Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 253
  • 517
  •   1
Отговори
# 285
Ванеса _йо изглеждаш НЕВЕРОЯТНОООО! Ей на това му викам воля!И заради такива постижения като твоите и на другите момичета, си струва човек да се нахъсва докато не постигне целта си·Честита дюканска година Hug Hug·
                                                          прекланям се пред волята ти мила

# 286
  • Испания
Здравейте!

Кри, реших да пиша заради теб. Дръж се, миличка! Ще излезеш от това състояние с много упоритост, която съм сигурна, че имаш. Всеки има трудни моменти, съчетани с всякакъв вид проблеми. Ти си толкова позитивен и търпелив човек, но и хора като теб имат право да се почувстват слаби понякога. Винаги съм се учудвала на търпението и постоянството ти, което лъха от твоите постове. Банално, но трябва да се хванеш за косата и да се издърпаш. Настина, опитай първо без лекарства. Действително, първото нещо, което препоръчват при висок холестерол, е свалянето на килограми и спазване на диета /която не е нищо друго освен припокриване с нашия режим/. На 2 пъти смъквам холестерола на мъж ми хубав със спиране на пържени неща, ограничаване на солта почти до 0, ядене само на пълнозърнест хлеб и преследване /като империалист/, за да пие по 2 чаши дневно прясно мляко с Омега 3 /дали има такова в България?/, както и ядене почти всеки ден на сьомга, приготвена по различни начини, само не и пържена. Освен това и не му давам да яде любимото си нещо: яйца, приготвени по различен начин. Вероятно, много си ровила из нета и много нещо си изчела, може би си видяла и това:

http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=8867

както и това: http://www.lekar.bg/news-61/info-1365/%D0%9F%D1%80%D0%B8.%D0%B2% … 1%80%D0%BE%D0%BB/

Кри, всичко ще се оправи, ще си дойде на мястото, само търпение, постоянство и кураж. Но ти си знаеш!

Не пиша във форума, чета понякога, много често започвам да чета, махвам с ръка и се отказвам. Огорчена съм от разни факти, дразни ме безобразното неграмотно писане, както и безотговорната неосведоменост на зрели хора. Както и да е. Това си е мой личен проблем!

Тумбичке, радвам се, че изглеждаш прекрасно!

Ванеска, поразителен резултат!

Моята трета върви нормално. Не съм очарована, както от втора фаза, естествено. Убедена съм, че четвърта няма, поне за моя милост.

Е, стига съм мъдрувала. Позрави на всички!

# 287
Ванесса, страхотна си, невероятна промяна   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 288
prejudice-моят случай е като твоят и от пове4е от 3 месеца нямам резултат..а момичетата ми се присмяха,а някои дори ми казаха,4е се базикам...аз след като родих напълнях и така си останах...ноо не мисла да се отказвам.. искам специялно да поздрава ТУМБА ЛУМБА-мило момиче,ти си невероятна,имаш невероятно добра душа,чета от сутрин до вечер твоите постове и ме зареждаш с положителна енергия,за което ти благодаря от сърце..пиши по-често...

# 289
Здравейте Hug,
първо Ванеса Страхотна си Браво-просто нямам думи да се изкажа колко си хубава и колко добре изглеждаш.Цяла година да си все на 2 етап си е огромна воля отново Браво Hug  bouquet Hug
Петинка каква е тази баница  Rolling Eyes,може ли рецепта,ако може и на ЛС да не спамим темата Wink Hug
Аз от 3 дена съм на П и гр нито свалям,нито качвам - а съм режимна Cry.Това ми се случва за 2 път да задържам толкова време предни път беше около 5-6 дена и много се ядосвам така като става  ooooh!
Направих си няколко нови снимки но от преработките /че то дълга и широка как ги правя аз ooooh!/ и качеството е ужасно но се разбира  Joy Crazy сега ще кача някой а утре смятам още няколко да направя и пак ще кача  Peace
За 2м и половина съм свалила 14кг още малко ми остават до калкулатора/до 58/, а аз искам малко под него /55/ но ще видим Crazy до къде ще стигна.А аз се си виках горе долу около 2м ще правя 2фаза и колкото съм свалила толкова,ама сега как да се откажа като остава малко още  Crazy
А да снимките  Crazy

# 290
добър вечер! от мен късен запис - след 3 теми и по никое време  Rolling Eyes
имахме гости и беше пълна лудница та не съм чела, но още мърдам  Laughing въпреки пътуванията и постоянното ядене навън съм режимна и бях запечена няколко дни, но важното е че не се изкуших и продължавам смело напред! остава ми половин кило до калкулатура, но ще продължа до още 3 кила по-малко. стискайте палци, не знам как се пада под калкулатора, сега предстои май баш боя  #2gunfire
общо за 2 месеца и половина резултата е -9кг, -12см от талия, -6см от ханш и -4см от бедро  bowuu надявам се до 1 месец да преборя и останалото, пък после каквото сабя покаже  Mr. Green
друго за сега няма. предполагам, че има много за честитене, и за добри постижения, и за силна воля, и за рождени дни! така че честито на всички с поводи и без поводи  Hug
лека нощ и до скорошно писане  Hug

# 291
ванесса йо уау!!!  Hug Браво невероятна си!  Hands Clap Възхищавам се на упоритостта ти! omm

# 292
CarmenQueasy-много се радвам,че реши да пробваш редуване1/1,няма да съм сама вече Laughing
Наистина е много лесно за спазване и липсва усещането,че си на режим.Аз спазвам този ритъм вече повече от 15 дни и както споделих преди,нямам качване,само леко задържане и после -надолу.Става по-бавно,но го няма емоционалния стрес да видиш + на кантара,а и не бързаме ,нали?Аз вече не си поставям срокове,например-още 2 седмици,да сваля 2 кг и минавам в Трета..не,не...сега съм спокойна и уверена в себе си и имам чувството,че мога да карам така мнооого дълго време
Мисля,че си взела правилно решение да не се теглиш всеки ден,аз правя същото
Колко кг си по калкулатора?Нали знаеш,че свалянето на последните 1-2-3кг е най-трудно..само бъди режимна и имай търпение
Чакам да споделиш до няколко дена какво отчита кантара.Успех,на прав път сме,да знаеш Hug Hug

При мене от 2 дни нищо ново-500 гр минус,страхотно се чувствам,режимна съм,продължавам!
Успех на всички и много минуси ви желая Hug

# 293
  • София :(
        Добро утро  Hug

Красив, усмихнат и успешен ден ви пожелавам  Hug

# 294
Добро утро ,мацки! Hug
Минавам само за малко ,че съм на работа .mimensita,мерси за кафенцето и закуската.То днес ми е протеинов четвъртък ,та зеленчуците ще ги прескоча Joy
Момичета ,да ви кажа нещо много важно:
Не си правете маслената риба на фурна.Вчера едва не умрях.Повръщах,лошо ми ,едва ходех направо  #Crazy ooooh!беше след обедното ми хапване от нея.Тя явно е толкова мазна ,че само на скара е препоръчително приготвянето и.Ужас ,едва взех малкия от градина и се свлякох на дивана и така до 22 часа. #Crazy
Иначе да поздравя ванеса йо-милааа,направо си манекенка.Предлагам Вещи да изтипоса снимките ти на първа страница в следващата тема,ако нямаш против де.Изглеждаш си невероятно.Аз нямам думи направо .Почнах да пелтеча тука.Дай ,Боже,всекиму такава воля и усърдие.Пожелавам ти и занапред да се чувстваш все така прелестно.
Отивам да се оправям .Лек ,усмихнат и отслабващ ден на всички ви.Целувки и ....много ви обичам!

# 295
Добро утро милички Simple Smile черпя ви с кафенце и чийзкейк (дюкански, разбира се )
3/4 схемата- никакъв ефект... ще опитам пак да мина на 5/5 от другата седмица... какво са се закучили тия 4.5 кг не знам... newsm78

# 296
MS,  ама и аз съм така...последните кг направо ме измъчват, а миналата година имах голямо задържане на 60 кг,а сега на 62-63...явно с годинките май границата се покачва,но аз не се отказвам...току що се опитаха да ме подхлъзнат с предложение за хубава напитка и кола...но аз не се поддадох,бях много категорична :"Аз алкохол не пия! ".. Сега съм по спокойна в трета фаза...само факта,че знам,че мога да си хапна това или онова ме успокоява ,и в повечето случаи даже не го искам..обаче ям,защото трябва да се яде...Днес включих и кащкавал,видя ми се толкова мазен...брррр...а не беше от мазните,и ми се видя солен...е,не го изплюх де..Отивам да прочета за този чииз кейк...че и утре е ден ,и утре ще се яде...
Ванеса,направо си станала друга нацка,и си толкова по хубава и чаровна така...Поздравявам те и аз,невероятна воля ! Направо,аз с моите мрънканици да сваля някакви си  5-6 кила,трябва да се скрия и да не се обаждам...Уникален резултат! И само с къси полета да джариш,много ти отиват!   bouquet

# 297
Добро утро!
Ранобудната   mimensita  отново е приготвила кафенце и закусчица.Благодаря ти мила!  bouquet
ванеса йо нямам думи,при теб промяната е невероятна smile3501 smile3501 smile3501
gachoni поздравления и за теб,много добри резултати
кри стискам палци мила,нещата при теб да се оправят!
sweety_s честито кантарче,да показва само минуси.
Аз от днес съм в трета,стискайте ми палци,дано не върна свалените кг. Praynig,че те и без туй са малко и ако ги върна ще бъде жалко.
Усмихнат ден на всички и много минусчета!

# 298
  • София
Добро утро! Hug
Ванеса, браво! smile3525 Страхотна си! Hug Зарадва ме много!
Искам да ви почерпя днес - 1 месец откакто съм на Дюкан за последен път!  Laughing

Резултатите ми хич не са добри, но нямам избор. Днес съм +200 гр. в сравнение с вчера /слад третия протеинов ден/ - от понеделник съм на протеини и само за сравнение - резултатът ми от неделя сутринта до днес е.... 0!  Laughing Joy Ако бях в трета фаза, щях да съм много щастлива! Но аз съм във втора! На всичкото отгове - имам около 1 кг докато си стигна линийката /това ми е плюсчето от предишните ПЗ дни, което не ще да си ходи по никакъв начин/  Sunglasses Joy
Все едно...
Може би с този пост ще отговоря на prejudice
Здравейте на всички.
Това което ме интересува е има ли сред Вас, такива, които са го спрели режима, върнали са всичко са пак и го повтарят/потретват.
Моля да споделите мнение относно ефективността на повторното, потретно прилагане.
prejudice, надявам се при теб да не е така трудно. Мисля, че всичко е индивидуално, при мен играе роля и възраст, и други фактори.... Желая ти успех! Hug
Пожелавам на всички много хубав ден! Hug

# 299
Привет мацки. Hug
Аз имам пак странен въпрос.....Сега съм си в трета,но ако ми се прище скоро пак да вляза във втора newsm78 за другите 2 кила(които ми останаха),проблем ли е....усещам ,че пак изтървам влака... Crazy Rolling Eyes

п.с. къде снимките на Ванеса,че нещо не мога да ги намеряаааааа  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт