Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 200
  • 517
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания
Писах, но изтрих.

Поздрави на всички!  Simple Smile

# 151
  • София :(
        Добро утро  Hug

Все повече народ започна да липсва, сигурно цяла страница вече мога да напълня  ooooh! Дано да е заради лятото, морето и отпуските, че иначе като се появят...
        Слънчев, усмихнат и спокоен ден ви пожелавам  Hug
        Днес повод да почерпи има една дюканка, която не пише, но се надявам поне да чете и която със сигурност ще довлека за ушите на августовската русенска среща
        psiho ЧРД  Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 05:49 от mimensita

# 152
Добро утро.... аз съм с разбито сърце... "Кантарев" не ме обича.....  Cry  Cry  Cry  а аз зарязах обезмасленото сирене заради него (и какво ли още не! т'ва- "мъжете" - ник'во разбиране нямат  Laughing )
а днес очаквах минусче...нали уцелих първа страничка.... newsm78
хайде лек и отслабващ ден... отивам на работа

# 153
Добро утро!
mimensita благодарско за кафенцето и закуската Hug
 psiho  nbirthday
Днес правя 1 месец във вашите редици.Отчетът е - 4 кг,от утре живот и здраве минавам в трета,дано там не ги върна.В интерес на истината свалените кг. са малко,но резултатите са видими,даже целулитът е понамалял newsm78.То това беше и целта.
На всички ви желая хубав,усмихнат и отслабващ ден Hug Hug Hug

# 154
  • Пловдив
Писах, но изтрих.

Поздрави на всички!  Simple Smile

Ама аз те прочетох  Mr. Green

# 155
На морска среща призовавам аз
Най- слънчеви дюканки от Варна и Бургас
Моля, оставете всяко колебание
и елате, нужно е само желание.

Всички гости на града и околията са любезно поканени - във Варна, на 20 юни, от 12ч., в Годзила на плажа, на третото ниво на ресторанта. Заповядайте!

# 156
  • София
Добро утро! Hug
psiho, честит празник! Hug
mimensita  Hug
скарлет 98 Hug честита месечинка и успех в трета!
Нищо интересно няма при мен, -200 гр. в сравнение с вчера сутринта, /след втори протеинов ден/ толкова е незначително, че ...  Laughing
Хубав ден на всички! Hug

# 157
 Добро утро прекрасни Hug
Днес съм станала рано-рано за да ви прочета.Нямам грам свободно време през ден съм на зъболекар и по два пъти на ден по срещи с приятели и близки.Много ми се ще да дойда във Варна,но за сега съпругът има други планове.Ще видим не обещавам,но може в последния момент да го навия и да прескочим.

Оня ден си купих от Кауфланд много хубава бяла риба със странно име Хобу или нещо подобно беше.Пише,че е от Аржентина четири хубави филенца мисля около 500гр. за 3.85лв.Мисля,че е хубава цената и рибката си е супер.Пекох я 10,15мин.във фурната само с малко сол и черно пиперче само докато побелее стана супер.
 Иначе при мен е пълна каша и аз вече не знам в коя фаза съм.Редувам 2,3 и четвърта май  Joy ,но още малко ще е така и юли като се върна от почивка ще си изкарам третата наново и докрай.Килограмите са си супер слава богу не съм наддала Laughing Усетя ли,че прекалявам спирам яденето вечер и коремът на сутринта отново е плосък Mr. Green

Видях страхотни снимки.Додожожо и Мис Марпъл супер сте  Peace

Честито на всички с поводи днес  bouquet

Бургаските сладурки  love001

За абсолютно всички newsm51
Приятен и отслабващ ден Hug Hug Hug

# 158
Добро утро на всички  Hug
Мименсита,  Hug Благодаря за закуската, а какво беше това за августовска русенска среща?  Laughing
Психо,  newsm59
Скарлет 98, честита месечинка и успешна трета ти пожелавам!  Hug
При мен пак флекстайпът прави изпълнения, затова нагушквам всички наред, без изброяване  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз от няколко дни си стоя все на едни и същи килограми, но знам, че пак ще се раздвижат, дано не се повтори предишното дълго задържане, че беше гадно. Днес похапвам трици с прясно мляко, яйца по панагюрски, скумрия на тиган, супа пиле.
Желая ви хубав и отслабващ ден  Hug

# 159
Добро утро Hug Да не ви изпускам , че трудно ви следя, че много обикаляне тез дни. Вчера направих четири месеца с вас и Дюкан. В трета съм - задържам около 1 кг под кг , на които влезнах в трета, но не мога да кажа че я карам съвсем по устав.

