С-с-с-сто и две в САЩ!

• 18 131
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Титина ,браво, че сте се оправили, за мен това изглежда най-добрия вариант.
Добре дошла и в Тексас! Хе-хе расте бройката ни Simple Smile
Тексас почти не е засегнат от кризата, така, че успех на мъжа ти и дано не чакате дълго.

Една от най-добрите ми приятелки живее в Хюстън, ако ти трябва нещо там за ориентация, пиши ми.

Лени, съгласна съм с теб, че покупка на къща и кола в началото намалява скор, но след няколко години,  като има екуъти на дома например, се обръща в твоя полза.

-------
Отивам на Икеа, имат 20-60% намаления този уикенд, ако някой се интересува.

# 166
e]

и специално за блажка като виден почитател, вчера даниел осъществи първия си контакт с captain underpants Simple Smile. четох му заглавията на книжките и цялата книжарница кънтеше от смеха му, но накрая предпочете да си купи друга книга, която може да чете сам.
O, captain underpants Simple Smile)) То не само заглавията - аз тази за професор Пупипентс изчетох, смях се от сърце... Няма спирачка това момче ни на въображение, ни на езикови игри, ни на комиксов фън, че и идея има - да не наричаш другите с кофти имена, но много нежничко поднесена, без морализаторстване.
Радвам се, че ви е харесал Simple Smile. Има време, ще си чете Даниел сам за капитана. А дотогава Дав Пилки може пък да напише и следващата книга, дето я е обещал на децата, но още я няма, така ни казаха неотдавна в книжарницата. Синовете са ги чели всичките досега - някои им харесват повече, други - по-малко.

# 167
  • У дома
Сменям малко темата, но това ми е на главата в момента. Бихте ли ми препоръчали свестен телефон, че ще сменям моя?
Само не ай-фоун, че излъчвал най-много радиация. Това четох последно.

# 168
Не е препоръка, но аз не съм доволна от Сони Ериксон. И моя, и на мъжа ми имат ужасна батерия  Crossing Arms. Разглезихме се с нокиите май  Laughing

# 169
Бихте ли ми препоръчали свестен телефон

И мен ме интересува същия въпрос. Имам непоносимост към мини-бутончета, които са толкова миниатюрни, че като искаш да натиснеш 1 и натискаш 3 около него  Close . Сега съм с Нокиа, но тя се разпада и трябва да сменям  Sad .

Тексас почти не е засегнат от кризата, така, че успех на мъжа ти и дано не чакате дълго.

Да, наистина е така. Тук кризата за първи път се усети малко след Нова година, беше напечено 1-2 месеца, но след това нещата се стабилизираха и да чукнем на дърво нищо не се усеща.
В последните няколко седмици наблюдавам странен феномен- сигурно всяка 10 кола на пътя е с чуждощатски номер. Такова чудо преди не е било- голямо нашествие има насам. За последните 10-ина дена видях коли от повечето щати, включително 2 чак от Аляска. Колите от Флорида са най-много обаче. Всичко това започна след края на учебната година, явно тук си намират работа и използват ваканцията, за да се преместят. Бенсън и при вас ли е така?

Анет доволна ли си от начинанието с фермата?

# 170
Аз за сега съм в Калгари и ще се местя от 01.08 в САЩ. И за сега ще сме в Охайо, но се надявам до септември ,октомври да сме се преместили Хюстън.

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 09:46 от Titina

# 171
Здравейте момичета, аз само да вметна, че всеки път когато ти се проверява кредитната история (когато купуваш кола, къща или каквото и да е било друго, когато ти проверяват историята за да вземеш друга КК) кредит точките се намаляват и аз не знам защо.  newsm78
Аз използвах тази КК http://www.choicehotels.com/ires/en-US/html/GPVisa?sid=YqvWM.cWqjSgytk.12 изкарвах си безплатни вечери постоянно. Който обича да пътува може да се заинтересува.
Тези коли от другите щати може да са коли под наем и хората да си намират работа във Тексас, това пък значи, че наистина кризата не се е усетила там.  Simple Smile  Peace
Аз от една година съм в БГ, но ви чета най- редовно, понякога даже не мога да ви наваксам.

# 172
  • У дома
Juturna , веднъж изневерихме на нокиа и беше грешка.
Clairette, гледам рейтинги, но като не знам кой ги е писал, как да им вярвам. Надявам се на повече мнения от дамите тук.

# 173

В последните няколко седмици наблюдавам странен феномен- сигурно всяка 10 кола на пътя е с чуждощатски номер. Такова чудо преди не е било- голямо нашествие има насам. За последните 10-ина дена видях коли от повечето щати, включително 2 чак от Аляска. Колите от Флорида са най-много обаче. Всичко това започна след края на учебната година, явно тук си намират работа и използват ваканцията, за да се преместят. Бенсън и при вас ли е така?

Често виждам с друга регистрация коли, но може да е заради университета(UTA) при нас.

Но определено заради петрола тук има по-голяма стабилност, цените на къщите никога не се вдигнаха както на другите места, и сега ако има спадане в цените е минимално.

Мъжа ми има трима добри приятели от колежа и всички се озоваха в Тексас (последния преди 2 седмици се премести)  Crazy
------

не разбирам от телефони, винаги избирам безплатния модел към плана, в по-голяма част от деня даже не знам къде съм го оставила.
------

за избиращите детски колички- днес видях Бейби Планет, и преди малко разгледах сайта им, оказаха се еко френдли:
http://www.baby-planet.com/products/MaxPro.aspx - отдолу има други модели, на които може да се кликне и разгледат по-подробно.

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 10:37 от benson10

# 174
blajka,миз,мерси.И 2та модела работят от 3год възраст на ния насам,като ме мързи да ида до самс или коско (най-тлъстите и на добри цени цветни тетрадки) принтирам,тя така се и научи на 1ст гр.скилс,друга ми беше мисълта-за моя мозък,веднъж научил как се пише 9 си знаеш завинаги,затова се сепнах като се оказа че дианка е забравила.Ще си спомни,няма де да ходи,но любопитно наблюдение + уроче за мен.Мерси!
*
Clairette,да сте зрави с вече съпруга си и всичко по-най. Изпуснала съм била срока за фермата к исках,сега съм се "закачила" за 1 приятелка и засега е ок..
*
Титина,къде в охайо?не е толкоз страшно колкото звучи Laughing
*
Нокиа рокс!
*
Ха,вчера уволних 3.6г.ситер на децата и днес съм в поредната  newsm78 дали стефанчо да го сполети японски или карате,колко да струва това и докъде да карам за целта..грррррррр на 4та степен!

# 175
Сега съм с блекбери фоун. Преди много време бях с Моторола Рейзър. Никакви проблеми и с двата. Работят докато ти омръзнат както ден 1.  Много съм се загледала по touchscreen, обаче, най-вече защото имат по-голям екран i понякога ми трябва да прочета нещо, и са абсолютно интуитивни.  

Анет, ти си смела. Уволнила си ситър без да имаш replacement? 

За числата в прискул ги учиха на някакви мнемонични devices за да помнят как точно се пишат. Спомням си за 5 песничката: "Down, around, and put on a hat"  Simple Smile   

# 176
  • Boston, MA
Аз имам вече трета Моторола Рейзър и ще ги уволнявам. Точно за 2 години батерията им заминава.

Сега излизаме, че не вали за първи ден от не знам кога... Новата мания ни е Литъл Айнщайнс  Mr. Green, та отиваме в библиотеката да ги търсим.

# 177
Аnette1104 , за сега сме в Canton, OH.
Относно тел съм фен на Нокиа, но съм с един модел които ми идва всеки момент да изхвърля в коша. Забелязала съм, че колкото операционната система е по услужнена, толкова по трудни са за опериране. Съпругът ми си все на Нокиа модел с тачскреен и е много доволен.

# 178
Тандури ...тези роботи на дървени подове работят ли ? и тази миеща Румба за която говори Кюбит ми се понрави. Кюбит имаш ли линк за тази която споменаваш?

# 179
  • usa
аз не съм пример за подражание, заради такива като мен икономиката го закъса, но от февруари 2002 съм си все с един същ самсунг sch-n300, който тогава избрах, защото беше с най-ниското ниво на излъчване на пазара. работи си и не възнамерявам и да го сменям, нищо, че всички изпадат в недоумение как мога да го карам с такъв архивен телефон. дори батерията му си е оригиналната.

анет, защо уволни ситърката, ако не е много лично?

Общи условия

Активация на акаунт