За среща голяма се готвят сега, майки и Май-ски деца!

• 11 002
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
олееее баси градината, супер съвременна, супер свежарска, а басеинът е нямам думи Flutter Flutter Flutter

ехооо утре ни е срещата, супер Mr. Green абе джули също не се обажда, станелка, майче, имате ли и тела, макар че малко късно... какичка, мина21,милееенка дали разбраха? аз очаквах балонеса да се отзове, но къде ми беше акълът към четвъртък можех да звънна на миленка, поне на нея имам тел ooooh! да взема поне утре да й звънна Crazy

мислех тук да не казвам, но ще си го кажа пак - в негова памет:
майкъл джексъм за мен е абсолютният феномен в музиката, вечният крал на попа! той е и артистът с най-изявена загриженост за съзнанието, направил толкова много за гладуващите деца и за умиращата природа! човекът с невероятен талант, който искаше да го използва и за нещо още по-добро!
легенда!

# 256
туй добре, ама защо си провеси детето през балкона  newsm78
да, гений е, ама много хахо.
мен за фреди меркюри много ми е терсене, дет минаха 15-20 години от тогава.

# 257

Ох,и на мен Sad
А пък като гледам бившите Куин какви ги дробят с тоз Пол Роджърс...!?!

Айде отивам да си лягам,че утре да съм свежа лимонка за срещата Grinning

# 258
това с провесването беше много странно, нямам обяснение Shocked

# 259
и аз така ...

# 260
нали от вчера ни облъчват с клипове на мдж. отвсякъде - а унас все виейч уан върви - е, железен е тоя човек! ся таман гледам ю рок май утрлд от 01 -баси и човекът...

пс - маджата ви чака  Peace

# 261
  • Варна
Градината е супер, но щом е нова, затова има басехн. По новите европейски стандарти, по които се правят градините, трябва да имат   басейн. И тук във Варна, най-новата градина (която е квартална Whistling)  е с басейн.
Лошото на тези стандарти е, че групите трябва да са с малко деца,но при нас в България това е не е никак приемливо, че достатъчна ни е липсата на места Peace
Приятна ви среща майчета!
Аз отивам при нашите на гости, да видя Здравчето и Васи как са Simple Smile Heart Eyes

# 262
Ох мамицата им на всички музикални телевизии,навсякъде Майкъл,разплакаха ме , хем не съм му била никога някаква фенка

# 263
туй от хормоните, шъ знайш  Mr. Green

# 264
  • България
Малии къв дъж праска тука ... мисля си за вашата среща..., аз между другото съм на работа - в съседство на Майчето, ако не съм съвсем оклюмала дотогава - може да прескоча. Снощи ходихме на кръчма и на пиано бар - ама не е за мен тази работа, много ми хареса - само че днес да не бяхме на работа .... спи ми се ужасно. Целувки на всички дечковци.
Щях да споделям, че Коко е започнал да реве много, когато баба му го носи на ясла - а той с такъв кеф ходеше досега. Според лелката - било му скучно, защото бил по израстнал от останалите деца ... ами те за какво са там - да го забавляват, да ама не... дали не са го пошляпвали ... щото Коко да плаче за такова нещо ... направо не ми се вярва.

# 265
Еййййй, това време хич не ме слуша Rolling Eyes. Сигурно бърза да се извали сега, за да е слънчево следобед.....

Снощи Мила вдигна странна Т, без никакви други симптоми, свалихме я, но ще е под сериозно наблюдение, да не вземе да разнесе нещо. Гледам, че горните кучешки са тръгнали и ще се видим с педи да ни успокои преди да тръгнем. Всъщност ако има притеснени от Т на Мила кажете на време, няма да се разсърдя......

За Майкъл и на мен ми е кофти, аз му бях върла фенка, от тези накичените с негови значки, но си е феномен все пак....... Flowers Rose

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 12:03 от mamamilla

# 266
... аз между другото съм на работа - в съседство на Майчето, ако не съм съвсем оклюмала дотогава - може да прескоча...

ще бъде безобразие, ако не дойдеш  Crossing Arms

# 267
Супермама, това обяснение дето са го треснали в детската ясла ... на мен ми е абсурдно ... И виж сега - на кръчма и пиано бар можеш да ходиш, а на една срещичка не можеш да дойдеш ама ха ...  Crossing Arms Та чакаме те, ако случайно майчето няма кафеварка, ще отскоча от някъде да ти взема кафе  Sunglasses

За басейните в детските градини - ами аз навремето посещавах такава, имахме си и басейн - вътрешен и външен, и треньорка по художествена гимнастика. Та с някой от гимнастичките ни съм щуряла заедно  Mr. Green И на зимни кънки ни водиха - ама там не се пръкнаха толкова известни  Laughing Но няма шега, няма измама в детската градина ме научиха да плувам и да карам кънки, пък и лента въртях в ансамбъла  Laughing предвид подрастващите тогава там бъдещи попълнения на официалния ни ансанбъл - все на първо място се класирахме  Mr. Green

За мен няма проблеми температурата на Мила ... стига тя самата да се чувства добре и да се забавлява на празненството.

# 268
Момичета, ние с Мила няма да успеем да дойдем.  Sad
Пожелавам ви да си изкарате чудесно, независимо от метеорологичните условия!  Hug

# 269
Момичета дано времето е на ваша страна ,весело прекарване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт