Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 286
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • София
...
Ама и ти как хвърли бомбата и изчезна  Wink
...

Ех, и ти! - първа брачна нощ и предстои, приготвя се!  Flutter

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП. Таз година булка, догодина - люлка!  Mr. Green

# 151
  • София
Весни, честито!
Бъдете щастливи заедно и нека любовта ви никога да не изгасва!

# 152
  • София
На всички болни мъници бързо оздравяване  Praynig Hug!
Какво става с това лято - много вируси, много болести  ooooh!.
Искам да попитам има ли януарчета още с памперс през деня? Аз от време на време обувам на Борис гащи, ама не съм си го поставила още като цел да го отучвам от памперса. Притеснява ме факта, че в яслата няма да го питат и предлагат постоянно. А там и без това са ми сърдити Sick, защото заради мен яслата щяла да работи и през август, по думите на директорката с моето и още едно дете.  ooooh!

Ним мерси, че ни каза за ЗОО-то, ако успеем утре да се организираме може и ние да дойдем  Peace

# 153
Викс, има, има, и през деня и през нощта сме с памперс   Simple Smile

Весни, честито! Дай Боже всекиму такава любов! Наздраве!

# 154
  • София
...

И Шош е така.  Tired

# 155
...

И Шош е така.  Tired
И Митко. Опитите ми търпят провал

# 156
Весни, честито!    bouquet Още много години да се обичате!

Надявам се,че днес болничките са по-добре. Бързо оздравяване им желая!  Hug

Ние започнахме грандиозен ремонт в кухнята. В момента половината е изкътена вече. Престои и останалата част. Само се моля да е готово навреме, че сме като на бойно поле.  ooooh!

# 157
Весни, много любов и многолюдна челяд Mr. Green Laughing Laughing Ела да кажеш как мина купонът и малко снимки да покажеш Naughty

И Ая е с памперс Blush Слагам и от време на време гащи, но само у нас.
Ман, как са юнаците днес?
Ним, а Симонесата?
Днес в борисовата щяло да има игри за татковци, щото било деня на бащите Thinking Та го пращам Димитър да се напразнува с щерките си Crazy

# 158
  • София
Дубрутру!
Моето диване кашля като стар пушач на Арда без филтър, но пък не вдига Т вече 2 дни. Ще си поседи вкъщи с баща си тази седмица.

Къде е булката??? Rolling Eyes

# 159
Добро утро. Днес Цецоне бонбоне е по-добре. Температурата е само 37 и хремата, като че намалява. Е мрънкането и искането за гушкане си остава, но то ще е дълъг страничен ефект - от опит вече знам  Mr. Green
Веско само спи с памперси, но все още си имаме странични поражения през деня. Понякога се сеща да си каже, без да е подканен, но в повечето случай, ако забравя следва пикане(акане) в гащите, миене на дате, бърсане с подочистачката и пране на дрехи. Аз обаче продължавам с опитите тъпо и упорито - все ще се научи детето  Laughing

# 160
  • София

Много дълга тая първа брачна нощ, беее!...  Mr. Green

# 161

Много дълга тая първа брачна нощ, беее!...  Mr. Green

И аз завидЕх  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може да правят близнаците, ма, не ги притеснявай с магия Laughing

# 162
  • София; Дружбето
Имаме си вече септемврийче Shocked фана ме страФ Crazy

Ним да докладва, че само чета кога Симонесата е болна и после пак зачезва.
Мойто тая нощ се напишка, после рева сума време, щот бепе сигурна, че ще я дера Laughing Като видя, че само я преобличам остана доста учудена и накрая заспа

# 163
  • София
Имаме си вече септемврийче Shocked фана ме страФ Crazy
...

Shocked Shocked
Дано бебчо се възстанови без поражения!... (позачетох ви, но не и открих термина на тая мацка - за кога е била по принцип?)  Rolling Eyes

# 164
vesni, честито! Дълъг, ползотворен и изпълнен с разбирателство семеен живот ви пожелавам! Чакаме снимки.

tsveta, дано всичко да е наред с бебо! А ти не се притеснявай, ще стискаш до септември, ще мине бързо и безпроблемно.

eho82, успех с ремонта.

Общи условия

Активация на акаунт