Честито на всички с поводи, които съм пропуснала   bouquet
И гушки за всички! Hug Hug Hug

# 160
Привет момиченца любими! Нямам време да ви изчитам както преди, а още по малко да пиша, но влезнах да си ви видя, че много ми липсвате. Вашата подкрепа е неоценима! Благодаря на всички, които се сетиха и се сещат за мен, направо се разчувствах последния път когато влезнах и видях колко много от вас са питали за мен и са писали за мен в темата. Благодаря ви от цялото си сърце. Мен ме грабнаха ангажиментите, емоциите ииии....форума остана малко на заден план, но не и режима......На 14. 06. направих седем месеца с чичко Дюкан.....Режима е страхотно ефикасен и дава невероятни резултати...просто трябва воля и упоритост, повярвайте си вие и ще ви повярват всички останали....С никоя диета или хранителен режим не съм сваляла толкова много и то без ден да гладувам....Наскоро в нета прочетох един въпрос на една отчаяна дама-"Как да отслабна без да стоя гладна?", ами отговора е само един-"ДЮКАН".....Ще се обърна към новите попълнения в темата-Момичета започвайте и продължавайте смело режима...ефекта е поразителен, повярвайте ми.....просто бъдете стриктни, нахъсани и упорити и резултата няма да закъснее....Аз няма да ви се оплаквам, но поради обективни причини наруших малко режима за около 20-25 дни.....въпреки всичко обаче продължавам смело напред и никакво отказване....решила съм да доведа нещата до заветната цел и знам, че ще успея.....Откакто започнах режима не съм го нарушавала по никакъв повод и никаква причина, но понякога притиснат от обстоятелствата, а не от лакомия, човек е възможно да допусне известни или неизбежни отклонения.....не се гордея с това и не се оправдавам, просто ви споделям, че въпреки обстоятелствата отново съм режимна, както си бях досега и скоро ще ви се отчета в цифри....засега ще ви пусна само две снимки да видите докъде съм я докарала, но нямам колажчета, защото домашния ми комп сдаде багажа и всичките ми снимки останаха в диска му....като го поправят ще ви пусна и колажчета...но за тези които знаят и помнят откъде тръгнах снимките ми може би ще предствляват интерес....Обичам ви, липсвате ми и благодаря на всички, че ви има....Желая ви много успех с режима и се  надявам да мога и да имам време да ви пиша по честичко! Ваша Tumba_lumba!

ПП Само искам да ви се похваля, че вече спокойно си влизам в дрешки обща конфекция и съм много горда и доволна от това....а и ми излизат направо без пари в сравнение от преди когато пазарях и си набавях дрехи от магазини за дебеланки....И като влезна в някакъв магазин и кажа имате ли големи размери, дайте ми най големия и продавачките ме гледат с ей такива големи очи и ми обясняват как така и за какво ми е най големия размер като за мен ставал по малък, направо не мога да ви опиша какво е чувството....идва ми да литна.....

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 08:44 от Tumba_lumba

# 161
Добро утро  Hug хубав ден на всички пожелавам и успешен  Wink

# 162
Тумбичке, къде се беше загубила  Hug
Изглеждаш така променена  Heart Eyes, мнго си добре  Peace. Радвам се много за теб. Мяркай се по-често  Hug
Честито на всики месечинки  Hug
Честит празник на рожденничката   bouquet

# 163
 Ама късметлийка съм си!Толкова дни не бях влизала и избрах най-подходящия.Красивата ни Тумбичка се появи Hug.Радвам се,че си добре изглеждаш все така красива 4470

Айнурче Hug Hug Hug

# 164
Добро утро момичета!
Влизам за отчет-за два дни П· съм един килограм надолу·Смъквам по 0·500гр на ден·Но по- важното е че съм смъкнала едва 9, а не 11кг както ви казах преди·
Старият ми кантар е мерил едно към кесим Mr. Green·
Пожелавам слънчев и отслабващ ден на всички Hug Hug Hug·
Tumba Lumbaизглеждаш страхотно Hug·Браво!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН PSIHO!!ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И И МНОГО УСМИВКИ!! bdbaloni

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 09:21 от Ичони

Общи условия

Активация на акаунт