Слънце жарко вън пече, на MAРТенчето лига му тече!

• 11 001
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
ех, и ние една сутрин ще станем по-рано с идеята да излезем на време, уви, дъждът ни изпревари ooooh!
ще разглеждаме с Боби бебешки снимки, след като нямам нерви да качвам , ще се наслаждавам на качените Mr. Green
и дано изгрее малко слънце или поне спре дъжда, че да можем да се развеем макар и за малко навън Simple Smileвчера забравих да пиша, някой питаше как да се деържат бебетата. на нас при прегледа на ортопед ни казаха - задължително с разтворен и крачета /затова и препоръчват кенгуруто/ Peace
а пък при нас странното в ядененто е, че Борис от няколко дни насам често и доста суче нощем Crazy ще видим на консултацията дали му се е отразило, но не мисля, че ще си е удовил теглото от раждането, все пак той си се роди големичък - 3750, коеотъо означава, че трбва да е станал 7 500 Shockedслед като на 3 месеца беше 5 870, не виждам как Laughing

# 226
  • София
ех, и ние една сутрин ще станем по-рано с идеята да излезем на време, уви, дъждът ни изпревари ooooh!

Ох и ние така. Много ме е яд.

И моя синковец почна пак да яде посред нощ. Не че преди не ядеше де, ама беше към 5ч, а от 2 дни се буди в 3 Sad

За сериалите - нещо не мога да се насиля да ги гледам тези турските, много сапунени ми се виждат. Но пък виж, Fox Life мога да гледам по цял ден. Има няколко сериала, дето не ме привличат, но общо взето интересни неща дават.

Активна гимнастика ние още нямаме, но утре ще се виждам с едни приятели, които питаха какво да подарят на малкия, та мисля да си изпрося една  Embarassed

Хайде, чакаме да спре дъжда. С тези температури може да изкараме цял ден на вън днес, стига да не вали.

# 227
Здравейте мамчета. Аз докато се наканя да пиша то станало обяд Rolling Eyes Днес може да се живее, тия дни направо ни умори жегата, незнам как ще изкараме цяло лято. Само дано дъждът да спре и ще се разхождаме yes Дано само прегледа при гастроентеролога да мине добре.

Та като гледам май ще се разхождаме из Дружба от утре-другиден. Пък може и до Младост да отскоча някой ден с кенгуруто да ви видя, пък и мама да взема от работа Peace

# 228
  • Стара Загора
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345361&pid=12991127 - ето ви малко пресни снимки и от нас снимани преди 10 мин  smile3503

# 229
sia и аз попаднах на Памперс без ластик, нещо не мога и аз да ги различа,  Бухтa къде пише производителя?
Аз купувам обаче малкия пакет може би там да е разликата, купих го от Кауфлънд?

# 230
  • София
...
Заради вас сега и аз полудях по един турски сериал Joy, обърках го с 1001 нощ ама се оказа някакъв друг май се казваше "Мелодията на сърцето" или нещо подобно.
...
И аз така се бях объркала и сега попоглеждам и от двата. Но то като започне 1001 нощ- тук едни съседи така усилват звука- няма как да не се разбере, че е станало 4:30 и че трябва да се пусне Нова! Joy
Е и аз сложих новите снимки на Мария. Ама как успях да я хвана- много се кефя- че само шава!

Всички са големи сладурковци, бее- пу-пу-пу!

Кажете какво да готвя, че след малко ще ходя навън, ако не вали, де.

# 231
 Здравейте!
Вероятно вече сте ме забравили,толкова отдавна не съм писала.Моя младеж нещо не обича да седя на компютъра,все пак преди всичко трябва него да забавлявам...Да го похваля-станал е сияен като слънце,непрекъснато нещо бърбори ,гука ,търси постоянен контакт.Вече си представям какво ще е като проговори...
Аз от няколко дни дохранвам с Аптамил(е,не на всяко хранене,само ако видимо още е гладен).Какво да кажа,родих се!Вече не реве като попарен,дори започна да ака от 2 дни редовно(за сравнение-от 2 месеца ака веднъж седмично).Много ми е криво ,че не се получи номера само на кърма,но...такъв е живота.Преди седмица се обярна от корем на гръб и от тогава го прави всеки ден по веднъж(толкова му стигат силичките) Grinning
Сия,моя метод за разпознаване на памперсите е много прост-купувам само от Метро.
Мислех да се въздържа,ама не мога.Не заемайте крайни позиции по отношение на ваксините!Нека напомня,че благодарение на тях някои смъртоносни болести са ни непознати,а едрата шарка(вариолата)вече е напълно изкоренена.Всяка държава си има задължителен имунизационен календар и той трябва да се спазва от всички,за да има колективен имунитет.
Дано не звуча гадно назидателно,ама я си представете какво ще стане,ако примерно някои хора решат да карат в лявото платно на шосето...С две думи,няма нищо по-страшно на този свят от хаоса.
Моя любим днес отлетя за Щатите служебно и аз ще страдам 10 дни в самота.Ще има да четааа книги(то аз във всеки свободен момент само това правя),в библиотеката вече сме на малки имена. Laughing
Ох,спирам,че много дълго стана.

# 232
  • Варна
Здравейте и от нас  Hug
Бухта, може и да сме се разминали някъде по алеите  Peace  А иначе нас ни чуха всички около Хоризонт  ooooh!
Сия аз в момента съм с Джъмпо пакт 3-ка, без ластици и като сравних пакета който Бухта е снимала, а предполагам, че нейните са от тези с ластиците - единствената разликата която открих е че там в ъгъла където е нарисувам памперс и капка с цветенце в  кръгче, на моя пакет няма гъсеничка  newsm78  Може би това е разликата  Hug  Следващия път ще търся такива с гъсеничка да видя дали те ще са с ластични ушички.
Тук времето е супер - не вали и е едно прохладно и приятно...

# 233
Аз ще готвя това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189884.msg9603829#msg9603829
Само че вместо шунка взех салам Камчия, че шунката не я обичам. Peace

# 234
  • София
 Добър ден и от мен

Абе Вероники, все се питам, като видя твой пост, кога ще се видим, че да разцъкаме пеленките с теб Mr. Green ? Много ще ми е интересно и любопитно. Добре ли сте с тях Grinning ?
Polly-Wolly прекрасно се справям с пеленките и ми е много гот. Караме си главно с Бамбиното, а от скоро през нощта предпочитам пеленките тип джоб, че издържат по-дълго. В началото и с Бамбиното изкарваше по цяла нощ, но сега порастна ли човечето, повече ли хапва, незнам  Thinking но понякога пропускат малко на ластиците. Памперси не ползваме въобще.
 Трябва да се съберем с теб и oki4 на някоя срещичка и да обменим опит.

БОДЛИВКА, не съм се интересувала дали доставят до BG защото не се справям с поръчки от чужбинските сайтове  Embarassed , а и нямам кредитна карта (доколкото знам с дебитна не става, но може и да бъркам)

oki4, интернет браузъра ми е Mozilla и няма Favorites като при Explorer-a а има Bookmarks та затуй рекох, че съм го букмаркнала

Да питам мамите, ползващи слинг-шал колко са ви широки слинговете, че моят ми се струва широк  newsm78 и мислех да го стесня малко. Сега съм решила за лятото да си ушия от тензух, че с този и на двамата ни става доста топло.

Телевизора вкъщи го включва мъжа ми като се прибере, на мен през деня не ми остава време за гледане, пък и не си падам по сапунките. Виж Местопрестъплението, Др. Хаус, Шепот от отвъдното и подобните ги харесвам, но откакто се появи бебока и за тях рядко намирам време. Обикновено като гладя по нощите си пускам Discovery или Reality - много интересни неща дават след 24.00 часа

Ние в събота ще ходим в Зоопарка на Пикник на плюшените мечета, за да се включим в опита за поставяне на рекорд и едва ли ще успеем за срещата. Ако случайно на баткото не му е интересно, ще отскочим до Борисовата - стига и някой друг да отиде, че като гледам май няма много желаещи.

Слънце, браво че сте се оправили вече всички.
Edit: Сега видях последните ви снимки - много добре изглеждаш  Peace

Много са сладки всички бебоци  Hug , страшно се кефя като гледам снимките и клипчетата.

Ох, аз от 26.06 ще се евакуирам с децата при родителите ми, че вкъщи ще правим ремонт и отсега ми е криво, защото там няма нет. Разбрала съм се поне за срещите да ме информират и когато мога ще идвам, че много ще ми липсвате  Sad

При нас от сутринта не е спряло да пръска, а и духа един хладен вятър и не смея да излезем на разходка. Сега се опитва да изгрее слънчице, та се надявам да се пооправи времето.

Хубав и усмихнат ден ви пожелаваме с малък Теди  Hug

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 13:16 от veroniki

# 235
  • София - Рим и обратно
Ние бяхме на гости, бързам да се похваля.
Тони_ст и Изгубени/Lost ли не ти харесва? Аз съм върл фен!
И Анатомията на Грей обичам, ще взема пак да я изгледам отначало.
Oбожавам Lost  Heart Eyes Докато бременеех на легло, изгледах и 3те сезона и бях като хипнотизирана Crazy Сега чакам 4ти Whistling

Поли Уоли, мерси за комплимента, много си мила Sunglasses Но не вярвай на снимки, отдалеч не си личат бръчките (моите) hahaha
А Натси е мацка, верно е.

# 236
Привет!
Ние се прибрахме след дълга и изтощителна разходка. Сега много ми се спи  Tired , но то е така от цяла седмица.

за  памперсите: веднъж по грешка купих турски и не бяха с еластични ушички, после взех полски и бяха с еластични. Затова мисля, че полските са с ушички. Някой питаше за производителя - пише го на бялото поле отстрани.

Сега отивам да  1ironing , че имам една пералня с наши дрехи и една с тези на бебка. После ще се пробвам да  smile3524 , разбира се ако бебка позволи.

В събота ще има голямо празненство в чест на бебка. Намислила съм й вече тоалет, а за мен още мисля, че повечето неща не ме побират  Mr. Green .

# 237
  • София
Лилнка буболинка, според мен изчакай педиатъра да каже за пюренцата. Не за друго, ама не дай си Боже, детето не приеме някоя храна и направи някоя реакция, нали при него ще отидеш. Хубаво е с негово съгласие да си започнала. Ако трябва отиди извънредно и го питай. Аз като имам нещо за питане и без да имам час, пак си ходя.
С тези сериали ме убивате. Никой не е в състояние да ме върже пред телевизора да гледам нещо подобно. Къде по-готино ми е да си поприказвам с Илийката. Гукаме си, бупаме си, па нека ми се смеят каката и баткото. Такъв е кеф като издаде напред устенки и издаде някакъв смешен звук. Grinning
Аз докато ви попитам за брадичката на Илийчо и тя се оправи, та така и не взех крем. Само два пъти го намазах с наличния вазелин, дето си мажех зърната.

# 238
Дърта маймуна, аз сериала си го дърпам и го гледам когато дечурлигата спинкат. Телевизията ме дразни с реклами и мразя дублаж.
Любима, можеш да си дръпнеш 4 и 5 сезон на Лост, няма нужда да чакаш.
Слънце, големи сте хубавици, браво на вас!

# 239
  • Варна
Опааааа, аз да не ви заблудих!? Памперсите на снимката са от нета, не съм снимала. Но се поразтърсих и ето така:

изглеждат моите. Точно тази снимка на мама и бебе и БЕЗ гъсеничка. Първата ни опаковка беше такава, сега сме с GIANT 96 броя. Отгоре има такава лента на УНИЦЕФ. По страниците на пакета има една бяла черта. В нея е написан производителя. Започва с POL 4546578798( някакви цифри) и Made in Poland  накрая.  На турските не пише Made in Turkey накрая, но кодът започва с TR.   Само по това се познава, че са турски. Добро настроение, точно малките пакети бяха турски аз като купувах. И предполагам, че точно те са без ластиците.

Деси, не сме ви чули, другия път по-силно  Mr. Green Mr. Green Аз поне теб по снимки щях да те позная, ако се бяхме засекли.

Дърта маймуна, аз сериала си го дърпам и го гледам когато дечурлигата спинкат. Телевизията ме дразни с реклами и мразя дублаж.
Точно така!!!  Simple Smile

Роня, не сме те забравили. Само да уточня, че не ставаше въпрос за "за или против" ваксините, аз поне питах за конкретна ваксина, която е извън календара, но педиатърката ми предложи да я бием на детето, а аз се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт