Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 283
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • София; Дружбето
Имаме си вече септемврийче Shocked фана ме страФ Crazy
...

Shocked Shocked
Дано бебчо се възстанови без поражения!... (позачетох ви, но не и открих термина на тая мацка - за кога е била по принцип?)  Rolling Eyes
1.09  и беше термина, не можах да сметна дали е влязла в седми или е края на шести. Ама кило и малко си е ужасно за представяне Rolling Eyes

# 166
Здравейте, благодаря за пожеланията!!!
Тържеството беше в тесен семеен кгръг - родителите, кумовете и сестра ми с мъжа й. Много се радвам че избрах този семпъл вариант.
А в първата брачна нощ се наспахме като пънове/ това го уточнявам за някои мискинки Laughing/

# 167
  • София
...
А в първата брачна нощ се наспахме като пънове/ това го уточнявам за някои мискинки Laughing/

Пу, ка'та не е срам - па ний си подОбрихме семейния живот с тихи фантазии за вашата "първа ( Mr. Green) брачна нощ"!!!...  Crossing Arms Как ли не гледахме по небето над София дали искри не фърчат откъм РусИ!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 168
  • София
Селма, заради теб не смея да доближа Готварския!  Crossing Arms Къде се излъгах, и като налетях на Шоколадовия ти чийз... сега съм се олигавила като булдог!  Tired  ooooh!

Терена и виното от мен, ти казвай кога ще донесеш торатата! И нема не искам!  Naughty

# 169
Имаме си вече септемврийче Shocked фана ме страФ Crazy
...

Леле, колко е бързало да се появи това бебче! Дано наддаде бързо!  Praynig

Цвета, спокойно, сигурна съм че при теб всичко ще е наред!  Hug

# 170
  • София
Симона температура ту има, ту не, но е с разстройство и една хрема безкрайна и се е подула, чак очите са й притворени...  Tired Баща й може да я гледа до сряда, а ако до четвъртък не е ок, ще си оставам аз, какво да правя... С такова нетърпение чаках лятото, а те вирусите са си същите.  ooooh! Взех да се отчайвам вече. Не стига, че тази работа е на път да загубя (то па една загуба!), ами дали ще успея да започна нова с тия безкрайни болнични... На мацките с по 2 деца искрено им се възхищавам на куража. Аз си мисля, че не мога да премина през всички тези болести и притеснение отново...

Изсипах се!

# 171
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!

Весни, честито бракуване!  Hug Много хармония и разбирателство!  Hug Чакаме снимки! ...и подробности за втората брачна нощ (по-пикантни от първата  Wink) Flutter

Викс, Евала! Сърдити – не сърдити – това им е работата! Жалко, че не се опъват повече хора и е станало стандартно поведение „извиването на ръце”.

Аз изкарах страхотен семеен, спокоен, релаксиращ и хармоничен уикенд. След всички нерви покрай здравето на баща ми имах нужда от нещо точно такова! След мощна запивка с приятели в петък (направо катарзис  Mr. Green), събота и неделя минаха в спане, гушкане на малкото, разходки по магазини и автосалона (Ив, харесах си и твоята нова кола  Peace), заведенийца... и младоженска събота вечер  Flutter... ха дано и неделята да бъде същата (в момента Крас прави гъби в масло и е купил хубаво вино)  Flutter... та  Blush

Нимскоооооу, животът не е толкова черен, я по-свежо!  Peace

# 172
  • София
Ох, достигнала съм Съвършенството на паста на фурна...  Blush Няма майтап!  Naughty (са довършвам едно классссссссно винце след гостите)

# 173
Ив, а сега да поканиш момичетата на паста на фурна. Страхотно чувство за хумор имаш, бая се смях на коментарите ти на първата брачна нощ на Весни.
Весни, хайде сериозно се отнасяйте към семейния живот, какво е това ще спите
Ним, пожелавам ти Симона да оздравява бързо
Ехо,казвай на бебо да чака да свърши ремонта
Плами на детската градина е с памперси , в къщи не. Трябва да е с памперс, трябва сам да си смъква и вдига гащите и след номер 2 да се бърше и чак тогава казаха, че ще може да ходи без памперс

# 174
  • София
Ив, а сега да поканиш момичетата на паста на фурна. ..

Ми, да идват!  Crossing Arms И Селма с десерта, обаче...  smile3508

# 175
  • София
ААА, не може през седмицата бе, кифли с кифли.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ивоооо...мисля вече по твоя въпрос. Grinning

# 176
Vesni,честито желая ви да бъдете безкрайно щастливи.  bouquet
А сега да ви почерпа, по повод че вече се сдобих с първата ми собствена кола-WV POLO
 Wine Glass Wine Glass Wine Glass

# 177
Ив, а сега да поканиш момичетата на паста на фурна. ..

Ми, да идват!  Crossing Arms И Селма с десерта, обаче...  smile3508
Та кога викаш  newsm78 От мене е виното  Mr. Green
Елица честита кола - да я караш безаварийно и скоро да я смениш с още по-хубава  Peace
Ним  Hug Защо не пробваш да й даваш Цитросепт. При Веско помага доста, а и нашето педи, твърди, че е много по-добро от другите имуностимулатори, пък е и натурално.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 14:19 от manana

# 178
  • София; Дружбето
Elica, честита ти придобивка Grinning
Аз се връщам от док, бебо е 800гр/25см. Звучи ми като франзелка Laughing Всичко е ок (пу-пу-пу) и другия месец пак.
А Тити да вземе вече да се похвали, че ще си има госпожица, че ще яде бой вече newsm66

# 179
   Ако един мъж е готов на всичко заради една жена,значи я обича.
   Ако една жена е готова на всичко заради един мъж,значи го е родила!
Wink Laughing

Терена и виното от мен, ти казвай кога ще донесеш торатата! И нема не искам!  Naughty
  Как да не искам! Hug След сряда съм свободна.Но съм с 2 десерта:чийзторта  и  детето!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт