1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 87

• 31 989
  • 445
  •   1
Отговори
# 285
Боже, дори само заради споровете които последваха заради тази помия - Севи, благодаря че тогава не я публикува -  жалко, че не трая дълго но все пак newsm51  love001

# 286
  • sofia
Момичета, да не се карате, недейте така.
Няма да крия , че много ми стана криво като разбрах и аз за тази новина . Защо да мислим , че са лъжи , може да има и истина в написаното. Това , че ни е любимец си остава .
Защо сега да се караме , когато само преди два дена се обединявахме и благодарение на всеобщи усилия ги изведохме и успяхме да ги задържим на 1 место. а сега започваме ама това , ама онова . Възрастни хора сме . Предстоят ни много хубави моменти занапред и с други сериали   bouquet  bouquet  bouquet

# 287
Най-добрия начин, по който Берг и Халит могат да затворят устите на тези медийни лешояди, е като си направят сватбата и си заживеят щастливи и влюбени. Даже няма да се разсърдя, ако откажат всякакъв достъп и снимки на медиите. Те не заслужават нищо! Дано са мъдри и не се поддадат на тази провокация, най-вече Берг!

# 288
ще перефразирам" приятелю не вярвай на медиите, те с това си изкарват хляба" който иска да се връзва

# 289
ще перефразирам" приятелю не вярвай на медиите, те с това си изкарват хляба" който иска да се връзва

newsm10

да им приседне дано  Mr. Green

# 290
Пенда,мерси за готиното клипче!  bouquet
Относно темата,не виждам защо се палите толкова.
Медиите никога не могат да са на 100% верни,и да се вярва на всичко писано.
Както се казва,важното е младите да са щастливи и да се обичат:D
Дори и бившата жена на Халит да е направила аборт,независимо по чие желание,това си е за нейна сметка.Правилно някой беше писал,че ако толкова много го обичаше,щеше да задържи детето.
И аз имах много проблеми с мъжа ми,когато забременях,Слава Богу не ми е изневерявал,от друго естество бяха нещата,но сега всичко е ок и детето си е живо и здраво,вече на 2 годинки,ние сме заедно,не се разделихме! Peace Но дори и да бяхме се разделили,пак щях да си искам това детенце,защото много исках дете,и то от този мъж! Heart Eyes Но всеки си взима решенията за себе си!
И не мисля,че мога да обвинявам някой за нещо!Всеки си има своята гледна точка,която за него е правилна!

http://www.youtube.com/watch?v=iYU7K0ZLvwM&NR=1
Я вижте това,и ако може някой да каже защо ги бодат нашите любимци? Grinning

# 291

http://www.youtube.com/watch?v=iYU7K0ZLvwM&NR=1
Я вижте това,и ако може някой да каже защо ги бодат нашите любимци? Grinning

дават кръв за банката за костен мозък, имаше го във филма, по сценарий, но май пишеше, че и наистина актьорите са дали, браво на тях  smile3501 newsm10

# 292
дават кръв за банката за костен мозък, имаше го във филма, по сценарий, но май пишеше, че и наистина актьорите са дали, браво на тях  smile3501 newsm10
БРАВО наистина! Heart Eyes
Мерси пенда! Wink

# 293
Аз пък предлагам да направимподписка и да искаме следващ сезон на филма /и то не само 1/ Mr. Green.

ShockedАко искаш може и петиция да пуснем ooooh!
Ми щом си казала и петицийка да спретнем Mr. Green
Важното е, че сменихме темата

# 294
Аз пък предлагам да направимподписка и да искаме следващ сезон на филма /и то не само 1/ Mr. Green.

Ми щом си казала и петицийка да спретнем Mr. Green
Важното е, че сменихме темата

newsm10

# 295
Леле, нямаше ме няколко дни, а вие сте писали, писали ...........
Сега се връщам и сядам веднага да поцъкам десятката за нашите хора.

# 296

Отново призовавам да изхвърлим злобата и сарказма от постингите. До сега не са възниквали сериозни конфликти тук и не бива да става сега, на финала на нашата приказка. Да уважаваме личния живот на артистите от сериала, те имат право на лично пространство, както и ние. Макар че, едва ли ще стигнат до тях нашите коментари. Но нека се проявяваме като възпитани и интелигентни хора, а не като злобни клюкари. Да спрем с коментариите по този въпрос.
И да се съсредоточим в/у "4-ти" сезон с подобаващо чувство за хумор, с което ни поддържаше и с което ни зарази чудесната Ани. Чаршафите, които тя разстила пред нас, са радост за очите ни. А сватбарите вече се събират и ни чакат на Пукет, тъпаните и зурлите се чуват чак до тук.

(Съветвам тези, които не ни четат редовно, да се върнат назад и да прочетат внимателно какво сме писали за нашите любимци в "4-ти" сезон и какво сме коментирали по този повод.)

# 297

toni_nikolova, спри за малко, гласуването приключи и нашите хора са на първо място.

# 298
  • София

Няма я десятката, двойката Онур и Шех спечелиха 1 място! Hug
Канал Д преустанови гласуването в понеделник към 15.00 ч.   bouquet bouquet  bouquet

hiacint ,извинявай вече си отговорила! Peace

# 299
  По повод на сменянето на темата и петициите-някой видя ли петицията за идването на Онур и Шех в Б-я?Жалко,че я изтриха като тема-смяла съм се със сълзи.Имаше разни безделници с уникални постове.
  Даже Онур беше оприличен на Ди Джей Дамян.Аз не знаех кой е той ,но някой даде клип от В бокс-нищо общо,ама като зинаха онези,че ди Джеят бил 1 към едно,даже по-хубав.Ще се опитам да потърся.

А,ето този.Ама и сега ми е смешно,като се сетя:

http://vbox7.com/play:0e6862a2

Общи условия

Активация на акаунт