Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 201
  • 517
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен. Искам да ви покажа подсладителя си и да ми кажете дали според вас е у ред. Че вече всичко подлагам малко на съмнение. Да не би да му има нещо, дали става за топлиннна обработка (изрично съм прочела, че става, но все пак...), дали някоя от вас е използвала такъв. Питам защото все не мога да си намеря този Суити, който вие тук масово ползвате. Няма го ни в Мерто, ни в Била. Да не се окаже, че съдържа нещо и той което не трябва  newsm78 Embarassed.

Също така да ви попитам и друго. Днес си правех едни кексчета и се оказа, че ми е на свършване тоя подсладител. И аз какво, какво и взех, че сложих от захарин някакъв (взех го от майката на моя приятел, която е диабетичка). Стрих няколко хапчета на прах.Обаче сега замислих... да не  е пък вредно. Ако трябва да не ги ям тези кексчета. Да не стане грешка пак. И без това съм си взела много за ядене днес в работата.
Благодаря ви, предварително.

# 166
  • GYM
Здравейте и от мен. Аз идвам да си помрънкам. newsm45 Имам гаден плюс, пръстите и лицето ми са отекли, втори ден мц, проблеми с вц, абе всичко е в г.за Rage smile3514
Сега знам, че ще кажете, че е нормално в трета, с мц и пр. ама имам нужда да се наоплача.
Няма да откажа и малко ритници и тигани, да разкарам гадната вода, дето съм я задържала smile3516 (дано да е вода, щото #2gunfire #2gunfire) моляяяяя Praynig

# 167
    Хоппп троп ! Тук съм .... в кантара няма промяна  smile3516 но ще съм упорита , какво ми остава !

Моята либоффф Тумбето се появила и ни озарила с красота .... Браво миличка изглеждаш чудесно , дали няма да дойдеш на срещата  Crazy  Praynig
   stefka.k  , мисля че няма проблем с подсладителя и хапчетата суитли , хапвай спокойно!
 tqna  Heart Eyes
  aynur  Hug
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН PSIHO! да си постигнеш целта без проблем и ела да се запознаем във форума  Hug nbirthday
Скарлет 98, честита месечинка и успешна трета !   bouquet
 За мойте Бургаски любовииии    love001 newsm51
  bluelady_D с теб сме , всичко ще си дойде на място само лелката да си тръгне !  Hug Heart Eyes
 Хайде със здраве и много гушки и челувки на всички !  smile3525  love001

ЕДИТ Да напомня , очаква се нашествие на Бургаски красавици на Варненската среща , ако има желаещи и все още не записали се , има още малко място по колите , така че не се бавете а бързо се запишете !

# 168
  • София
Добро утро на всички, макар и да не ме познавате (поне повечето от вас)  Hug
Следя ви, чета ви, но нямах настроение да пиша.
При мен нещата се омазаха тотално, след изследванията, на които ми откриха много висок холестерол и препоръчаха медикаментозно доживотно лечение, паднах в много як трап. Бях шокирана, че след двегодишен нискомазнинен режим имам висок холестерол, и то вече след като съм спряла да свалям, тоест организмът не се храни с моите сланинки. Проблемът пък при медикаментозното лечение е, че е доживотно и вреди много на черния дроб.
След дълго висене в дупката,  много разсъждения и мнооого омесени пълнозърнести питки, за съжаление и изядени  Embarassed (Пина, месенето на ръка ми действа успокояващо  hahaha), вече съм на линия. Реших - никакви лекарства, освен китайския чай, който ми препоръча Дженуша и пектин. Ще се опитам да правя режима малко като диетата 3Д на Карл Лагерфелд - риба и зеленчуци, с малко пиле от време на време и по един плод дневно.
Дотук добре - лошото е, че порядъчно се окръглих  Embarassed и то точно преди лятото  Embarassed
Другото лошо е, че окончателно разбрах, че ако човек иска да задържи постигнатото, 4 фаза трябва да е трета доживотна, поне за мен. Имах някакви подобни подозрения, но сега тотално се потвърдиха. И друг генерален извод  Laughing всички лоши хранителни навици, които сме мислили за преодолени, при стресови състояния и пораженческа психическа нагласа, съчетано с въглехидратен глад, породен от вкарването на въглехидрати в менюто, се възвръщат с пълна сила. Толкова за отслабването завинаги  Mr. Green
Не че е невъзможно, но трябва да сме винаги нащрек  Laughing
Много ме радва постижението на Мира  Hug Не се вкисвай от двета кила +, сваляше доста добре напоследък, зарадва се, че скоро приключваш и ето ти задържане. Не се вкисвай, ще се махнат! Дано да е по-скоро!  bouquet
Да честитя с огромно закъснение годишнините на Креми Савова  Hug и на Чочосан  Hug Обичам ви, момичета, и ви се възхищавам  Hug Hug Hug
Ванеса  Hug и на теб много ти се радвам, откъсна ме на светлинни години, не мога да те стигна  newsm51
Мирка Hug, браво и на теб!  newsm51 Това прави силната воля и режимността!  bouquet
Тумбичке Hug, радвам се, че се обади, страхотно изглеждаш, браво!  bouquet
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.
Мименсита,  Hug Благодаря за закуската, а какво беше това за августовска русенска среща?  Laughing
И аз това исках да попитам  Laughing
Smileys Hug, защо се триеш?  Laughing Хайде да попишеш малко, имам нужда от надъхване, а ти си от тези, които го умеят  Hug
Пина  Hug, страхотна обява, жалко, че ще пропусна, имам служебен ангажмент на 21-ви, последен за това лято  Sad
Горда, Фоли, Татит, Стелксен, Бермудез, Амсимом, Слабе, Аби, Нуш, баба Яга, Фен, Гуди, Танчето, Деница, Денни, Катя Джин, Нелсън, Ривела, Даниа, Мамс,  Роисин, Бейби дол, Николинчето................и много, много други! Липсвате, обаждайте се от време на време, поне по веднъж на 4-5 теми  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 10:21 от krikri

# 169
Аз не хапчета суити, захарин сложих. Такъв на хапчета, за диабетици. И няколко сложих.  ooooh! Пък той ако е само за кафенца и чай, сега аз като съм го минала чрез печенето на топлинна обработка? Не знам аз по прицип винаги съм се хранила сравнително редовно, в неголеми количества, но сега пък откакто диета пазя ям съвсем пък редовно. И ако не закуся сутрин ми премалява чак. Закусвам, обядвам, вечерям... не знам къде ще му излезне края. Едва дочаквам да стане 12 часа да се запримъквам в кухнята на офиса, да вадя от хладилника.

# 170
  • Варна
Добро утро и от мен!
Честито на всички с повод    bouquet и много  Hug за всички без  Laughing
За 15 дена на Дюкан съм смъкнала 5кг. Исками се по-бързо да става, защото имам много за сваляне, но и на това съм доволна до тук. Понякога ми е доста трудно, особено както сега съм отново на П, на моменти нямам сили дори да се помръдна. Но от утре съм на ПЗ и нещата ще се нормализират.
Голяма слабост са ми млеката с Болеро-череша, не мога да се спра  BlushОбаче в4ера видях, че те съдържат аспартам, а нали той е вреден. newsm78  Другите степчета съдържат ли аспартам? Вие какво ползвате?

# 171
  • Попово
къде и кога ще е варненската срещичка?
може и аз да се включа  Mr. Green
обичам ви и ви желая прохладен минусов ден  Hug и цунки за дюканските муцунки  Heart Eyes

# 172
Krikri Hug, нали пак ще пишеш при нас? И на срещи да идваш ако имаш възможност!
Иначе уж днес щях да правя П ден, а забравих и ядох плод  Embarassed и сега остава за утре и на рождения ден ще съм пас, както винаги. Ама аз съм си свикнала де...
Та сега я мъдря каква да ми е галата довечера, така че да не се мразя много утре сутрин  newsm78
 Dido4ka, почти всичко, на което пише "без захар", съдържа аспартам. Колата лайт, степчетата, подсладителите и тн...

# 173
  • София
Krikri Hug, нали пак ще пишеш при нас?
Ествствено  Laughing За срещите - с удоволствие!
Пинк  Hug ако още имаш нужда от разяснения за пълнозърнестия домашен хляб, кажи!  Laughing
Ще връщам линийката  Crazy но от днес съм с МЦ, ще изчакам първо да свърши за достоверност на информацията  Mr. Green

# 174
Ей ма на тука съм!  Hug Hug Hug Hug

Днес регистрирах ОГРОМЕН ПЛЮС  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Плюс 3 килограма съм.......Оффффффф.......Гадост!
Хода кат' на малкото прасенце майка му или на малкото слонче майка му...К'вото ви хареса!  hahaha hahaha hahaha

Чакам МЦ,подула съм се кат' балон.......Ама карам режимно и толкоз!Ако ще и света да се срути!

Днес ще бъда на пиле със зеле(за тези,които ми следят менюто).....

# 175
  • София
За тази вечер мъжът ми иска да правя задушени картофи. Но те нали се сещате, че трябва да са с мазнина. Аз също ги обичам, но как да си ги приготвя без олио. newsm78 Дайте някаква идея. Praynig Разгледах блога с рецептите, но за трета фаза не намерих нито една рецепта с картофи. Sad

# 176
          Кри , толкова се радвам да те видя ! Надявам се, това което си решила да правиш да има резултат  Hug Моляте пиши по-честичко толкова липсвате на темата Вие хората с опит / няма да изреждам имена защото сте много / !!!
 За съжаление и аз за себе си съм стигнала до извода , че трата ще ми е доживотна , натура аво да се прави , квото сложа в уста и се чуди къде да се залепи  Sad !!!
   stefka.k , щом се претисняваш толкова за посладителя , провери на опаковката какво пише и тогава ги хапвай кексметата!

Dido4ka  , много добре сваляш , бъди режимна и резултатите няма да закъснеят !

# 177
  • София
Криииии  Hug Hug Hug Hug Hug
Стефка К : щом е обикновен захарин - НЕ СТАВА ЗА ТОПЛИННА ОБРАБОТКА!!! Не го яж този кекс!
Иначе твоят подсладител Екуал е от най-добрите, става за топлинна обработка, но хич не излиза евтин, защото равностойността му на подслаждане е равна на захарта, пък със Суитли-то можеш да подсладиш 1/2 кг с няколко капки...
Мастерче  ooooh! Thinking ooooh! Кво яде вчера, бре? Гала ли прави? Да не би да не си спала достатъчно?

# 178
Мастърчеее, да го бориш тоя плюс!  Hug Heart Eyes
Това ефектът на галата ли е?
verche, може да направиш картофите с олио и да го броите за гала...Може и в тефлонов съд, ама не знам дали ще се получи желания резултат...
Аз съм все така нервна  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evilи затова и днес ще пиша, за да се разтоварвам Joy Joy Joy 

# 179
Мастерче  ooooh! Thinking ooooh! Кво яде вчера, бре? Гала ли прави? Да не би да не си спала достатъчно?
Кво....спанак,пилешка пържола,кисело мляко...А,забравих и зелена салата с караставица....Нищо нережимно не съм яла или пила..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Мастърчеее, да го бориш тоя плюс!  Hug Heart Eyes
Това ефектът на галата ли е?

Не! Не съм имала гала.....Днес вечерта трябваше да е,ама ще пропусна

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 10:26 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт