Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 249
  • 517
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета,
знаете, че от почти 3 месеца (без 10 дни) съм в Трета и с гордост трябва да заявя, че не съм качила и грам. Много съм мислила по въпроса и ви казвам, че най- голямата грешка, която допускаме е това обсебване от мисълта за храната и теглото ни. Да наречеш "гала" вечер, в която си си позволил парче кашкавал или три маслини, това е просто вманиачаване. Казвам го не за да нападам някого, аз също съм минала през тази фаза на вторачване, казвам го, защото ние трябва да се научим да живеем нормално и да бъдем щастливи. В началото на Трета се качва - това е правило, не е страшно, стига да го караш по книгата - каченото се сваля и нещата влизат в норма още след първия П ден ( при мен е понеделник, не четвъртък). Галите трябва да са си гали, за да почне да свиква организмът с храните - аз ям с удоволствие на гала, пия и се наслаждавам на новите (стари) вкусове на всичко, което ми е липсвало в отслабващите фази. Дюкан казва - включете нишестени, сирене и тем подобни - слушайте го, той си знае работата. И пак резултатът е отличен! Важното е мисленето ни да се промени, а ако храната е винаги в центъра на мислите ни, значи сме си същите от преди. Помислете върху това!

Момичета, страхотно е, че сме слаби и красиви, но трябва да се научим разумно да се наслаждаваме на това. Иначе какъв е смисълът?

# 361
Здравейте!
Провокираха ме размислите за трета (Клер  Hug). Иначе нещо не ми се пише твърде тези дни и аз не знам защо.
След около 5 дни и аз ще направя 4 месеца в трета. Влязох 55,9 кг, тази сутрин - 55,1 кг. Което за мен означава, че си задържам кг. Вчера бях 54,6 кг и снощи след галата ( не обичам да го правя, но по изключение ще напиша какво ядох и пих на галата - салата (калорична) с ракийка, пица със сосове, биричка и за десерт едно стикче шоколад Милка (от тези детските). Е, те товае гала според мен. Тази сутрин съм +0,600 . Е, сега да правя драма ли от това? Не мога да разбера някои - които искат всеки ден да тежат едни и същи кг и грамове даже. Наистина ли очаквате това?  ShockedСпоред мен е невъзможно всеки ден да има едни и същи показания. И какво значи - не съм качила и грам?  newsm78.
Ей сега без бой си признавам, че в трета не съм така педантична като във втора. Но не съм го ударила през просото. Спазвам си основните правила без вманиачаване.
За мене е добре ако кг ми не превишават 56 кг, колкото исках да стана и ми показа калкулаторът. И внимавам да не ги минавам и това е.
И друго исках да кажа  на новите - не правете драма от това, че сами лично и доброволно сте избрали да сте на режима. Гледайте по-ведро на нещата, просто си кажете, че това сега е вашата храна и е лесно. Не си товарете психиката с излишни неща като колко е трудно и т.н.
Спирам дотук.
Иначе ме бройте и мене към отбора на чревоугодниците.

# 362
  • София
Клер, супер пост!  bouquet  Hug   bouquet
Гулденур и твоят също!И аз съм от тоз отбор!  Hug
Абсолютно споделям мненията ви!  Peace

# 363
Клер,абсолютно си права,това се опитах да кажа и аз сутринта,за мен галата е пиршество,хапвам ,пийвам  и се наслаждавам,е не свалям но от 1 Април не съм и качила!За мен това е смисъла на третата,да въведеш наново всички храни,които си се лишавал (някои от нас доста време)и да позволиш на организма да реагира нормално!

# 364
  • София
Мерси на всички за добрите думи и поздравления за месечинката ми!  Hug
Snow4eva, тези дни видях в квартала подобно куче като твоето  и се сетих за теб! Hug
Да не си видяла Сноучето и мен? Laughing
пепи1975   Hug честита месечинка!
Дори Hug ама аз хич не мърморясвам! Laughing Само си споделям. Мисля си, че и с 1 кило на месец да отслабвам, за година ще успея да ги смъкна горе-долу и да мина в трета! Sunglasses
Бачи Hug
ако храната е винаги в центъра на мислите ни, значи сме си същите от преди. Помислете върху това!
Клер, съгласна съм! Hug Но трябва време за пренастройката и може би от трета фаза нататък наистина трябва да променим начина на мислене, докато във втора - по-важната задача е да добием навика да се храним режимно и да се избавим от "зависимостта" си към сладко, тестено и т.н.
Браво, момичета, че задържате!  smile3525 Само така!

# 365
  • GYM
Здравейте, мацки!
Едвам ви изчетох, но- успях! Поздравления за Ванеса, изглеждаш страхотно, и щом разпознаваш себе си в отражението, то значи си постигнала целта си.  bouquet
Аз днес правя 2 месеца с вас, прегръщам ви всичките, без изключения. Гадния плюс от вчера го няма, спазвам си третата, а днес и четвъртъка. Laughing Не ми е понятно защо го мразите - аз си давам пълно право да се наплющя с мръвки и хич не ми дреме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 366
gulbenur  202uu

Аз съм трета седмица дюки
и минус 4 кг и половина.

Само с тази диета отслабвам.

Обаче сега ще карам 3та фаза малко, че
със сигурност искам да свалям още,
но се притеснявам че е прекалено бързо.

После пак П след една две седмици.

И така.

# 367
Клер, сигурно си права в разсъжденията си. Може би те се отнасят за по-голямата част от отслабващите.
Аз обаче считам себе си за по-особен случай, а мисля, че има и други момичета с подобни проблеми.

Така и не разбрах от какво напълнях. Някои показатели от изследванията ми бяха преди режима много високи, имам си метаболитен синдром и всичко това изчезна още след първия месец от режима. Т.е. с хранене с протеини и зеленчуци здравословното ми състояние е по-добро от времето, когато ядях всичко. Осъзнавам, че организмът не може и без мазнини и въглехидрати. Та в този смисъл при мен няма да има такова нещо като ядене на всичко и наслаждаване на храната. Не знам дали точният термин е вманиачаване, но аз си мисля, че трябва да мисля непрекъснато по този въпрос. Алтернативата е отново лоши изследвания (и лош външен вид), евентуален диабет и други заболявания и отново диети, по медицински показания.

# 368
gulbenur  202uu

Аз съм трета седмица дюки
и минус 4 кг и половина.

Само с тази диета отслабвам.

Обаче сега ще карам 3та фаза малко, че
със сигурност искам да свалям още,
но се притеснявам че е прекалено бързо.

После пак П след една две седмици.

И така.
newsm78 Не подкрепям идеята, не ми ве вижда логично ама изобщо ! Но нека и по-компетентни се изкажат  Peace
Сега се сетих какво става - какво ми липва. Ами Гардения къде е , някой знае ли  Flutter Не че съм чела подробно всичко, което липсва, ама ми липсва нещо  Sad
Аз съм пре-пре-предоволна от академичните си успехи  Sunglasses Още маааалко .... и ще съм изцяло отдадена на лятото  Party
Мноооого огушки мили момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ах, и Ванеса  Heart Eyes  Hug Hug Hug направо хвъркам такива работи за себе си като чета  Blush Blush Blush

# 369
  • Варна

да попитам-Някой има ли такова кантарче http://www.metro.bg/pages/1202.aspx?0&mm=9133&cd=2&k … &pg=1#content това дето е от 35лв.Дали става ,че нещо ми се вижда евтинко  newsm78

Мимиии, за това от 35 не знам, но моето е другото от 24. Като го купих беше по-скъпо, какво да се прави финансова криза...
Доволна съм, тегли 100 пъти с едни и същи показатели, където и да го преместя не реагира и съм сменяла батерията само веднъж.

# 370
минка уинчестър не мога да разбера с каква цел ще го правиш това да отидеш в 3 newsm78нещо не се връзва и не се прави така.Знам че всеки решава сам за себе си но нещо не са нещата както трябва.

# 371
Сваляне от около 2 кг на месец ми е целта.
Не искам да отслабвам толкова бърже.

# 372
Минка, ако минеш сега в трета само ще объркаш организма си и после няма да сваляш. Ти си решаваш, но според мен ще сбъркаш.
Еленце, Гардения плажува с Надето! На моренце са Simple Smile А къде е Стелксен, някой знае ли?

# 373
аз пък искам! от бърДже по БърДже Simple Smile))))))))))))
нали после има трета да ги задържиш- що ще си правиш експерименти Simple Smile сваляй да се махат пък после ще ги задържаме Simple Smile

# 374
Нали работата на 2 фаза е да сваляш докато постигнеш желаните килограми и в трета да вкараш храните от които си се лишавала и да задържиш тези килограми.Това което ти искаш вече не е Дюкан а нещо ново newsm78

Общи условия

Активация на акаунт