Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 214
  • 517
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте  newsm47

Вещи, мерси за темичката   bouquet, ама ти не спиш ли бе, момиче-изненада ни с т'ва 2 часа  Mr. Green.
Аз засега ще си се подпирам на бюрото, щото хич не мърдам  smile3506

Петенце-Цветенце и Мис Марпъл, честити месечинки и все така до по-бе-да-та  Laughing

Додожоро, ти ни скри шапката, дето се вика  Embarassed, невероятна разлика, сякаш не е възможно.Честита нова визия и да си я задържиш завинаги  Hug

Хайде, лек и отслабващ ден и много усмивки  Grinning

# 31
    а здравейте отново ....  love001 днес кантара не помръдна , дано сред цикъла от 4 П да има раздвижване !

Петенце , честита месечинка , желая ти много добри резултати и скоро да достигнеш целта!  Hug
   Зорана справяш се чудесно , страхотен резултат ... не се плаши от трета , само се придържай стриктно към нея и проблми няма да има !  Hug
 Пинкито , честита трета миличка   bouquet
  Мимеситка , страхотна закуска , ооо облзах си пръстетата виртуално  Hug Mr. Green
  Пепелеш(н)ка, Скарлет о Хара , живи и здрави и с много сбъднати мечти  nbirthday
М5 , браво , продължавай така  Hug
 Петинка , спокойно , както вчера каза Мастърчета  Heart Eyes , всичко ще се дойде на място , просто организма граби от новите храни!  Моля те , сподели дали си доволна от фритюрника на Тефал ! картофите как стават ?
 Меган 79 , много си хубава , браво и панталонките са супер!
  Джини селена , защо така се издъни , стягай се и всичко да свалиш!  fight да си знаеш за другия път!
 Мис Марпъл , страхотна промяна , браво продължавай по устав напред !   smile3501 newsm51 Честита месечинка !
   CarmenQueasy  , ако искаш да свалиш още на кг , а не само на мерки трябва да забравиш за сега кардиото ! Ако имаш сили , пробваи друга схема и дано започнат кг да падат !
Но ако се усещаш че е демотивираш по - добре не се мъчи , а мини в трета !

Хайде сега аз хуквам по заачки , днес съм си стегнала багажа за плаж , дано да успея да отида  Praynig !
  Цлувки на всички и много много ви Либя!  Kissing Heart dancing

# 32
Здравейте, милички!

мис Марпъл, страхотни снимки и страхотен резултат. С нетърпение очаквам да те видя сле още три месеца! Успех, прекланям се пред жени като теб!

Дододжоро, видях сегашната снимка, чудесна си, обаче съм силно заинтригувана за снимките "преди". Явно разликата е много голяма, но аз не можах да ги видя. Поздравления!

На всички - чудесен ден! И моля някое момиче от крайморските да си потопи дупето днес в моренцето и заради мен! Hug Hug Hug

# 33
  • София
Здравейте и от мен Hug
Всеки път се чудя откъде и идват на акъла на Вещи тия страхотни теми и снимки Laughing Laughing  bouquet
dodojoro - Чудесна промяна, изглеждаш невероятно, нов човек си   bouquet  bouquet  bouquet
Мастърче, Викито  Hug Hug Hug и за всички останали - още  Hug Hug Hug
На всички с месечинки и минуси - честито и много успехи   bouquet
Меган79 - според мен е нормално да ти се подува коремът, все пак въвеждаш храни, от които стомахът ти е отвикнал, в тях има и повече фибри(аз се подувам от плодове, зелева салата(това е пример само, не че не съм хапвала във втораSimple Smile ), а от тях надали качвам, след като са в умерени количества). То затова е и трета - захранване - за да свикне организмът наново със забранените във втора храни  Hug Hug Hug Всичко ще се нормализира,  не се отчайвай spoko
Аз много се надявам да успея да дойда в събота, че срещичките ми липсват Praynig Hug
Иначе трета си върви наред засега Crazy
Хубав ден от мен   bouquet

# 34
  • Варна
добро утро!
след снощните безсъници, но не в Сиатъл, а във Варна, се излюпвам и аз!
Мис Марпъл, честита месечинка миличка!с теб заедно празнуваме днес!прекрасна си на снимките!много слънчева и доволна!а разликата е голяма, който не я забелязва, да си гледа работата! Hug Hug Hug
честит празник на двете рождени„ки!да сте живи и здрави!много радост и късмет!  bouquet  bouquet
Меган, излизай веднага от тая депресия!толкова си хубава!радвай се на новата външност и на лятото!а носи и поличките, щото ей сега ще се изтърколи и ще дойде пак гадната зима!гушвам те за да помогна поне малко! Hug
Зорита, Татит, Тумба Лумба, Hotchili много ми липсвате!къде стееее? а и Борето се затри!
Jenusha, снимките на Додожоро са по напред, просто отиди със стрелкичката напред и ще ги видиш!заслужава си!

