Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 197
  • 517
  •   1
Отговори
# 255
Привет на всички Дюканки   bouquet
Да се похваля вече си имам кантар, който освен килограми мери телесна мазнина, вода и мускулна маса. newsm44 newsm44 newsm44
Измерих се 57,9кг. знам че не много правилно да се меря сега, но утре сутрин пак ще се премеря след тоалета и на гладно без дрехи Wink
Искам да попитам може ли да използвам царевично нишесте в първа фаза?   newsm78

# 256
Хеей здравейте всички! аз съм освирепяла от глад- започнах да правя упражнения- коремни преси и за краката. днес е последен П утре съм на ПЗ. сега си правя чийзкейк... да знам поне че утре ще закусвам вкусничко! Simple Smile а за след малко- желирано млекце. килограмите не мърдат- свалила съм 1 см. от талията и бедрата- ханш и прасци- същите.
 Hug Hug Hug

# 257
Ха добър вечер и от мен  Hug Ех ,че приятно в темата днес - виждам част от старите муцун се върнали  Hug
Тумбичка - толкова се радвам,че си пак сред нас  Hug  Heart Eyes Видях те на снимките - страхотна промяна  Peace Браво! Пиши,когато можеш,че липсваш много  Hug
Кри -  Hug радвам се,че пак прописа  Heart Eyes Горе главата - нали знаеш,стресът е най- коварния фактор при отслабване,а и влияе на здарвето - така ,че спокойствие и си карай схемата с рибата и зеленчуците  - желая ти късмет и да пишеш... ААА да не забравя - подкрепям Дорчето - върни си старата линийка ,върни и синия мечо - липсват на всички ни  Hug ... пък Уфсътъ да си оди в стадото  Joy
Кали08 - радвам ти се от сърце - чудесно е,че си успяла да се върнеш към най-ниските си кг ... сега бъди режимна и ще има резултат,макар и много бавен  Peace
Мира1919 - когато ми се изтощиха батериите на кантара,просто ми отчиташе грешка ... ама знам ли - техника пусто...  Hug
Мастерчеееейййй - ко направи бре  newsm78 вземи се премери като се прибереш от работа - все си мисля ,че има грешка ... ама и да няма,като мине МЦ вярвам всичко ще се успокои... аз съм имала случай,когато ям зелена салата с краставица късно вечерта и на другия ден също отразявам сериозен + ... явно задържам вода ... сигурно и при теб е така  Peace
Михи69 - какво става при теб  newsm78 има ли движение в желаната посока  Hug
Джени - вече не мога да те виждам сутрин  Sad дали ще дойдеш на срещата в Дивака тази събота  newsm78
Мастерче - ами ти  newsm78 ще те видя ли у събота - че няма да има кой да ми се смее на двете пържоли  hahaha  Joy
Светлат - ти що издаваш тука разни интимности ,а ...нощиници,пижами  hahaha  Joy
Яяяя Нелсънчеее - много дълъг пост - направо ми изтекоха очите докат го прочета  hahaha  Hug
Венерас - де с бре душо  Heart Eyes кво стана с масажа Wink
За отчета - държа 81.6 ... не се оплаквам ... ама ми се ще да мръдна още малко  Blush режимна съм и така
Лека вечер на всички  Heart Eyes
ЕДИТ ВАНЕССА ЙО - честита годинка с Дюкан   bouquet Постигнала си много ... евала   Peace Желая ти успех в трета и безпроблемно задържане
ВТОРИ ЕДИТ: ДАРИ68 - добре,че са твоите постове,да знам кога са срещите  Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 21:39 от mirka75

# 258
  • Sofia, BG
Цитат
Здравейте   Mr. Green

Видях, че днес има няколко започващи и реших и аз да се обадя - първи ден ударничка  bowuu
Аз имам много за сваляне, но последните 3 месеца ми потръгна с отслабването, след като си вкарах в ред всички хормони, дето ми се бяха объркали в тялото. От тогава махнах от менюто си въглехидратите и в резултат на това - от 'снагата' си 12-13 кг. Сега рзакарах и мазнините, надявам се да стопя така прилежно трупаните няколко годинки килца   Mr. Green
Имах много блондински въпроси, но от известно време старателно чета и ми се изясниха. Само едно питане остана - някой пие ли ленено и рибено масло на капсулки? Аз не мисля да ги спирам - само 2г мазнини, но пък полезни!
Успех на всички и лека  newsm46

Ей това написах преди точно една година...

Цяла годинка се изтърколи, много успешна откъм режима за мен! Радвам се, че станах част от най-готината банда във форума! Искам много много да ви благодаря за всички хубави и полезни съвети, за страхотната подкрепа, за гушките и ритниците, за прекрасните срещи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Без вашата подкрепа нямаше да успея да стигна до финалната си цел!
Малко ретроспекция на моето отслабване - килцата си ги трупнах за около 3-4 години заради ендокринно заболяване, за което не подозирах. Бях 120кг, когато започнах да се лекувам март миналата година. Свалих 14 кг и бях 106, когато започнах режима. С Дюкан за тази 1 година свалих още 37 кг и сега се чувствам прекрасно!
Ето ви албумчето със снимки около кръглите ми килограми, за да видите промяната. Последните 4 са съвсем пресни - от днес  Grinning
http://bg.fotoalbum.eu/vanessa_jo/a292372

Пожелавам на всчики да си постигнат като мен целта - усещането се страхотнооооо  Crazy

Обичм ви!  Heart Eyes

# 259
Привет  Hug

Аз продължавам да се въртя, ту нагоре-ту надолу. Тази сутрин бях 79 кг. За тези, които не знаят съм от 4 месеца и половина на режима и от един месец свалям доста бавно, но осъзнавам, че организмът не може вечно да продължи скорострелно. Започнах от 97, калкулаторът ми даде 70, аз искам 68. Викам си - ще се опитам пак да пиша редовно, пък дано се нормализират нещата.

И реших да се върна на 5/5. Схемата 4/3 при мен не дава никакъв резултат.

Тази вечер направих и кардинална атака, от която в момента ми се  Sick . Пангасиус на скара (ужасна риба за мен) и пилешки дробчета, олеле направо ще умра  Laughing . Ако не пиша никога вече, да знаете, че съм цвръцнала и да не пробвате тази комбинация.

Ходя и на фитнес, мажа се с кремове - това за борбата с увисналата кожа и меса, струва ми се, че има ефект, поне кожата има доста по-добър вид. Похвалвам антицелулитния рол-он на Гарние и крем за стягане на кожа на Евелин. Да не се приема като реклама, просто ако се чудите какво да си вземете - изпробвах няколко варианта, не ми се купуваха скъпи продукти и тази комбинация е доста добра.

И сега да похваля Тумба-Лумба - изглеждаш прекрасно! Гордея се с теб, така все едно аз съм постигнала тези резултати и много ти се радвам  Grinning .

На Кри - да пожелая много кураж и вдъхновение да се справиш с проблема!  Hug

Ванеса, невероятна промяна, изглеждаш прекрасно   bouquet

Голямо нещо изписах, хубава вечер пожелавам.

# 260
Отчетче
Закуска кисело с трици
Обяд ролца от раци
Следобяд кисело мляко
Ранна вечеря пуешко варено
Вечеря пилешки гнезда
Утре ще готвя риба  Wink
Вода 4л.

Ванеса  Grinning тези първите снимки са добър стимул да не влезеш в грешният път.Страхотна разлика  Grinning

# 261
Ванеса йо, аз съм изумена, поздравления миличка! ти си герой!!! newsm20 newsm20 newsm20 ! страхотна си! просто си приказка Simple Smile))) но най много се възхищавам ан волята ти! много много  Hug Hug Hug от мен!

# 262
  • Варна
Добър вече и от мен, сладурки  Hug
Ама това желирано млекце било суперско бе  Grinning Днес си направих за първи път. Много беше вкусно със степче манго  Laughing Laughing Laughing
Не съм се теглила последните дни. Бях 5П и утре преди закуска ще се изтегля и започвам 5ПЗ. Последно бях 56кг., дано не съм качила, че днес колямо ядене беше на обяд и на вечеря. На обяд печено пуешко и телешки кюфтета, на вечеря дробчета и салата от воденички с червен лук и млекце за десерт. Иначе съм тертиплийка...... без десерт не мога. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ама това отското до преди това изобщо не ми се ядеше сладко, ама мляко със степче не е никак лошо.
А  Naughty и да попитам нещо. На работа пия капучино от машина за нес кафе със сухо мляко. На опаковката на млякото не пише съдържание, а само как се дозира от машината. Та се питам аз и вас също дали не вреди нещо това мляко? Прекалено е хубаво и вкусно, за да е режимно Thinking Ай, че нещо се улях. Хубава вечер на всички ви  Hug Hug Hug

# 263
ванесса йо  newsm10
Браво, такива снимки стимулират и няма как да не ахнеш като видиш каква огромна промяна.
 Crazy Страхотни резултати

# 264
   ВАНЕСА ЙО, #CrazyПромянате е невероятна,а визията страхотна! Hug Hug Hug Най-важното е,че си решила и здравославните си проблеми!!!АДМИРАЦИИ за постигнатото!!! smile3501 newsm10

# 265
Ванеса йо,поздравления за постигнатото.Изглеждаш прекрасно.Честно да ти кажа къде са тези 69 кг направо не знам.Вероятно си висока.Браво мила ,браво...........   smile3525 smile3525 smile3525

# 266
Ванеса, нямам думи - просто си невероятно променена и красива! Браво! Е точно това имах предвид, като казах, че който иска - може!!!  Hug

# 267
Ванеска, браво, поздравления! Изглеждаш прекрасно, много се радвам за теб! Дано целият ти живот мине под знака на победата. Честита годинка с Дюкан! Никога повече болести! Hug

Мирка, няма да се видим и тази събота.  За огромно мое съжаление. Радвам се, че намираш време да пишеш. Дано се видим поне на водната! Hug

# 268
  • Бургас
Ванеса йо,нямам думи каквото и да напиша ще е слабо,само огромно браво мога да ти кажа.Станала си истинска красавица  smile3501 smile3501smile3501
Мирка 75,благодаря за отговора,знам аз че много и се иска да е от кантара Grinning
Щък,менюто е ок,дано дава резултати,ако нещо се зацикли можеш да спреш ролцата,като предполагаем виновник,само идея.

# 269
  • Варна
Поздравлвния, Ванеса йо  Hug Hug Hug Изглеждаш супер, много красива. Само така.

Общи условия

Активация на акаунт