Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 206
  • 517
  •   1
Отговори
# 15
Хоп и аз на първа,хубаво предзнаменование,ще пада последното килце Grinning

# 16
На втора стр.  newsm78 -2кг.,съгласна съм

# 17
  • София
Добро утро! Hug
Вещи Hug мерси!
Мименсита, мерси за кафето! Hug
scarlet_o_harra Hug Пепеляш(н)ка  Hug  newsm59Честит празник!
Пинкито Hug честита трета!  bouquet
Petenci-cvetenci  Hug честита месечинка!
При мен... нищо ново! Нито грам надолу след първи протеинов ден! А вчерашният ден мина като по ноти... На всичкото отгоре последните мъфини са солени, както и сладкиша на Лео - с извара, яйца и малко копър   chef Т.е. няма грам подсладител! Водата беше достатъчно, на обяд 1 пилешка пържола и малко по-късно кофичка кисело мляко. Мдаааа.....  newsm78 Продължаваме нататък!
Хубав ден на всички и да мине леко! Hug

# 18
Привет мацки.  Hug
Аз откакто съм в трета,нещо не ми се пише.....леко съм депресирана,че не ги разкарах останалите 2 кила ...а заради гадната торта,минах в трета(то не само заради нея де....ама външно така се получи Tired ).И да си призная,досега съм яла фъстъци,половин сладолед...ама не мле4ен,а от тези плодовите,тортата,кашкавал...и корема ми доста се подува.Та един страх имам от въвеждане на храните,не е истина. Thinking
Слагам само 1 снимка(тя дори и не е мн хубава) от РД на щерката,защото свекърва ми,още не ми е пратила снимките от нейната камера(че тя беше фото мексико Mr. Green)
Новите поли,още не съм ги обличала даже... Rolling Eyes

https://cdn.bg-mamma.com/ovnX/5597ef13.gif[/img]]

# 19
Добро утро!
Да се похваля че вече съм с ново кантарче и така съм по- ентусиазирана . За първия ден от П· съм 0·500гр надолу·
Желая усмихнат и слабеещ ден на всички Hug Hug Hug·

П·П·
ПЕПЕЛЯШИНКА ,СКАРЛЕТ О ХАРА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МОМИЧЕТА!!ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 08:26 от Ичони

# 20
Привет момичета, то и аз откакто съм в трета нещо не се обаждам, ама от време на време хвърлям един поглед.
Меган 79 не се отдавай на мрачните мисли, аз наскоро споделих, че като стриктно си спазвах третата свалих още две кила, без да ги усетя.
Ама сега съм тука,щото хич не съм за хвалене. Embarassed Като се успокоих аз с новите кг., че като ме подгони един глад за сладко - то не е за разправяне. Щерката взе да крие от мен бисквитите и бонбоните, че масово ги унищожавах Mr. Green Изплюсках чак бебешките бисквити на дребните ooooh! И сега след това некотролируемо ядене съм +3 отгоре. Няма как вземам се в ръце и се хвърлям пак в борбата, че след две седмици ни се заформя голямо парти и трябва да съм фиданка Thinking Сега ще надничам честичко, че сте ми голям стимул Heart Eyes

# 21
Добро утро  Laughing
Какъв късмет, точно за месечинката ми нова тема .. и дори успях да се разпиша на втора страница  Joy Вещи, благодарности за темичката, ти си съкровище   bouquet
Аз както винаги бързам, затова само да ви почерпя и да си дам отчета, а следобяд ще ви чета и ще пиша повече.
Днес правя 3 месеца с Дюкан и с вас   bouquet
Да ви почерпя най-напред:

Отчетът ми: свалени килограми общо 22, за месеца 5, обиколка на бицепс -13, за месеца -3, обиколка на бедро -20 за месеца -6, гръдна обиколка -29, за месеца -7, талия -28, за месеца -6, ханш -30, за месеца -5. Свалила съм около 16% от началното си тегло, 28% от обиколките на крайниците и по 20% от тези на торса.
Много съм щастлива от този резултат  Joy и безкрайно съм ви благодарна, защото без вас никога не бих го постигнала   bouquet  bouquet  bouquet
А ето и снимките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364673&pid=12946727
Сега ви нагушквам всички и изчезвам, че бачкане ме чака  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 12:13 от miss Marple

# 22
Добро утро   bouquet

Патенце цветенце - Честита месечинка  Hug
Липстикче - стана ме смешно че си била" 5 месеца в първа и 2 във втора фаза" Сещам се аз какво казваш ама дано новите и те  Crazy
Пинкито - честита трета   bouquet
Пепелеш(н)ка, Скарлет о Хара -    newsm59
Петинка spoko
Ичони много да те радва новото кантарче  Wink
Меган много добре изглеждаш  Hug
Сноучева  Hug

# 23
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
Аз съм в четвърта, но пиша за да не му изпусна края.
Позволявам си доста неща - няма да ги пиша - приемам си ги с удоволствие, но задържително се следя и правя 3 ПЗ дни и протеинов четвъртък, а и всеки ден трици.
Честит рожден ден на двете рожденички. Много успехи им желая.

Успешен и по-ведър ден желая!

# 24
mmmshushy80 - Калкулатора ми показва 54 кг и аз съм съгласна с него. Въпреки че първия път не знаех за калкулатора и си бях изчислила на базата - ръста минус 110= 50 кг и ги стигнах, но явно не мога да ги задържа, затова и 54 ми е екстра само да ги стигна.
Zorana -  и сега ли продължаваш 1/1, как върви свалянето в тази схема? Имам в предвид, че 5/5 е някак си на подскоци, ту свалям ту има малко покачване. Какаво мога да очаквам от 1/1. Извинявай че така разпитвам, но досега  практически не се е разглеждал въпроса 1/1, а само на теория. Друго е информацията от 1-ва ръка.
Днес започнах кардио.. сутрин рано преди кафето 30 мин. Всичко ме боли, но няма да се откажа, ще глътна 2 аспирина пък дано утре да нямам мускулна треска. Трябва да ги гътна тия килца. гадното е че трябва да ставам 1 час по рано, но след седмица ще свикна.

Гушки на всички
Лек, усмихнат и отслабващ ден.

# 25
Добро утро
Докато се събудя и сте изписали две страници
Петенце цветенце честита месечинка
Медан изглеждаш прекраснo.Мименсита благодатя за кафето
Вещи,темата и снимките са както винаги супер
На всички пожелавам весел и отслабващ ден  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 26
Вещи  Wink
Добър ден момичета,пожелавам ви да е изпълнен с хубави моменти и много комплименти.  bouquet
Кисело с трици за закуска.Малко това нискомасленото мляко не е по вкуса ми,но може да го изтърпя.Цунки,отивам на моренцето  Hug

# 27
  bouquet Здравейте!
 newsm59 на рожденичките!
Мис Марпъл, чудесни резултати, браво и да постигнеш целта си ти пожелавам!  Hug Hug Hug
На мен пък последното килце ми се опъва нещо, но не бързам за никъде. Когато му дойде времето, ще падне и то.
Благодаря за хубавата нова тема на Вещи!   bouquet Hug
Много минусчета днес на всички!
Додожоро, страхотен резултат, много си хубава така, браво! Hug Hug Hug

# 28
Добро утро!

Петинка, не се плаши, ти сама си си  обяснила от къде се е взел плюсът. Колкото до връщане във втора, нищо не ти пречи да го направиш, макар че е доста трудно след като си е позволил човек всички неща от трета. Според мен изкарай няколко седмички стриктна трета и виж как се движат килограмите – току виж паднал някой!  Grinning

Сноучева, на бас, че сега се трупат по 100-200гр. за да могат после изведнъж да те изненадат с -1кг. накуп.  Hug

Мис Марпъл, честити 3 месеца с режима и голямо браво за постигнатите резултати!  newsm51 Чудесни колажи си ни спретнала, кажи само защо милото котаче така нещастно виси на едната снимка...? На снимката на която си седнала си много хубава!  Hug

*Боби*, означава ли това, че от понеделник до сряда си на ПЗ, после протеинов четвъртък и “нормални“ петък, събота и неделя? Стана ми интересно, звучи като чудесен план, за иначе доста свободната четвърта.

Dodojoro, специално се върнах да видя твоите снимки, че наистина отдавна не си се появявала. Страхотна си, браво! Като взех, че погледнах снимките ти от миналата година и ми падна ченето!

Да питам аз къде са Блюмхен, Зорита, още някой ми липсваше, но забравих вече.
Целувки на всички!

# 29
  • София
Мис Марпъл  Hug Hug Hug Hug
Браво! Както си ги подкарала!!!! Много се радвам на снимките ти, и както винаги не спира да ме учудва фактът, как изведнаж започват да се показват истинските ни лица ... слънчеви и позитивни! това се вижда винаги при тези, които тръгват от по-големи висоти  Laughing
Кри  Hug Видях те, че четеш старата тема, я слизай да казваш какво правиш?

Общи условия

Активация на акаунт