Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 192
  • 517
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Опааа,здрасти и от мен.Откъде да почна сега/ newsm78
Първо да честитя на Мис Марпъл месечинката -Браво,мила!Страхотни постижения!Харесва ми хъса ти и ентусизма.Винаги постовете ти са заредени с енергия и позитивизъм!Продължавай в същия дух и скоро ще бъдеш най-щастливата жена на света!Аз ти стискам палци и прегръщам! Hug Hug Hug

И други хубави снимки имало ,ама трябва да се върна в предната тема.Дано да си седи.
Към новичките:Мацки,четете бе ,милички,поне първата страница и вече ако забравите нещо ,питайте.
Е,като мене оня ден с черешите. JoyВ смисъл ,че се случва ама някои неща не се забравят като пиенето на вода,триците ,че алкохола е забранен,ограничение на солта.Това са важни неща все пак.
Айде стига съм чела и аз конско.Да си кажа как е при мен третата.
Включила съм само плода ,най-вече грейпфрут и ябълка и двете филийки черен хляб.Днес хапнах следното:
За закуска-трици с кисело мляко и малко извара вътре
После-ябълка
За обяд-бъркани яйца с филе и тиквички.Който не го е правил ,много е пропуснал. Heart Eyes
следобед си хапнах малко филе на скара с един домат и за вечеря пак филе на скара със салатка домати и краставици.
Изпила съм 2л вода,2 кафета и 1 чаша айрян.
За утре съм си приготвила маслена риба на фурна.
Вечерта ще имам гала и ще си хапна и сладичко.
Ама защо вечер се чувствам подута ,не мога да разбера/ newsm78
От тази вечер почвам да пия и бирена мая по 1т.

Поздрави и прегръдки на всички с минусчета и поводи .

# 122
  • Варна
k remi, сега вече ме зарадва! Hugсамо така миличка!много се радвам за хъса и желанието ти и съм убедена, че ще докажеш на всички, че можеш!и съвсем скоро ще забележат промяната и ще се гордеят с теб!положителното мислене и нагласа са много важни!гушвам те много!
Нарциска, мила, липсваше ми!радвам се, че си изкарала добре! Hug
Весенце, слънчице, благодаря ти много!нямам търпение вече да ви видя с Шуши и да ви нагушкам !както и цялата любима бургаска банда разбира се! dj100 специално за теб! Hug Hug Hug
Майче,скарлет 98 благодаря милички!много сте мили! Hug
amadis, браво за видимия резултат!
M5, пожелавам ти един голям минус!
Elence, разбира се, че те помним!как иначе! Hug
а Мис Марпъл ме уби с нейната котка! Joy Hug да я намачкаш и от мен!

# 123
 Мис Марпълче , тази бъркана баница мноууу убава бе , ама направих половин доза , че ми е слаб ангела и ще свърши по бързо от предвиденото! Аз добавих подправки , и следващия път ще сложа месце  Mr. Green
  Петинка , чакам с нетърпение  Hug

Petenci-cvetenci
  kiss Kissing Heart
  nartsisa  Kissing Heart kiss

# 124
  • Варна
вещи, не ме бий!неможах да се въздържа!ако решиш го изтрий!

Скъпи ми селски синко,
Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни. Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място.

Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капаха и дръпнах синджира. От тогава не сме ги и виждали.

Времето тук не е лошо. Само миналата седмица валя два пъти. Първият път за 3 дена, вторият за 4. Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязохме и ги сложихме в джобовете на палтото.

Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата, вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти от вътре.

Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти.

Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица. Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят.

Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да се изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на самосвала и се удавили.

Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук

С обич, Мама

# 125
Едно въпросче.. Харесала съм си рецепта за режимен тиквеник. Ако си я направя изключвам ли автоматично порцията плод за деня? newsm78

# 126
Петинка, ако смяташ тиквата за плод - да, това ти е дозата за деня, но ако като Боби я приемаш за зеленчук, то няма проблем да хапнеш и плод през деня. Аз лично не съм яла още тиква.
Ванеса, суперска е овцата в подписа ти!
Еленце, радвам се, че писа и преместването е минало благополучно!

# 127
Аз да споделя нещо, което е ново за мен и навярно до болка познато за вас. простете за лиричното отклонение....простете ако ви отегча...
Като започнах да дюканствам бях толкова.... толкова.... с толкова ниско самочувствие, толкова огорчена, толкова самосъсипваща се......реших, че нещо трябва да се промени!
и започнах... без да възлагам надежди, просто, за да правя нещо различно, нещо за себе си...и със всеки паднал килограм самочувствието ми се качваше- казаха ми, че сияя, че изглеждам все по- добре и по- добре със всеки изминал ден. увеличава се и самоувереността ми... по леко приемам несполуките- пия една лъжица "майната му" и готово- защото имам цел, даже две, които си струват. нещо повече осъзнавам че АЗ ЗАСЛУЖАВАМ ДА БЪДА СЛАБА НЕПУШАЧКА а не вечно дебела пушачка. най- важното аз си повярвах!преди не вярвах, че ще започна режим (защото Дюканстването не е диета за мен, да гладуваш 10 дни и после да качиш всичко- то си е режим) не вярвах, че ще спра да пуша- което все пак са си 2.5 седмици- не е много, но не е зле  Peace
не знам дали утре няма да запаля! пак, не знам дали утре няма да изям паре торта, знам че ще направя всичко възможно това да не стане
 Peace и... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
още веднъж извинете, ако съм ви отегчила.... Embarassed

# 128
Петинка я дай рецептата да видим другите съставки/ newsm78

# 129
  • GYM
Здравейте, мацки Hug Страшно сте се разписали, не смогнах да ви прочета Embarassed
Но, държа да честитя месечинката на Мис Марпъл и да и пожелая все по- добри резултати! Hug Hug Hug
Честито и на останалите с поводи Hug
Аз си карам третата, с МЦ съм и ъм много подута- коремът ми е на топка, и ми е много топло и гладно...
Гушки на всички, без изключения Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 130
Леле момичета  smile3537 eatмного ви благодаря за подкрепата и и за идеите от сега си мисля сутринта какво ще си спретна newsm22 coolcoolама хич не съм се сещала за това до сега!Ей за това ви обичам много!Знам си аз че ще ми помогнете! Hug Hug Hug
М5 ако знаеш колко добре те разбирам!На мн от скоро започна да ми личи че съм свалила някой друг килограм но от както съм започнала и виждам резултата самочувствието ми се промени забелязват в мен и разлика в походката и в погледа и в настроението ми във всичко.Сега мога да се шегувам със себе си да нося на майтап спрямо теглото и фигурата си защото знам че всичко зависи от мен и от мотивацията ми!!!

# 131
  • София
Привет и от мен!

Днес ми е четвърти ден ПЗ, за 9 дни съм - 3.5 килограма  Party

Връщам се да ви чета, толкова много сте изписали!

# 132
Петинка я дай рецептата да видим другите съставки/ newsm78
Дюкански тиквеник
Публикувано в: Рецепти за трета фаза — krikri1 @ 7:27 pm

Рецепта Pettesa

Дозата е за 2 дни

•   6 супени лъжици фино смлени овесени трици
•   4 яйца
•   400 мл. обезмаслено прясно мляко
•   подсладител на прах „Equal”
•   400 гр. тиква (или 2 парчета с размер на ябълка)
•   1 кафяна лъжичка бакпулвер
•   канела

# 133
M5 радвай се на това което постигаш и не се отказвай, защото следващо начало е трудно. Не запалвай и една цигара тъй като няма да е една. Най- трудното си го изминала, продължавай напред. Не мисли за нережимни храни. То аз след моя провал нямам право да давам акъл, но от опит....

# 134
Петинка,според мен изглежда много добре рецептата,няма нищо нережимно ,но предполагам ,че тогава порцията плод се изчерпва с дозата тиква. newsm78 Другите да кажат ама аз така мисля.

Аз имам въпросче ,ама ако може бързичко ,че нямам много време,трябва да действам:
Тази замразената маслена риба дали е чистена?Или трябва да се чисти? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт