Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 208
  • 517
  •   1
Отговори
# 180
verche, може в плик за печене да ги направиш, с копър и чесън. Simple Smile

# 181
  • София
verche, може да направиш картофите с олио и да го броите за гала...Може и в тефлонов съд, ама не знам дали ще се получи желания резултат...
И аз за това се сетих, но снощи правих гала, а пък две една след друга май не е много удачно. Thinking Май за мен нещо друго ще си приготвя.
verche, може в плик за печене да ги направиш, с копър и чесън. Simple Smile
А, това е добра идея. Peace

# 182
Здравеите момичета Hug Hug Hug
Видях ,че Кри се е появила и не мога да подмина поста и.
Кри,миличка какво е това минорно настроение.Я го даваи по ведро.Всичко ще се оправи.Ти винаги си ни била за пример и си помагала на всички нас да преодолеем такива кризи.Сега е нужно да помогнеш на себе си и съм сигурна,че го можеш.А сега те прегръщам много силно Hug Hug Hug Hug Hug
Тумба Лумба също се е появила с нова прекрасна визия.Браво.Чудесно изглеждаш.
Стефка ,захарина не е за топлинна обработка и е много опасен след загряване над определени градуси.Изхвърли кексчето.Опа и Луси ти е отговорила.Извинявам се за повторението.
Луси Hug Hug Hug Hug

# 183
Иначе твоят подсладител Екуал е от най-добрите, става за топлинна обработка, но хич не излиза евтин, защото равностойността му на подслаждане е равна на захарта, пък със Суитли-то можеш да подсладиш 1/2 кг с няколко капки...
То затова ли все слагам, пък не се усеща много сладост?! И съответно бързо свършва. Ще търся днес този, който използвате вие. Наскоро се разочаровах от разни опаковки, на които пише едно, а се оказва друго и затова реших да питам тук предварително. И едни витамини така - не пише на опаковката, пък вътре имало забранен подсладител. На никакви опаковки не вярвам вече. И затова ще извинявате ако съм досадила. Бях чела и една статия за подсладителите - косата ми се изправи. Човек вече не знае. Желая ви хубав ден.  Hug

Мастерче, ами този спанак... как стана за ядене, без мазнинка, без нищо? И аз обичам много спанак. Кажи когато имаш време как е, да си го правя. Ти явно си някакъв вируозен кулинар. Ако аз можех да готвя толкова сигурно щях да съм по-лесна за прескачане отколкото за заобикаляне. Благодаря предварително  Hug

# 184

Мастерче, ами този спанак... как стана за ядене, без мазнинка, без нищо? И аз обичам много спанак. Кажи когато имаш време как е, да си го правя. Ти явно си някакъв вируозен кулинар. Ако аз можех да готвя толкова сигурно щях да съм по-лесна за прескачане отколкото за заобикаляне. Благодаря предварително  Hug

Спанака го задушавам в малко водичка с една връзка зелена лук.Изсипвам в тавичка и добавям сварено пилешко месце,сол,черен пипер,извара.Заливам с разбити яйца с кисело мляко и запичам във фурната.Много вкусно става....

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:16 от TheNMaster

# 185
Здравейте момичета!
Днес нещо не съм в кондиция и само ще ви чета. Имам някакви семейни притеснения, не спах добре...., сутринта имам и + 500 гр., а съм режимна. Но съм сигурна, че е от стреса.

Tonny_bg мога ли да те попитам защо си решила да вземаш бирена мая? Някакви оплаквания ли имаш или просто така, заради полезните й съставки?
По въпроса с маслената риба, скоро си купихме замразена и попитахме дали да я чистим..., отговориха ни - ДА. А и после говорихме със опитен рибар, който ни обясни, че рибата когато се замразява цяла, не се чисти предварително.

# 186
Здравейте!!!
От доста време ви чета с голям интерес и възхищение и реших от днес да се присъединя към вашето семейство(ако ме приемате разбирасе).  Laughing
Да дам малко инфо са мен - висока 1,56м килограми приблизително 58кг.(не си ги знам точно, защото нямам кантар, но след работа отивам да си купя), калкулатора на Дюкан ми показа 52кг., но на мен ми се иска 48кг. За сваляне около 10кг., затова мисля да започна 5П и след това да продължа 5П/5ПЗ, мисля че е добре?  newsm78
Искам да кажа че имам книгата и съм я чела два пъти и няколко ваши теми. Мисля че съм горе-долу запозната с режима.
Преди време започнах но много бързо се провалих може би защото нямах никаква подкрепа, затова реших да се включа между вас.  Blush

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:00 от sweety_s

# 187

Тъй, тъй....

Мислех кротко да си чета днес, ама няма да го бъде Laughing

Кри, душичко, нали знаеш колко те обичам  Heart Eyes Защо все трябва да си счупим главата, за да прозрем простата истина (това беше риторично  Simple Smile) Ще се борим заедно  Hug  Hug  Hug
Най-съм съгласна с това, че колкото и да сме си променили хранителните навици при стресов момент или боледуване (както при мен) моментално посягаме към храната и се получава веднага "без едно мога, ма с едно не мога" Е тва е - ще си внимаваме и май ще си държим на близо най-слабите дрехи, за да се подсещаме какво ще изгубим (аз сега това правя)
Пак те гушкам  Hug   Hug  Hug

Мастерче, нали знаеш миличка-повече водичка, повече усмивки, по-малко нерви, един здрав сън, един здрав секс и плюсчетата изчезват  Hug  Heart Eyes

Викито, аз ще си кажа, пък ти ще си решаваш, ако не ти се прави гала днес, просто не си прави.  Hug  Hug  Hug Успокой нервите  Heart Eyes

Не смятам, че е необходимо да се насилваме да правим две гали седмично, ако чувстваме че нямаме нужда, мое лично мнение, никой не е длъжен да го споделя. Плод, хляб, нишестени мисля че са достатъчни въглехидрати, с които да свиква организма ни- смятам че е излишно насила да го храним с десерт със захар, докато организма се опитва да свикне с новите килограми. Когато приключи третата фаза и килограмите са запазени, спокойно може да му се дава два пъти седмично на гала вечеря захарен десерт. Тъй, изказах се, това са разсъждения, базирани на опит от режима.
Моля, извинявам се, не искам да се карам с никого  Hug  Hug  Hug Просто си написах разсъжденията. В блогосайта може да откриете много мнения на третофазници и четвъртофазници, има и такива, които сваляха много в трета фаза и дори преждевременно влизаха в четвърта, защото не искаха да свалят повече (Сани  Hug, ти какво направи, в четвърта ли си вече) - организми всякакви.
Написах всичко това, защото нали все се спори в темите, че трето и четвъртофазните мълчат и нищо не казват. Е не е така, просто мнаго от нас сме споделяли и продължаваме да пишем, много са постигнали целите си и са спрели да пишат, много са постигнали целите си и са запазили постигнатото, но аз не съм от тях, и за да няма други като мен смятам, че е редно да споделя какво мисля.
Пак се извинявам, има организми всякакви, всеки си познава тялото, аз просто споделих.
 Hug  Hug  Hug

Още едно лирично отклонение, така и така се разписах, само да споделя, че прегрешенията с алкохол са най-коварни според мен, защото после алкохолният глад ти разказва играта.
Толкоз

# 188
Здравейте . При мен всичко върви нормално. Днес нямам минус, но не може всеки ден, а и се чуствам олекнала, което ме радва.
Имам и един въпрос - триците  с кисело мляко трябва ли да са накиснати задължително. Аз ги ям веднага иначе ми се повдига от тях.
Тumba lumba браво. Разликата е огромна . Снимки от преди и сега много ме мотивират.
Приятен ден на всички.

# 189
Имам и един въпрос - триците  с кисело мляко трябва ли да са накиснати задължително. Аз ги ям веднага иначе ми се повдига от тях.
Защо тогава се мъчиш, приготви си ги по някакъв друг начин, за да ти е приятно, като ги хапваш.

# 190
  • Варна
Здравейте, банда на годината!

След неуспешния опит да мина в трета по ред причини, стоенето във втора вече е стабилно и радващо. Смъкнах до най-ниските килограми, които съм виждала на моя кантар след началото на режима, т.е. премахнах пораженията. Последните два дни съм с по 0,600 на-долу, което не ми се беше случвало от миналата година.
 People Angel
Така че и аз се присъединявам към общото мнение - режима действа и трета трябва да се прави по устав и като празник. Но сега ще се сборя с още едни килца - около 16 по моя преценка и влизам, може би в доживотна трета.

Мирка, Кри, Михи, Мис Марпъл, Мастер, Зорита, Викито и толкова много момичета, които ме карате сутрин с кафето да се усмихвам, да се радвам на вашите минуси и да ви стискам палци за следващия ден. Радвам се на всички снимки, така както се радвам на писмата на приятелите.

Варненски и бургаски момичета, нямам търпение за срещата. До скоро...

# 191
И аз съм тук .Ям си кисело мляко сега ... Снощи правих пица по Дюкански , но ... от тези овесени трици ми се повдига и не можах да я ям ...Трябва да измисля нещо , с което да мога да ги приемам ... newsm78
Довечера съм решила да ядем риба ...
Само да споделя снощи бяхме в едно настроение с милото , за малко да се предадем  , но издържахме ...Явно в началото ще е трудно и то много !Днес ни е 3-ти ден , направо ми се струва че са минали цяла вечност ...Дано занапред е по - лесно , когато попосвикнем !

Ееее забравих да кажа че направих и Дюкански крем карамел и стана хубав , приличаше на истинският , само с липсата на карамелизираната захар ...
Успех и късмет на всички и много минуси пожелавам !

Аз не съм се теглила тези 2 дни и половина , но си взех мерки и ще видим дали поне мъничкооо намаляват , въпреки че се чувствам по - лека , дали е от внушение или наистина е така , но е факт !!!

# 192
  • София
Кри  Hug Радвам се, че пак си на линия!  bouquet По-скоро... на повърхността! Hug
sweety_s  Hug имаш подкрепата ни! Успешен старт!
Мастерче  Hug ще го разкараш постепенно плюса! Рецептата със спанака ми харесва и скоро ще се пробвам chef
Тumba lumba  Hug   smile3525 супер си!
evita  Hug мисля си, че когато видите резултата и мотивацията ще нарастне! Hug
кали  Hug

# 193

Мастерче  Hug ще го разкараш постепенно плюса!
Много е голям бееее и то изведнъж!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!А нищо нережимно не съм яла или пила.....Сигурно е заради МЦ-то.....Ще видим.....Мрън! Laughing

# 194
  • Варна
Привет!
Не че някой е заревал за мен, ама аз да се запиша в темата. 'Щот нали си ви обичам Heart Eyes Flutter

Първо да поздравя Додожоро, Мис Марпъл и Тумбето - ей такива снимки са най-стимулиращото нещо за отслабващия народ! БРАВО!

Честито на празнуващите   bouquet

Сега специално към Кри   Hug
Каквото и да решиш, стискам палци. Имам молба към теб: сложи си старата линийка с всичките килограми и целта и си върни синьото мече. Аз съм уууееееко суеверна и мисля, че те ще ти донесат повече късмет  Embarassed Не ми се смей   Embarassed И, естествено, трябва да се пише в темата - знаеш.

Варненки и Бургазлийки, прегръщам ви! Ако не успея за срещата, пожелавам ви хубаво да се нахилите и заради мен.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт