Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 248
  • 517
  •   1
Отговори
# 345
Викиии браво! Видя ли,че няма страшно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

M5   Hug Hug Hug Рит,рит,рит......Айде,за утре е поръчано минусчето.....

# 346
mandarinka, права си, че наистина вече ми е доста трудно и ми тежи. Само че ли така ми се искаше да постигна килограмите от калкулатора. Така или иначе аз съм решила, че в началото на другия месец ще вляза в трета.

pina, през последния месец не съм свалила нито грам. Стоя си на същите килограми, а най-често съм с + от около 300-400 гр. Явно задържам вода, но така и не можах да разбера от какво е. За почти 6 месеца съм свалила 12 кг., за мен е адски бавно.

Благодаря ви момичета за съветите  Hug Наистина вече ми се иска да вляза в трета, но се страхувам от нея. Лошото е, че започна да ми се изкривява виждането за мен самата (като онези снимки, които пусна Вещи с огледалото) и не се харесвам.

# 347
  • София
Благодаря ви момичета за съветите  Hug Наистина вече ми се иска да вляза в трета, но се страхувам от нея. Лошото е, че започна да ми се изкривява виждането за мен самата (като онези снимки, които пусна Вещи с огледалото) и не се харесвам.

Дидка, ако знаеш колко много те разбирам. Аз също още не се харесвам, ако трябва да съм честна, мисля, че мога да съм още по - слаба и т.н., но се опитвам да го преборя. Решила съм да засиля спорта, а и си казвам - Нека запазя и това, което съм свалила досега, не е малко, пък, като стигна до 4 -та ще го мисля - искам ли да свалям още и колко, и как... Hug Hug Hug

# 348
Боре, здрасти! И аз съм така, изморявам се много, но все го отдавам на недоспиване и на много работа. А то си е от режима, сигурна съм.

За изследванията - най-добре попитай в лабораторията, навсякъде има пакети за пълни профилактични изследвания. Аз си правя ПКК (пълна кръвна картина) + СУЕ, Глюкоза, Общ белтък, Албумин, Креатинин, Урея, Пикочна киселина,  Билирубин - общ и директен, Холестерол (Общ, HDL, LDL, VLDL), Триглицериди, чернодробни изследвания (ASAT, ALAT, GGT) и Алкална фосфатаза, Калий, Натрий, Калций, Фосфор и Урина -(рН, относително тегло, белтък, глюкоза, еритроцити, левкоцити, билирубин, уробилиноген, нитрити, кетони, седимент). Всичко 40 лева. Това ми препоръчаха.

Моите мисли определено са насочени към трета фаза и задържането на постигнатото. Интересни работи прочетох тук, но все ме яде някакво съмнение. Във връзка с това да попитам - какво съдържание влагате в 3+, която да замества четвърта фаза?

Хубав ден на всички Hug Hug

# 349
Здравейте милички
tatianka аз сега съм се хванала много сериозно да си боря плюса.за 3 дни 2килца съм махнала Пък празника да си празнуват аз ще си пия водичка и мухам пържоли
ванеса на първите снимки си като лелка а сега ... нямам думи. пожелавам да запазиш за винаги постигнатото
Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички ви!

# 350
  • Пловдив
Борка, много ми е чудно къде ги виждаш тия сланини  newsm78 Минавай си смело в трета - отдавна си за там  Peace
Аз да ви покажа едни изследвания на 2 и кусур годишна дюканка. За ориентир в скоби ще пиша нормалните норми за жени и след това моите:

Хемоглобин(120-160) - 136
Еритоцити(3.9-5.3) - 4.0
Хематокрит(0.36-0.47) - 0.40
Ср. обем еритроцити(82-98) - 87
Левкоцити (3.5-10.5) - 5.7
Тромбоцити(140-400) - 194
Холестерол - 4.4
Кр. захар - 3.9

# 351
3+ - За мен се изразява в ограничена консумация на мазнини,въглихидрати ,алкохол/При мен се оказа отключващ фактор за покачване на кг .Ха познайте пия ли сега? Mr. Green/Намаление количеството на храната,не пия газирани напитки,хляб почти не ям.Просто промених си изцяло начина на хранене,но нали това е целта на режима.
Засега задържам кг повече от 1 година с изключение по Нова година ,когато качих около 3кг от100гр метакса и доволно количество баклава и тиквеник, но овладях положението.Това е.

# 352
Didka_23, ако ти е вярна лентичката - 5 месеца и 13 дни. Аз за толкова време свалих 13кг., тъй, че все пак е нормално темпо, според мен, предвид, че си 50 и няколко кг.   Снимките от подписа ти не мога да видя, дава ми 'грешна парола'. Поне в събота трябва да те видя.      Simple Smile

# 353
Ехееее, Вещи, Hug ами че те са суууууупер.  Heart Eyes

# 354
За протеините на прах
Аз ги ползвам от време на време когато нямам време за обяд на работа но ги разтварям с вода за да си имам доза и прясно мляко Simple Smile
 amadis търси  да са почти 100% протеини. Не съм запозната с много марки. Може би в някоя тема за фитнес ще ти помогнат по-вече. Аз пия  с вкус на ягода.Помагат против издънки Joy
Мерси!
Поци беше така любезен да ме осветли по въпроса  Grinning
...
А откакто съм в трета така мразя четвъртъците Simple Smile

А аз ги забравям. Днес се усетих в момента, в който дъвчех един морков и най-невъзмутимо го изплюх пред смаяния поглед на майка ми и дъщеря ми.  Crazy Голям пример съм - няма що!
Иначе след снощната гала нямам +. То и голямата гала - сипах си една чаша вино и си нарязах мезенце в 17ч. и после не можах да хапна нищо до 20ч., когато изядох 1 вафла.  

# 355
честита първа месечинка на пепи1975    bouquetутре да се изтеглиш и да дадеш отчета...че и снимки ако може
Гачони страхотна промяна    bouquet
М5 аз мисля че ти сваляш с нормални темпове.Килата ти не са много и става по- бавно.Дюкан е написал за 10 дена ,1 кг е нормално.Да не би да си очаквала че ще ги свалиш тези кг за 1 месец,съмнявам се че ще се получи.Ако беше тръгнала от 120кг-да може.Но в твоя случай,резултатът е нормално да идва по бавно.Усещам те ,че нямаш търпение,но не става така.Успокой се и всичко ще си дойде на мястото.  Hug  Hug  Hug
да попитам-Някой има ли такова кантарче http://www.metro.bg/pages/1202.aspx?0&mm=9133&cd=2&k … &pg=1#content това дето е от 35лв.Дали става ,че нещо ми се вижда евтинко  newsm78

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 14:05 от Мимииии

# 356
Мимиии,не виждам снимката на кантарчето,че иска да въведа номер на потребителска карта.... newsm78

# 357
е, не за един месец  Embarassed , ама за два... исках до началото на морето да са свалени, за да мина в трета Simple Smile)))))))) което означава по кило на седмица  Embarassed
даже мисля, че искам да съм 56 а не 58, както казва чичо Дюки.... newsm78 ама- хайде- засега ще му се доверя  Wink

# 358
20-015-083522-30-9 ето го номера  Peace ама като гледам линка отваря направо каталога.Значи на 14-15 страница -за банята,там е кантарчето

# 359
Днес ,след нещо като гала,на която си позволих кашкавал..съм + 600 грама тази сутрин...НО..имах и едно похапване в 12,00 посред нощ,от малко извара + 1 домат,и не съм ходила вчера до 00...и ето от къде са ми тези +600..ГГЗ....ама спах по никое следобедно-вечерно време,че бях много изморена,много тежък ден имах,а и като цяло седмицата ми е такава,...и си обърках часовете на хранене...Така,че аз съм сивиновна май..Днес добре,че е четвъртък, П ден 100%.  И да ви кажа ,вече тотално за мен се затвърди факта,че аз си качвам от млечните,дори и да съм под кило на ден...хапвам ли вечер млечни,на другият ден задържам,може и да е от соленият кашкавал...абе от каквото и да е,ама тази сутрин съм с + 600..Чакам мъж ми да се събуди- и хайде към фитнеса,да потичаме и да плуваме.  И млечните ще ги сведа до минимум.../прясно мляко в кафето,че иначе не мога да го пия../, и ще ги хапвам през ден,през два...А навън вали един гаден дъжд,съвсем да ми доскапе настроението,ама няма да му се дам..днес ми е почивен ден и ще си правя само неща за мен!  Обявявам го козметичен,разкрасителен и Протеинов...

Общи условия

Активация на акаунт