# 35
Добро утро и от мен! Много минуси и месечинки!

# 36
Мис Марпъл, честита месечинка newsm51 Много си сладка на снимката (колажа), където си седнала - излъчването ти е страхотно Пожелавам ти от сърце да си достигнеш и задържиш мечтаните кг
Много  Hug Hug Hug за всички!

# 37
Добро утро! Hug Hug Hug

ЧЕстито на рожденниците!   bouquet
Честито на свалилите!  bouquet

Вещи Четох го някъде, трябва да потърся  newsm78

Аз днес усещам, че съм свалила, но ще се меря в четвъртък или петък.

# 38
Здравейте, сладурки  Hug !
Третата върви за сега по устав. Не мога да се нарадвам на порцията плод, нея ям с най-голямо удоволствие Simple Smile
Днес започнах с тиквообразна зелена ябълка , а след 30 минути си хапнах и киселото млекце с ленено семе и трици.
За обяд планирам салата с някакво месо, а за вечеря сигурно пак ще е скумрия. Не мога да се наситя на риба, най-вече на скумрия...Обмислям следващия месец да се заредя с промишлени количества + една скара с ребра и плоча за терасата  Laughing .
За съжаление тия дни нямам възможност да се тегля и не знам как вървя с килцата Sad , което ме притеснява, но поне внимамавам. Мисля утре да си направя протеиновия ден, че на 18-ти съм на рожден ден и от сега го мисля  Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes
А сега да честитя минусите на всички!
Честит рожден ден на Скарлет О Хара и на Пепеляш(н)ка! Да сте живи и здрави и много усмихнати   bouquet  bouquet  bouquet !
Честити месечинки и на Мис Марпъл, на Петенци-цветенци и на Зорана Hug Hug Hug! Желая ви скоро да си стигнете целта и лесно да поддържате резултата!
Петинка, и аз влязох в трета преди да си стигна целта, но не мисля, че е добре да се скача от фаза във фаза. Според мен и в трета би трябвало да се сваля, ако не се прекалява с галите. Понеже третата за кърмачки включва доста повече от обикновената трета и пак свалят момичетата...Знам ли...Ще видим...

Хеписмайл, дежурното  Hug Hug Hug

# 39
Здравейте, милички!
Вещи, благодаря ти за новата тема! Първата снимка е направо потресаваща и повече от амбицираща! Супер си! Винаги знаеш как да ни вкараш в правия път  Hug
Липстик, Мандаринка, Шуши, Ив Микова, Мименсита, благодаря ви сърдечно за поздравите за месечинката ни с мъжо Simple Smile А малката не я приеха в ОДЗ и на четвърто класиране Sad Сега остава да се надяваме септември месец някое детенце да се откаже, но едва ли Sad
А вчера изтървах прасето - трябваше гала обядът ми да е както винаги в сряда, но не издържах и си го направих вчера. Явно от МЦ, но много ми се ядеше шоколад. Та и това беше галата. Следващата ще ми е в събота!

# 40
Добро утро   bouquet

Липстикче - стана ме смешно че си била" 5 месеца в първа и 2 във втора фаза" Сещам се аз какво казваш ама дано новите и те  Crazy

Малииии ooooh! ooooh! ooooh! к'ви са тия глупости дет' съм сътворила вчера hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Мислех, че режима не ме е засегнал умствено, но явно съм се надценила Joy Joy Joy Ама само ти забеляза бе, браво на теб smile3501 smile3534 А сега ако се върна да се поправя, дали ще може, темата не е ли заключена вече newsm78 Ще се пробвам ама...

ПП. ВещиHug, уникално заглавие... шапка ти свалям...

Второ ПП. Е, пробвах се, не става. 

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 11:00 от lipstick

# 41
  • София
Мис Марпъл Hug честита месечинка! Браво за голямата разлика! Продължавай все така успешно! Hug
Додожоро Hug наистина си като момиченце тийнейджърче  Hug
Мандаринката Laughing ха на бас /и дано загубя/ Joy
Флучия стискам палци всичко да е ок септември! Hug
gelinda  Hug

# 42
Цоп,големи сте бързаци Mr. Greenотивам да чета!

# 43
И аз съм тук , въпреки  че е едва 2 - ри ден то Ударният етап , но като гледам снимките от Преди и Сега се зареждам с търпение !
Днес ще си купя метър , защото нямам и не мога да проверявам дали мерките ще вземат да намаляват  Praynig !
Сега ям кисело мляко 0,1 % и за сега е това ... + Вода разбира се !

# 44
Благодаря на всички за милото посрещане!Зареждате ме много!Възхищавам се и ви поздравявам за всички свалени килца - изглеждате страхотно !!! Hug
Вече втори режимен ден  - не че е много , но за мен си е постижение като се има впредвид как обичам да си похапвам, а и рожденник си имахме вчера - с гости, с кюфтета , с мезета ... а аз с бутилка минерална и чаша кола лайт в другата стая  hahaha Сигурна съм, че кантара показва по-малко от вчера!
Много се радвам че отказах цигарите, защото ако пушех все още ... доооста цигарки щях да изпафкам  #Crazy
Пожелавам ви страхотен ден и по-малки цифри на кантара! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт