За среща голяма се готвят сега, майки и Май-ски деца!

• 11 008
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
ОООООО на живо е още по-чаровен и прекрасен събеседник- много съм впечатлена Flutter

Значи да разбирам, че остава идеята за подаръчета и засега ще взема два- още някой възпрепятстван има ли??

# 241
Здравейте!

Ето малко снимки и от нас от Силистра:
http://antonova.glog.bg/_wm/gallery/index.php?dlimit=0&p=1&a … 74372&dflid=3

# 242
Здравейте! Отдавна не съм писала но откакто тръгнах на работа нямам никакво време а и последния месец баткото ми бешеприоритет. Най сетне свършиха изпитите - сега чакаме резултата. От другия месец съм в отпуск и обещавам да се разписвам по често.

# 243
van4, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много, много усмихната!  Hug   bouquet

# 244
еййй, ванч, шъ тъ изтървем, бря жено. ма индикирай се да ти честитим подобаващо.
да си здрава, усмихната и лъчезарна, а около теб все мъже да се навъртат  Mr. Green  bouquet

темп - браво за тортата. с 2 малки деца се наемаш да действаш по общи задачи - бравос!

лейди - ти луда ли си, бря? ти пък с 3 бебета, в маршрутка /или такси/ все тая и с чанта с армагани. направо си те представям  Mr. Green за да те облекча от себе си, днес се занесох до местния Т-маркет и грабнах подаръче. нещо готино е - и дори става за спомен. ние вече си имаме 2 на стената и много им се кефим  Peace пък и евтинко  Mr. Green

и моля, мъдрите хора тук да споделят как да облекча излизане на мъдреци. такава гнус е, че нямам думи. ченето ми е схаванто, всичко в ляво пулсира, носът ми се затъкна, а очите супер ме болят. туй с очите не ще да е от мъдреците, но сега цялото световно нещастие ще хвърлям върху тях  Rolling Eyes

# 245
Ванч, Честито на патерица   bouquet
Жива и здрава да си и да те слушат мъжете.

Хайде не остана- за утре съм поръчала хубаво време Grinning

Майче, не знам лек, нооооо трудно се помъдрява....... Laughing

# 246
тъй-тъй!
утре ще чакам по обед-ранен следобед да кажете дали да смъквам багажа в градината или не. 'щото ако времето е като в момента, може и навън да сме  Peace

# 247
  • Перник
тъй-тъй!
утре ще чакам по обед-ранен следобед да кажете дали да смъквам багажа в градината или не. 'щото ако времето е като в момента, може и навън да сме  Peace

Maйче, ти хубаво ще чакаш да кажем, ама с това променливо време - при нас може да грее слънце, а при вас - да вали. Така че - според ситуацията се ориентирай  Wink За мъдреците - не знам лек, на мен ми никнаха безболезнено, с изключение на последния, който растеше накриво и го извадих. Да не е и при теб така, та затова да боли?

Ван4, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава!   bouquet

# 248
ходих и писах в темата за майкъл - много много ми е тъжно Rolling Eyes

# 249
  • България
хехе, Смайлд , мерси   bouquet Ама да не питат  и Васи след време "Това гаджето ли е  Wink
майче, да минава бързо  Hug вчера една приятелка на повече години от мен ми се оплака, че й никне мъдрец. А аз съм си с три и си мислех , че няма за кога да излиза 4-ти  Shocked
Ниночка , за какво става въпрос ?
Много сладки дечица на снимките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 250
за майкъл джексън, който се споминал нощеска.
мда - гениален беше, ама много хахав...

# 251
  • Перник
за майкъл джексън, който се споминал нощеска.
мда - гениален беше, ама много хахав...

Гениите обикновено са такива. Не можах да повярвам като прочетох за Майкъл Джаксън. Цяла сутрин ми беше такова едно...все едно съм загубила близък човек  Sad Той е епоха в музиката. Да почива в мир!

# 252
здравейте
попаднах на едни снимки на обновена държавна детска градина в Пловдив и реших да споделя снимките с вас , таксата е съвсем нормална държавна  35лв на месец, ако можеха всички градини да изглеждат така
http://www.album.bg/yanadg/images/15236081/91653/

# 253
здравейте
попаднах на едни снимки на обновена държавна детска градина в Пловдив и реших да споделя снимките с вас , таксата е съвсем нормална държавна  35лв на месец, ако можеха всички градини да изглеждат така
http://www.album.bg/yanadg/images/15236081/91653/
[/quoо]
О, да, градината е много хубава наистина, доста дълго я правеха. Според думите на пловдивския кмет, в детските градини ще има места за всички деца, дано Peace

# 254
Блазе ви на пловдивчани,за вас поне се грижат Grinning
В София проблемът с липсата на достатъчно свободни места в детските градини е толкова голям,че аз бих скачала от радост,ако въобще ни приемат,пък дори и да не е така красива и модерна градината....

Общи условия

Активация на акаунт