Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 243
  • 517
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро момичета! При мен новото е че пак съм на задържане Mr. Green·
Желая усмихнат и отслабващ ден на всички Hug Hug·

П·П· Тук е страшна жега, направо не се диша ooooh!·

# 331
Смайлс, напълно съм съгласна с поста ти!
Ванеска, страхотна промяна, мила! Не бях виждала предишни твои снимки и направо съм изумена от постигнатото! Браво на теб! Страхотна си!
Ичони, тук е дъжд и сумкрак и насторението ми е повече от минорно. А откакто съм в трета така мразя четвъртъците Simple Smile

# 332
  • Пловдив
happysmile , аз бях решила да спирам подсладителите и само сутрин в кафето по 2 хапченца. Имам някакъв страх от тях. Имах 1 шишенце с течен подсладител, който ползвах за сладкиши и откакто свърши, не съм взимала, дали да се прежаля пак  newsm78 Ако можеше някой със сигурност да каже колко са вредни, та да си правим сметката струва ли си, или не  ooooh!  newsm78
Sejana мерси за тиганите  Hug да взема и аз сама да се поблъскам да ми дойде акъла ли  Banghead Да ти кажа, чистенето хич не ми е любимото занимание за след работа  Crazy ама не е желателно и похапването да ми става любимо  Joy Ще се стягам вече  smile3521 и ще наблегна на разходките.
Айде върнах си и линийката назад, да се срамувам малко  Embarassed

# 333
А откакто съм в трета така мразя четвъртъците Simple Smile
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 334
# 335
  • Sofia, BG
Благодаря ви, милички, много ме трогнахте! Да си във втора фаза цяла година си е голямо приключение и със сигурност без вас нямаше да успея! Hug  Аз дето бях антифен на отчетни темички и линийки, гледайте ме сега  Laughing

На много от вас килограмите ми в момента може да се струват много, но аз съм противник на стереотипите, които ни налага обществото. След като влязох в границата, която Световната Здравна Организация препоръчва като здравословна, най-важното според мен е вътрешният мир и хармонията, която човек постига със себе си. Винаги съм харесвала точно такива приятно закръглени женствени форми и съм много доволна, че ги постигна, околните също ме харесват, така че никакви манекенски пропорции не са ми запритрябвали  Grinning Така че момичета - обичайте телата си и не бъдете прекалено строги и критични към себе си - абсолютното съвършенство не съществува!

Тумбе - много се радвам, че се обади! И на мен много ми липсваше. Дано всички проблеми са ти зад гърба вече  Praynig и да можеш по-често да пишеш  Hug
Еленце  Hug Сигурна съм, че на много други хора си липсвала! Когато някой пише редовно и е толкова позитивен, със сигурност става всеобщ любимец.
Рони Аз бях в същото положение като теб - последните кг с мъка се сваляха, крахя хем беше толкова близо, хем имах чувството, че никога няма да дойде. Но реших да се стегна за последно и като по чудо 3 кг паднаха наведнъж и.. всичко свърши  Grinning
Ламаринка нИдей така! Стягай се, че колко време и усилия ти костваха да ги свалиш!
Шуши  Hug дава ми се, че скоооро ще имаш минусче  Mr. Green
Gli_ganka и аз имах период, в който свалях повече в ПЗ дните  Rolling Eyes после пък стана обратното.

# 336
ванеска-Супер си newsm10 Успех в задържането!
И един съвет от мен за 4 фаза - няма такъв филм момичета. Ако искаме да задържим постигнатото - 3+ доживотна.
Приятен и отслабващ ден на всички!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 11:38 от Piglet__

# 337
Ванеса, прекланям се пред упоритостта ти!   newsm20 newsm20 newsm20
Изглеждаш зашеметяващо! newsm09 Успех ти желая в задържането!

# 338
Здравейте и от мен. Не пиша напоследък щото ме мързи ама ви следя Simple Smile
Напоследък се чувствам много, много уморен. Онзи ден направо не можах да издръжа на 5 П дни и преминах на ПЗ. Сега съм 5 ден на ПЗ и се чудя утре да минавам ли пак на П или не. Вече не мога да издържам 5П дни. Може би вече запасите ми от тлъстини са намалели и организма няма толкова източници на енергия както беше в началото. Едвам вървя по улицата на третия ден само на месо. Просто пълна липса на всякаква енергия. Когато хапна малко салата се оправям. Вече направих 2 месеца и половина на режима като карах 5/5. Свалил съм 10-11 кг. Сега съм 77,3 кг. Според индекса BMI съм точно на границата между нормално тегло и затлъстяване. Понеже нямам много мускули съм склонен да вярвам на този индекс за телесното тегло че е верен.
При вас така ли ставаше - към края на втора фаза изпитвахте ли голяма умора от свалените килограми.
Да кажеш че не ям не е така - сутрин 600 гр. кисело мляко с овеса, на обяд едно цяло печено пиле, вечер телешко, яйца, риба и т.н. Ям достатъчно и пак нямам сили. Чудя се дали това не е показател че трябва полека да минавам в трета фаза на режима.

И още нещо искам да ви питам - ще си направя изследвания по желание на кръв. Какви показатели да искам в лабораторията за да се получи най-пълна картина за здравословното ми състояние.

И как някои хора - Ванеса например- могат цяла година да карат на втора фаза а аз само за 2 месеца и вече едвам се влача по улицата... На какво се дължи това според вас.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 11:48 от Борис

# 339
# 340
      Боре ти сам си стигнал до извода , просто организма ти няма вече толкова запаси от мазнини ! Ако искаш да сваляш още мини но по лека схема 1П на 1 ПЗ ! Междувременно можеш да си вземеш витамини и да си направиш курс , но непременно ги пиеш преди приема на триците или вечер , след като действието им е притъпено!
 Боре , пълна кръвна картина , урина !

Ванеска , звездите ти го говорят  Joy  Hug

# 341
Здравейте Hug
Отдавна не съм влизала, само да се отчета и отивам да чета Hug Simple Smile
За последните две седмици съм минус 3 Sunglasses
Днес става точно 1 месец и 8 килограма newsm44

# 342
 newsm45  newsm45  newsm45
искам и аз минусчеееееееее....

# 343
Здравейте и от мен!
След 5 дни в трета отбелязвам минус Simple Smile
Снощи правих гала и въпреки това кантарчето не ме ядоса...
Лошото е, че имам температура от 37-37,1 и ми действа изморително. Може да съм пипнала някакъв вирус. Може да мина през личната лекарката тоя следобед, макар че само за една температура не знам дали си струва, друго нищо не ме боли, дори гърло.
Хеписмайлче   bouquet Hug
Ванеска, Гачони, браво за резултатите! Страшни сте!
Ванеска, дано се засечем на някоя срещичка по-натам  Hug
Днес съм на протеини по план, ама не ми се и яде нещо....
Мастърче гуш гуш Heart Eyes!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 12:34 от ВИКИТО

# 344
А откакто съм в трета така мразя четвъртъците Simple Smile
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз пък съм в четвърта и ги мразя още повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт