Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява условието за 1 година на застраховката при бременност?
Каква е концепцията зад създаването на споделен акаунт за качване на снимки?
Какви са мненията за куклите на American Girl и как те се свързват с консуматорството в детските играчки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява условието за 1 година на застраховката при бременност?
Условното изискване за 1 година на застраховка при бременност се отнася до индивидуални застрахователни полици. Например, ако полицата е сключена на 10.10.2009 г., а бременността е настъпила на 12.10.2010 г., тогава те попадат в рамките на тази една година. Някои застраховки изискват само 6 месеца за влизане в сила. За групова застраховка (през работодател) няма такова изискване.
-
Каква е концепцията зад създаването на споделен акаунт за качване на снимки?
Концепцията зад създаването на споделен акаунт за качване на снимки е да се предостави платформа, където участниците могат да качват и споделят изображения с конкретна група хора, като същевременно избягват публичното пространство. Въпреки че идеята има своите предимства, някои потребители предпочетоха използването на социални медийни платформи като Facebook за споделяне на снимки.
-
Какви са мненията за куклите на American Girl и как те се свързват с консуматорството в детските играчки?
Мненията за куклите на American Girl варират, като някои хора ги харесват заради тяхната детайлност и представяне на исторически периоди, докато други смятат, че са твърде скъпи. По отношение на консуматорството в детските играчки се смята за важно да се научим да правим разлика между полезните и необходимите предмети от капризните и излишните покупки.
-
Какви са някои идеи за подаръци за учители и какви са преживяванията на участниците във връзка с това?
-
Какво мислите за американското момиче и техния бизнес модел?
.

Не можех да повярвам и се обадих да ми потвърдят .. ами потвърдиха ми. Проблема е във застрахователните компании, които печелят най-много от цялата неразбория, затова е и борбата с Конгреса в момента. Но аз нали съм си оптимистка, вярвам, че нещата ще се оправят и всички ще са доволни накрая
, и залеза ви е страхотен! чак ми се приходи на море

, да те застрахователните тук решават кое и какво ще покрият. Мои колежки при които има рак на гърдата във семейството трябваше да минат през ад кога лекарите им решиха да предпишат breast MRI, и да доказват кой и кога от тяхната фамилия е имал рак на гърдата, и при една от тях имаше симптоми за рак, но мамо, нищо не откриха... Та както и да, отнесох се...
Като цяло щатите са номер едно потребител на медицинска техника, в нашата малка болкница решиха да сложат 64СТ, нищо, че го ползват специфично за сърдечни изследвания само 4-5/месец, всички други могат да се правят и на 16 slice
И после някой трябва да ги покрива тези разходи, и от къде ще дойдат приходите, от пациентите, няма от къде другаде... При нас идват толкоз много пациенти които нямат застраховки, кой им плаща техните сметки, никой... за това на всички останали които имат застраховки сметките им са такива и даже отгоре ще плащаме... Аз тоз херург съвсем сериозно каза, че се е замислил за Дубай