Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 192
  • 517
  •   1
Отговори
# 135
М5   Hug  newsm10
Петенце  rotfImao  rotfImbo   Joy
Лека и минусова нощ на цялото дюканско население  smile3524

# 136
Аз не съм чистила маслената риба. Директо я пекох. Беше си готова за готвене.

# 137
При мен нещата стават много бавно, макар че съм изключително режимна. Но много ми варират грамчетата - един ден + 600, на другия ден - 600, после + 400 и така.. Във втората фаза съм, точно по схемата 5ПЗ/5П. Ям си триците, пия водата, и чай пия/да станат помечетечности/, наблягам на месото- даже повече риба, отколкото пиле. Намалих киселото мляко, въобразих си, че от него задържам.
Например за 5  дни П, имам само минус 100 гр.

Ще работя върху търпението си Simple Smile
Пожелавам ви приятна вечер и сладки сънища Hug

# 138
Петинка-силно те гушкам ,съкровище. Hug Hug HugСложих я във фурната сега ,че не ми се излиза на двора да пускам скарата и да я вардя от нахалните  котки.Ще видим как ще стане.Аз досега не съм си пекла,все мъжо се занимава с тая дейност ама сега заспа да му се ненавидиш ,заряза ме най-безцеремонно. Laughing Laughing

Аз ходих в старата тема ,че видях снимките на додожоро-малеее не'ам думи  #Crazy.Ти направо си се преполовила бе момиче,ще изчезнеш съвсем.Браво ,страшна промяна.Мъжо сигурно доволен ,той направо си има нова жена. HugБраво,браво!

# 139
Момичета, много, много ви благодаря! Подкрепата, която имам тук, не съм получавала никога преди -   Hug  Hug  Hug
Шуши,Вещи, Викито, emili7497,Petenci-cvetenci,Петинка,облачето хей,mandarinkata,talyyy,Jenusha,happysmile,Snow4eva,lany,miss Marple,mihi69,Мимииии,чочосан,ванесса йо,verche,dj100,maia_a,tonnny_bg, радвам се, че се "познаваме" и че ви има тук. Наистина е изтъркано, но никога не съм си представяла, че хора, с повечето от които не съм срещала реално, могат толкова да ми помогнат! Аз успях благодарение на ината си, но и заедно с вас - вашите съвети, напътствия, а дори и с грешните ни стъпки! Вярвах и искам да накарам всички да повярват в силите и успеха си! Още веднъж :  newsm51
На всички празнуващи - честито!

Edit: tonnny_bg, той (мъжо) колкото и да не си признава, по друг начин гледа на нещата (особено, когато ме видят негови приятели) - скрита усмивка се прокрадва тук-там, но все пак аз бях така и преди да забременея, та има бегла представа как мога и вече как изглеждам  Mr. Green

# 140
Додожоро  smile3501  Shocked тотално ме разсъни,страхотно изглеждаш!Успех със задържането!

# 141
  • Бургас
Добра вечер на всички.
Набързо прочетох темата,видях страхотни снимки,dodojoro ,Мис Марпъл ,браво момичета,уникални успехи имате,
На всички които имат повод за празнуване,честито.
Малко съм увесила нос аз и нямам настроение за писане,както никога не бях имала огромни плюсове, от два дена съм с +2кг,без грам нарушени и отклонение,просто ей така,както си бях 62кг,от 2 дена съм 64.
Надявам се да е задържана вода,ама защо да съм я задържала нямам идея,а и МЦ ми свърши преди 10дена не е от него,нямам обяснение.
Това ми е наказанието дето си правих сметка,че до края на месеца ще вляза в трета,а сега ще боря големи плюсове, кой знае колко време.
Да попитам,маслената риба къде я продават и така ли си се казва,никога не съм срещала на пазара.
Лека нощ сладурки,като ми мине малко ще пиша повечко.На вас пожелавам много минуси Hug

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 23:27 от Mira 1919

# 142
  • Стара Загора
Е хее аз докато се усетя и 10 страници сте изписали. Браво на вас. Аз продължавам да си задържам - вече не помня дните, още не ми е дошло и ще изчакам още 4-5 дни и мисля да пия оргаметрил, белким вземе да ми дойде. от днес съм на ПЗ ( а тогава май свалям повече аз) та да видим сега за 5 дни ще има ли минусчета! Хубава и отслабваща вечер ви желая.

# 143
  • София :(
           Отново съм тук  Hug
    Но само, за да ви пожелая приятна нощ и красиви сънища

Много  Hug Hug Hug на всички.

# 144
# 145
Mira 1919,искам да ти кажа ,че увесването на носа действа много зле на режима.Забелязала съм го с мен .Затова горе главата,усмихни се,кажи си че с всяка секунда ставаш все по-слаба,че ще успееш и ще бъдеш и ще изглеждаш страхотно.Повярвай го!Нали знаеш ,че когато силно си пожелаеш нещо ,цялата Вселена ще ти съдейства!Аз ти стискам палци и с все сила те дърпам  от дупката. Hug Hug

mimensita ,лека нощ мила и приятни сънища. Hug

Кой ме викаше на среща ,не помня ама да кажа:Много искам да ви видя варненки ,а и вас ,бургазлийки обаче точно в събота съм рожденничка и чакам гости .Духом ще съм с вас и на следващата среща ще бъда първа кипра наредена . Hug Hug

dodojoro- Hug

Лека и отслабваща и от мен,мацки!Май рибата утре сутринта ще я допичам .Нещо ми се затварят клепките. Joy Прегръдки,целувки на всички ви без изключение. Hug Hug Hug

# 146
Записвам се и аз да следя, че трябва да свалям килца  Grinning

# 147
  • Пловдив
Мира, за задържането на вода може да се намери винаги женска причина преди, време, след МЦ или преди, време, след ову ... така че по всяко време сме все в някой от тези периоди. Ти по всяка вероятност си около ову и затова задържаш  Crazy

Много пъти ми прави впечатление, и все да го кажа, ама си премълчавам. Но сега ще си го кажа де. Защо някои неща от книгата се приемат буквално, а други се прескачат и пренебрегват. Пример - витамините и дните на ударния период.

Витамините - Дюкан ги препоръчва, но не ги смята за задължителни и то за кратък период от време. И ако втората фаза е по-дълга да се приемат за кратко, като за предпочитане са храните , богати на витамини и бирената мая. А всеки, който попита тук за витамити получава отговор, че са задължителни.

Ударния период - всички са се захванали с прословутата фраза - до 10 дни с лекарски надзор. Не отричам това, което е казал Дюкан, но много хора са карали ударната ф аза 10 дена и са останали живи и без лекарския контрол. Лично аз не я препоръчвам като неколкократно съм изтъклава причината - след 6-тия, 7-мия ден не се сваля и няма смисъл. Но това не прави впечатление на никой и всеки решил упорито да отслабва много си я прави 10 дена и вижда , че е било по-добре да послуша ... ама вече е късно Mr. Green

# 148
Минавам да се отчета и аз..върнах се от работа,навън вали гаден дъжд...обаче аз съм в супер настроение..нали кантара ме обича и в 3 та фаза...тази сутрин хапнах малко горски плодове,2 часа след млякото с триците..на обяд шунка,варено яйце и малко салатка..следобед :пиле на грил,извара с краставички. Пия вода и чакам вечерята...видях преди малко една рецепта с тиквички,така,че и вечерята я реших...Тази вечер ще си готвя и подготвям всичко за утре,че съм на дълъг  път,докато се прибера на обратно и ще стане много късно,искам да съм подготвена!  Браво на всички с минусчета, мотивация- за тези,на които им трябва,и  Hug  за всички по принцип.. И аз свалям бавно,ама вече съм решила-никакво бързане....и хич не се тормозя ! Тук времето още не е яките жеги,така,че докато стане време за разхвърляне,аз ще съм готова!  Като закова на 60,хуквам на шопинг!!!  /може би ще е юли месец...но когато,тогава../

# 149
Лека и отслабваща нощ и от мене на всички много Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт