Честит имен ден и на Йоан на vladinki! Нека да расте здрав и силен мъж!

И моята принцеска си хапва на два пъти 1,30-2,30 и 4,30-5,30, както го бе описала в предишен пост една от мамите. През последните две вечери, обаче се събуди единият път в 2,45ч и снощи в 2,15ч и после вече в 6ч. Така се чувствам по-наспана и с тати се надяваме скоро този нов режим да измести стария.
Аз няма да дойда и този път на срещата. Тати е извън града и не може да ни докара до морската, а и навън е такъв пек, че се отказвам да бутам количката половин час по прашните и гадни улици по силното слънце. Приятно изкарване на всички, които успеят!
Има ли още мами от вас, които се доизцеждат и които събират кърма във фризера? Аз цеденето го бях зарязала след навършването на 1 мес и после като започнахме 3 мес се наложи да го подновя с цел увеличаване на кърмата, понеже имах опасения, че ми намалява. Сега продължавам, но не толкова често и обикновено само сутрин и вечер преди лягане или пък само вечер, защото вечерта много ми се напрягат гърдите и до сутринта лявата става на бучки. Мисля, че е "грехота" да изхвърлям изцеденото мляко и все си го събирам. Може би след време ще спра тази практика.

Nery,L.V.