмя, ... че гърдите ми така се втвърдяват  Confused
Някак, не знам как, но тази нощ тя не се събуди нито веднъж да яде... въпреки че последните дни и нощи иска да хапва доста често, че яде по малко... Изкъпахме я късничко, към 22ч, яде към 23ч. и заспа... и така до 7ч когато се пробуди напълно, иначе се размрънка към 6ч.
Да ви кажа, аз май на някакъв ужасен режим съм я подложила, откакто сме си вкъщи след болницата спим на нощна лампа и телевизор...  Confused да не я уча да спи на тихо... чак сега си мисля че я превъзбуждам по този начин и снощи спрях телевизора... ама че съм и аз...  Rolling Eyes А пък нощната лампа е за мен, да я виждам, даже си спя с очилата (брей сигурно съм изпрекала, през деня съм с лещи, вечер ги свалям, слагам очилата и с тях спя...смейте ми се сега... толкова се притеснявам за нея че....  ooooh!

Много ви прегърщам с бебчовците  Hug

П.П. И аз се чудя къде се изгуби Мария....

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 17:54 от ben78

# 81
За капак докато спи малкото бебе, от другата стая реве голямото Twisted Evil Толкова трудно заспа, защото й било мъчно да е сама, искала при мен в леглото и накрая цяла нощ се събужда и рева, накрая й се скарах и й се разсърдих към 4ч. и повече не се събужда.

И при нас същата ситуация.
Биха ни Пентаксим, (не му се чу гласеца) и на следващият ден вдигнахме Т. Сега сме добре

Ние също все още ядем през нощта.

# 82
А пък нощната лампа е за мен, да я виждам, даже си спя с очилата (брей сигурно съм изпрекала, през деня съм с лещи, вечер ги свалям, слагам очилата и с тях спя...смейте ми се сега... толкова се притеснявам за нея че....  ooooh!
Joy Ben, здраво ме развесели, представих си ясно, нали и аз съм с цайсуци.
Да се жалвам, май ми се отключва някаква алергия, защото ме просърбява чат-пат по ръцете и ми се появяват малки обривчета, които минават за 1-2 часа. Още не мога да разбра от какво ми става така, а дори спрях напълно прясното мляко, което за мен е много трудно, та поради таз причина си взимам адаптирано мляко за кърмачета и си пийвам така. Хайде сега и вие ми се посмейте   hahaha Лошото е обаче, че и малката май има склонност към алергии, че поддържа една грапавичка кожа на личицето и крайниците - с малки пъпчици, които не са червени, ама си седят. Отвреме на време на места се почервенява, минават, после излизат на други места, изобщо  ooooh! Викам си, дано е от жегата, ама днес педката каза, че на зачатъци на алергия приличало. А така се надявах моето детенце да няма алергии, ама явно в тоз живот, пълен с химикали и мръсотия няма как да се избегне :/ Вече почнах да си записвам какво ям, белким хвана от какво се обривам. Засега на мушка идва май киселото мляко....

# 83
brilliantine, аз имам по същия начин алергия от цветен прашец. Сега като цъфтят тополите ми се появява от пухчетата, които се носят във въздуха.

# 84
very nice - ама по същия начин ли ти се изявява? с нечервени ситни обриви?

# 85
brilliantine, имам същия обрив от години, но сега се засили, като премина и към краката SadСърбежа обаче , който се пояи е несравним с предишните ми обриви.Много е неприятно, ходя си по улиците и се чеша непрекъснато по ръцете и краката като крастава!Не знам и на какъв лекар трябва да отида за да ми предпише нещо.
Вчера излизах с едно майче на което детенцето и е с 5 дена по - малко от Христо.Оплака ми се, че от 5 дена въобще не искал да се храни/тя кърми/, тя опитвала какви ли не пози и чалъми, но то милото не искало и се късало от рев непрекъснато.Аз много компетентно и заявих, че е възможно да е кърмаческа стачка /май нещо такова четох ,като си кореспондирахте за кърменето, въпреки, че не съм кърмила и един ден/ и всичко ще се оправи само  малко търпение и упоритост трябва SunglassesКакто и да е преди малко ми звънна да ми каже, че го водила на педито и какво се оказва....на човека му избили 3 зъба Shocked
Не е ли много рано за зъби?

# 86
Момичета, благодаря ви много за подкрепата, която ми оказахте Hug Hug Hug
Съжалявам, че се стигна до такава истерия ooooh! Едно недоразумение до къде доведе.............И през ум не ми е минавало да не си оправря "ангажимента" към Деси, защото оцених жеста й и както казах вече винаги ще съм й благодарна! Проблемът дойде от жаждата за СЕИР от някои от съфорумките й #Cussing out Смятам с тези пояснения да приключа темата  Peace Благодаря ви още веднъж за хубавите думи, гушкайте си най-красивите априлски бебчета!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
Момичета да ви се оплача. Днес след като гледах Гала и това ,което казаха за ваксините, направо ми настръхна косата. Толкова много се притесних. за капак като отидох да ни сложат ваксините по здравна каса, бебка се скъса да плаче. После като се прибрахме заспа и като се започна едно уж събуждане с такова пищене. Направо се побърках. Тя плаче и аз плача заедно с нея. За евентуална температура ни изписаха Панадол. Бебка сега спинка дълбоко, но незнам до кога. Трябва след малко да я събудя, че да и дам панадолче и да хапне.
При вас така дълбоко ли спинкаха. Питам тези на, които съм и сложили ваксини от здравната каса.
Айде лека от нас и без плач. Hug Hug Hug
Зелено око с теб сме!!!

# 88
  • not found
brilliantine, аз имам по същия начин алергия от цветен прашец. Сега като цъфтят тополите ми се появява от пухчетата, които се носят във въздуха.

И аз съм с такава алергия  Sad До преди малко къпахме малкия , съдра се да реве  ooooh! гладен горкия с поглед ще ме изяде  Blush Сега заспива в ръцете ми  Grinning

Какво са казали в предаването на Гала за ваксинире , аз го гледах , но в просъница и нищо не помня  newsm78

Яника вие с АМ ли се храните ?

# 89
  • Варна
Какво са давали за ваксините днес? newsm78

Аз си имам мнение от доста време (откакто прочетох "Световната конспирация" на Гълъбов) и именно затова сме решили повече от задължителните ваксини по ЗК да не слагаме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт