Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 215
  • 517
  •   1
Отговори
# 195
Кри, не се отчайвай, ще го преборим този холестерол! Има толкова нетрадиционни методи, все нещо ще помогне. Хич не го мисли.

А споделеното от теб за храненето и трета и четвърта фаза ми беше много интересно. И аз вече сериозно се замислям по тези въпроси, но все ми се струва, че не може абсолютно всичко да е позволено в четвърта и само с един протеинов четвъртък да се поддържат килограмите, а и здравето.

Мастерче, желая ти бързо да го разкараш този голям плюс!

На мен ми остават 4 килограма до калкулатора (сигурно ще пробвам още един-два), обаче няма да излизам от втора, докато не спра цигарите. Ужас, защо ми е толкова трудно, не знам, имам воля да съм режимна и не ми тежи, а гадните, скапани цигари, само като си помисля, че няма да пуша, и ми става криво. Не знам какво ще правя!

Момичета, поздрави и прегръдки на всички! Hug Hug Hug

# 196
Привет Дюканки,

Отдавна не съм се разписвала.

Да дам отчет че сега съм 64 килогрома , които успешно задържам вече 4-ти месец.
Искам още четири да смъкна така, че от днес съм отново на ударна вълна.
Моля да ме отбележите в списъчето с минусчетата.
Благодаря ви че ви има и че страшно много ме стимулирате.

# 197
Здравйте и от мен Simple SmileАз не съм много от пишеЩите,но чета редовно и попивам Laughing yes
честито на всички с минуси и поводи  bouquet
evita1717може да пробваш фалшивото мляко с ориз(трици).Аз закусвам това всяка сутрин и съм много доволна.Става страхотно Peace
Много Hug Hug Hugза всички
Лек и отслабваЩ ден  bouquet

# 198
Здравейте момичета  smile3525
Аз доволна, 6-ка от днес .... стискайте палци за утре, че защитавам 2 курсови едновременно  Crazy Не знам как ще стане, целият курс ще тича нагоре-надолу по етажите, защото се дублираха часовете  #Crazy
За протокола - надуууух се с таратор  Laughing и едно картофено кюфте ... ама беше купешко, да си призная  Embarassed малко мазничко. Сега ще го броя за гала, а пък ще си направя за мен домашни, че им имма апетит  Mr. Green
Мастерче, аз около МЦ страшни работи преживявам....въобще не се тегля, така жестоко задържам вода , то си е мазохистино да гледаш огромни цифри, появили се за 1 ден.....не се тегли 1 седмица поне , няма нужда да се тормозиш  Hug Hug Hug
Искам да се оплачааааа  smile3518 искам на варненската срещаааа  smile3515 Ама на 21 имам изпит, тука в София и няма как да стане  newsm45 Моля ви се юли месец пак да направите среща във Варна.... а ако ми остане време между изпитите, ще се явя у Софийско ....  newsm53
Хубав ден, настроени и минуси на всички  Hug Hug Hug Hug

# 199
  • София
Шуши Hug то и аз бях решила да съм в доживотна трета, ама ето, нещо ми разклати психиката и....отиде каруцата в реката  Laughing Още повече, че не съм си хапвала "както преди" или пък "за последно и от утре", не съм се тъпкала...
Светлат  Hug само алкохолен глад не ме е гонил, май  newsm78 А дрехите от миналото лято не ми стават  #2gunfire
Чочосан  Hug сега вече не съм в минорно настроение, ама да ме беше видяла преди няколко дни  ooooh!
Дореее  Hug Hug а тази прекрасна уфсъ к'во да я пра'я  Joy
Кали  Hug
Люси  Hug
Сноу  Hug
Дженуша  Hug
Бачииииииииии Hug стига с тия букети, напиши нещо  hahaha

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 13:23 от krikri

# 200
# 201
Elence Hug Hug Hug HugБлагодаря ти! Тоя път аз имах нужда да чуя това......Не че съм се отчаяла,ама е приятно да имаш подкрепа  Flutter

Криии,радвам се да те видя  Hug Всичко ще се оправи  Hug Hug Hug Hug

ЕДИТ
Пете-цвете.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 13:32 от TheNMaster

# 202
  • Варна
Тумбичкааа, миличкааа!колко се радвам да те видя!мале , изглеждаш страхотно просто!браво мила!не се губи повече!не ни забравяй! Hug Hug Hug и идвай на срещаааа!събота 20.06 ,12 часа, Годзила на плажа
Мастърче, миличко, не се тревожи слънчице мое!ей сега се засилвам и те бутам много силно да се маха тоя гаден плюс от тебе!гушкам те много!
честито на всички с минуси и месечинки!  bouquet Hug
обичам ви! Hug Hug Hug Hug
Янич, честити ти 4 месеца!  bouquet с теб сме започнали заедно миличка!и аз вчера направих 4 месеца!колко хубаво! Grinning

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 13:56 от Petenci-cvetenci

# 203
Привет!  Hug
Phsiho, честит рожден ден!  bdbaloni Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!

Кри, винаги съм ти се възхищавала и знам, че ще се справиш и ще успееш да се пребориш с килограмите. Не се познаваме, но много искам да се видим и да се запозная с теб!  smile3525

Тумбичка, а на срещата в събота ще се видим ли?  Heart Eyes

Иначе днес имам малък минус, но като цяло плюса си стои. Дано се разкара скоро, че вече ми идва да  smile3511
Както и да е! Пожелавам ви мнохо хубав и усмихнат ден!  Hug

# 204
  • София
Кри, винаги съм ти се възхищавала и знам, че ще се справиш и ще успееш да се пребориш с килограмите. Не се познаваме, но много искам да се видим и да се запозная с теб!  smile3525
Дидка, мерси много  Hug Надявам се това лято да се видим във Варна  Praynig
Мастърче  Hug

# 205
Аз сутринта писах,писах,но така като гледам нищо не е станало.Сутринта най-накрая видях 59.800кг. кеф на буци.Още два дни на П и минавам в трета най-накрая,имам нужда,че нещо мотивацията ми взе да отслабва.Мастерче не мой така бе душко,ще се махне гадния плюс няма страшно,виж докъде стигнахме аз да ти давам акъл. Grinning Hug

# 206
.Мастерче не мой така бе душко,ще се махне гадния плюс няма страшно,виж докъде стигнахме аз да ти давам акъл. Grinning Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси за подкрепата! Нали затова сме заедно тук.....Мисля,че е вода,щото от какво ще кача ей така за 24 часа 3 кила  ooooh! .....Дано се махне,че много некомфортно се чувствам днес... Tired Tired Tired

# 207
Здравейте мацки! Hug Hug Hugчеат,чета и докато ви прочета ще изпишете оше някоя страница,ама няма значенеие.Аз днес съм много отчавна,моето кантарче ме показа + ище откача! newsm78.Лек и отслабващ ден!

# 208
  • София
.Мастерче не мой така бе душко,ще се махне гадния плюс няма страшно,виж докъде стигнахме аз да ти давам акъл. Grinning Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси за подкрепата! Нали затова сме заедно тук.....Мисля,че е вода,щото от какво ще кача ей така за 24 часа 3 кила  ooooh! .....Дано се махне,че много некомфортно се чувствам днес... Tired Tired Tired
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Естествено, че няма как да качиш 3 кила за една нощ, това ми казахте и на мен след първата гала и бяхте прави  Hug Hug Hug Задържала си водичка, още утре няма да го има тоя плюс, ще видиш   bouquet Peace

# 209
  • София
Здравейте  Laughing

Кри, така тъжничко ми прозвуча сутрешния ти пост  Hug Hug.Не се притеснявай за холестерола, все има начини, ще потърсим и в нет-а  Hug.А за килограмите аз поне те разбирам, не знам как ще се справя със задържането след време, но на мен много ми влияят настроенията на храненето  Embarassed.Като четох книжката на Дюкан, няколко пъти се издразних, че говори за диетуващите като за лакомии, дето им трябва непрекъсната програма и контрол, за да се справят /сигурно съм се познала, де-затова се дразнех  Joy Joy/.Късмет, ще видиш, че нещата полека-лека ще се оправят  Hug

Мастерче
, възможен ли е такъв плюс  newsm78, та ти не си изяла и изпила даже 3 кг.Най-вероятно си преместила кантара или си стъпила накриво  Wink.Утре пък ще имаш минус 3, което пък  е доста хубавичко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт