Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 194
  • 517
  •   1
Отговори
# 240
 Shocked
Имам главоцеп.Минавам да се оплача.Иначе съм добре,пия мнооооООООго вода.То в тия жеги да се чудя от какво ме боли главата.
Ще умувам за 1-ва фаза май само 4 дни ще я изкарам.
Цунки   bouquet

# 241
Shocked
Имам главоцеп.Минавам да се оплача.Иначе съм добре,пия мнооооООООго вода.То в тия жеги да се чудя от какво ме боли главата.
Ще умувам за 1-ва фаза май само 4 дни ще я изкарам.
Цунки   bouquet
Щък-че  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Радвам се да те видя тук  Party
Боли те глава,защото почваш да чистиш токсини и шлаки.....

# 242
Щък-че  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Радвам се да те видя тук  Party
Боли те глава,защото почваш да чистиш токсини и шлаки.....
Hug И аз се радвам да видя познати мутри Grinning
Абе и аз се усъмних за токсините,но ми се струва твърде рано да чистя. newsm78Едва втори ден.

Да ви почерпя една вода

# 243
Здравейте красиви ми дюканки! Hug

didik Кой е този сайт?

# 244
Hug И аз се радвам да видя познати мутри Grinning
Абе и аз се усъмних за токсините,но ми се струва твърде рано да чистя. newsm78Едва втори ден.
newsm47

Процесите почват веднагически тука...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 245
Леле, направих си втората гала...Беше почти режимна, ама не точно Simple Smile Но така ми стана хубавоооо Simple Smile
Утре ще има П със сигурност и за пръв път тази седмица ще се претегля... Rolling Eyes Дано не се сдухам от резултата...Ще видим...
Cveti_T, браво на теб   bouquet  bouquet  bouquet ! И ти си постигнала ефекта  Shocked ! Лека трета ти желая!

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 19:18 от ВИКИТО

# 246
Момичета, мислех да не пиша, но като изчетох Кри Кри и Тумба Лумба не се сдържах! Тумбичке, добре завърнала се при нас! Много съм щастлива, че писа и че изглеждаш така добре! ПУ-ПУ! Давай само така и занапред!
Кри, мъчно ми е за това, което си преживяла, но според мен си взела правилното решение като си отказала медикаментозното лечение. Посъветва ли се и с друг лекар? А за хомеопатия мислила ли си? Прегръщам те силно и съм сигурна, че до края на лятото ще ти станат дрехите от предишното  Hug

# 247
snow4eva  Hug
miss Marple  Hug
mmmshushu80   HugБлагодаря ви !   bouquet
TheNMaster утре съм сигурна,че този плюс няма да го има  Peace
Sweety_s добре дошла  Hug
k_remi възможно е да имаш такъв резултат ,радвай се !
Cveti_T добър резултат,успех в трета  Peace
Tumba_lumba браво
Щък главоцепът е нормално нещо,не се притеснявай скоро ще отмине

# 248
  • София :(
      Добра ви вечер  Hug
   Минавам само да кажа честито на скарлет 98 и an4etoo  bouquet
   Много хубави снимки видях, браво, момичета   bouquet
   krikri, TheNMaster, pina, да ви пращам ли алпиниста   Wink Hug
   miss Marple, през август Филюдка ще си е в Русе, пък и аз най-сетне ще си припомня пътя до там, та още от сега сме я замислили тази среща, само ще трябва да я организираме някак, но няма невъзможни неща  Hug
   Отивам да готвя, но нали си знаете - ще се върна  Wink
   Много  Hug Hug Hug на всички

# 249
  • Бургас
Здравейте красавици мои!
Кри,много,много се радвам на всеки твой пост,искрено се надявам всички неволи да те забравят и никакви хапове да не ти трябват.
Това че си се закръглила е без значение пред здравето ти.Вярвам,че ще свалиш килограми и по твоята схема,може и по бавно но поне не вредно за теб.Много прегръдки от мен Hug Hug
Тони бг,Вещи,Кри,благодаря ви за куража и милите думи,знам че щом съм режимнна кг са от нещо друго,ще минат и заминат.
Днес плюса си стои,замислих се да не би батериите да са сдухали нещо,ползвам ги 1 год,някой имали идея какво се случва когато са за смяна.
Аз пак да си попитам,сори ако съм досадна ама EmbarassedМаслената риба има ли друго име или под това се продава.
Бургазлийки може да ми сподели къде да я търся тук,ако някой знае.
Още нещо да питам,хапвате ли кисело мляко 0.01%на Мистър Пикс,започнах да ям такова и ме съмнява да не е виновника за плюса.
Това което пише е,че Маркели го произвеждат за магазина.
За всеки случай ще си мина пак на Вереята.
Това което ме радва е,че на обиколки не съм качила,което май е по важното.
Тумба лумба,не съм те виждала преди,но сега изглеждаш много хубава и свежа.
На всички новички пожелавам,много успехи и воля.
Някой питаше дали се сваля при повтаряне на режима.Бих посъветвала да не лежите на това рамо и да го имате за резервен вариант.
Ако бъда честна,аз съм от тези които повтарят режима,свалям много добре,но това съм аз за вас не гарантирам.
Много дълго стана и ще ме бият,затова гушкам всички ви и пак ще се включа сигурно.

# 250
Mira 1919 , маслена риба има на павилионите за риба зад Велека , аз съм купувала от там! Но лично мемие не съм очарована и само веднъж се излъгах!

Мимеситка ще приемате ли гости на тази среща , надявам се да не я пропусна ! От сега давам заявка !  Heart Eyes

скарлет 98  Hug

Ан4ето , честита месечинка , все така наред !   bouquet

Цвети Т , много добре изглеждаш страхотна си  Hug

Веситооооооооооооо , в Бургас ли си вече либоффф моя   kiss Kissing Heart

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 20:19 от mmmshushy80

# 251
   Здрасти,бандааа!
   Крииии,радвам де да те "видя",но какво е това меланхолично настроение?Кви са тези дупки,бреее,та то цял трап.... Laughing Ти си толкова силна и волева жена,че се учудвам! newsm78 #CrazyЯяя,горе главата-за холестерола си взела правилно решение,а другото с общи усилия ще го решим заедно! PeaceТи само пиши по-често PraynigВъв Варна ще ходиш,а в БУРГАС??? newsm78Имаш ми телефона,ще се радвам да се видим отново Hug Hug Hug
   ПЕТЕНЦЕ,МИС МАРПЪЛ,СНОВЧЕВА,АЙНУРЧЕ/ще се видим ли в събота Praynig,/ ТУМБА ЛУМБА,ШУШИ,ПИНА  bouquet  bouquet  bouquet

# 252
  • Бургас
Шуши,мерси миличка.
Аз така или инче риба не обичам и не ям,но ще се прежаля,че го закъсах с тоалетната,а нали пишат,че помагала та затова съм се втурнала да я търся.
Кри и аз питам като Весито,Бургас ще го посетиш ли скоро? Praynig
Шуши редактирам тук,чееее,Не знам как ще го понеса това,ама нито пр.мляко обичам пък канела да не говорим,но ще се пробвам и с тава.Пак много мерси Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 20:27 от Mira 1919

# 253
  Мира , на мен лично не ми подейдва така , а започна да ми се повдига от нея ! Пробвала ли си за тоалетната рецептата на Сънчето : 1 чаша сутрин топла вода след нея топло прясно мляко с накиснати трицки канела и подсладител по желание и после отново пак чаша топла вода ! Мен лично след хроничен запек от близо повече от 12 години , това или аз си внушавам ми оправи стомаха , сега съм редовна всеки ден до 10 сутринта , а преди  ooooh! със 3-4 дни не съм ходила !

Мастъко , моля за съвет .... наатръшках 4 калмара на скарата , но без да ги подваря  и станаха жилави , сега какво са ги правя дали котките ми стадото ще облажи  newsm78

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 21:04 от mmmshushy80

# 254
Prejudice аз съм от тези потретвали и почетвъртвали... Но ефект има, просто е трудно всеки следващ път. Давай смело, ще успееш.

Общи условия

Активация на акаунт