Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 241
  • 517
  •   1
Отговори
# 315
П.П. Забравих, че исках да предложа на Дидка_23 да влезе в трета вече. Мила, забелязвам, че от доста време се бориш с последните килограми, а и оставам с впечатлението, че наистина ти е трудно и ти дотежава вече. Защо не опиташ с внимателно включване на продуктите в трета и току виж си отишли и последните килца?

Не мисля, че този съвет е правилен!  Ако не се лъжа, но може и да греша, нека Дидка_23 каже, но нейното зацикляне се изразява в сваляне на 1кг месечно. Това не е хич зациклане, когато става дума за последните 2кг. Точно по 1кг месечно свалях аз накрая. Така карах 3 месеца. Изнервих се доста и също получих съвети, да влизам вече в трета. Радвам се, че не ги последвах и достигнах желаните от мен килограми. Няма резон в трета да се очаква сваляне - я има малко, я не! Но пък често се получава леко покачване - къде от недисциплинирана трета, къде според организма - кой как се повлияе... Тогава какво? Два килограма недосвалени, някой-друг трупнати в трета - това няма да доведе до по- малко нерви, разочарования и накрая пак да се изтърве 'прасето', както е популярно да се нарича тук.
Подобни резултати и недоволството от тях, често водят до завръщане във втора, за достигане на по- добри килограми, ама пък втората не тръгва, щото след въведените нови храни при опита за трета се зацикля... Изкарва се някой месец в безрезултатна втора и пак се решава да се мине на трета, когато съвсем не се знае какво се очаква и какво ще се получи...

Който влиза в трета, да влиза с ясното съзнание, че това са му килограмите и толкова! Да не се хранят напразни надежди, да не се превръща в игра на нерви и безкрайно скачане от фаза във фаза.

# 316
  • София
Ванесаsmile3501 newsm20 newsm10
Нямам какво друго да кажа - просто нямам думи!

# 317
Мастерче,изчистих си кутията! Hug

Sejana-сигурно си права! Peace

# 318
  • Варна
Добро утро и от мен, мацки! Hug Hug Hug Още съм си 56кг. + някъде около 200-300гр. Rolling Eyes Кантара е малко старичък и не му се доверявам много. Пък и не сум дребнава за 200-300гр.
От днес съм на 5 ПЗ. Прочетох в темата, че две от момичетата карат по схема 1/1. Това разрешено ли е? Има ли го като вариант в книгата? Защото никак не е зле 1/1. На мен лично много ми дотежа вече 5/5 и възнамерявам скоро да я сменя на 4/3, но ако може на 1/1 ще съм още по-доволна.

# 319
Момичета, искам всички Ви да поздравя, защото останах безмълвна пред снимките на Ванеса-адмирации за теб, адмирации за всички "бойци" следващи Дюки!!!!!!!!!!!!!!

# 320
Здравейте!
Ванеса, много си красива, поздравления!   bouquet
Моето едно килце още не иска да падне, много е упорито.   bouquet
Поздрави и минусчета! Hug

# 321
  • Велико Търново
Добро утро !
Най-сърдечни  newsm20 то мен към всички.Нито за миг не съм се замисляла да се откажа или да се наям веднъж пък после ще видим.Но какво са моите 40 дена в сравнение с година,две.Страхотни сте!
   Днес съм 73 ,но ще изчакам 2-3 дни и ще променя линийката.
В режима най ми тежи, че съм ограничила контактите си.Снощи отказах едно женско парти и се наложи да изтърпя:,,Ти цял живот ли така ще я караш" ,,Една водка дори е полезна" ,,И без това после ще ги върнеш...."и т.н. Не че щях да се поддам на изкушенията(тези събирания са кулинарни празници),но щеше да ми е неприятно .
   Аз май вървя доста наопаки-всвалям през ПЗ дните.В началото не бях сигурна,но вече съм убедена.И се замислям за друга схема.Не за да свалям по-бързо,а за да си регулирам 00.В ПЗ дни нямам никакви проблеми,а в П все трябва да взимам нещо за проблема и успеха пак не е гарантиран.

# 322
Просто не мога да се сдържа да не поздравя Ванеса - браво момиче,ти си невероятна,възхищавам се на такива хора като теб newsm10Успешно задържане ти желая и смело напред HugКантара сутринта отчете 59.600кг. много добре според мен Laughing,утре последен ден на П и влизам в трета.Момичета,в събота сме на хижа,на задушено агънце,смятам че вече мога да си хапна агнешко поне или бъркам newsm78Снощи поразгледах малко менюта на третофазнички и започвам да се настройвам психически за трета фаза,при мен това е много важно Mr. GreenТа това е засега от мен,носят ми работа и започвам да се трудя Hug

# 323
   Здравейте сладуранки калпазанки !
 При мен нещата са си все същите седя си на 62  и това е .... мрън мрън  Sad

Най се заравах като видях че Нарци ще дойде на срещата .... това е супер много се радвам че се заформяме такава силна група  Hug  bouquet

qachoni  , изглеждаш много добре на снимките , страхотен резултат  newsm51

CarmenQueasy , няма лошо в спорта и най - важното е че ти се чувсташ добре ! За да не се демотивираш от евентуално не сваляне , си вземи метър и си премери обиколките , защото на предишната среща Весито сподели , че има 1 кг за сваляне , но прави за раздвижване на  тренажор 10 км на ден и панталона , който беше си купила преди операцията сега висеше!  newsm53

пепи1975 , честита ти месечинка , много добри резултати !

Ниялка , съгласна съм с теб , че ги няма дискусийте който с такова удоволствие четях !   smile3525
Сноучева , честита и на теб последна първа месечинка !  Hug

Хайде прекрасни , хубав ден и искам да е съботааааааааа

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 10:11 от mmmshushy80

# 324
  • Пловдив
Добро утро и от мен, момичета  Hug
Влизам да поздравя Ванеса за чудесните резултати   bouquet Ванеска, искрено ти завиждам за волята и постоянството  Simple Smile
Тумба Лумба също става все по-хубава  Hug
Браво, момичета, супер сте  Wink

И искам да си споделя и да се оплача, че май "изтървах прасето" е моята трета фаза  Sick Уж нищо не ми липсваше докато бях във втора, пък сега не мога да се спра  #Crazy През деня, докато съм на работа и ям по час каквото съм си донесла, съм добре. Но вечер няма спиране  ooooh! Уж не ям много забранени храни, но сега 1 бонбонче, после 1 биричка с мезе  Sick и резултатът е, че съм 60 кг. Т.е. върнах кило и нещо, а също така почнах да качвам и на мерки  Embarassed И това за седмица и малко.
Винаги съм имала проблеми с яденето вечер, дайте идея как да хапна 1 разумна порция и да се спра  #Crazy То бива лакомия, ама чак толкова  Sick Особено почивните дни преди цикъл беше нещо страшно  #Cussing out 1 кг качен не е много, но на фона на общо 5 свалени ме е страх, че много бързо може да се върнат  Embarassed

# 325
Снощи отказах едно женско парти и се наложи да изтърпя:,,Ти цял живот ли така ще я караш" ,,Една водка дори е полезна" ,,И без това после ще ги върнеш...."и т.н.
Shocked ooooh! Tired Много мили доброжелатели, няма що.

# 326
  • Варна
Привет-мривет  Hug

Ванеска, чудо си!!! За една дюканска година - мацка и половина!

Гачони, браво и на теб, чудесно изглеждаш!

Сноучееееее, ще те бия! Не можеш да минеш за новобранец, пък мрънкаш баш така!  Joy За един месец 4-5 килограм си е идеално, нали?!?

Кри, приемам гушката с кеф. Видя ли, Айнурчето мисли като мен! Синьото повече ти ходи ша знайш.  Hug

Smileys, накефи ми поледния ти пост.  Peace Не се отказвай от писане, обаче.  Heart Eyes

# 327
  • София
Здравейте и от мен   bouquet   bouquet   bouquet
Ванеса Йо - Невероятни, страхотни, изумителни резултати - гордея се, че познавам човек като теб и то лично Hug Wink Честита годинка   bouquet
Гачони - страхотна промяна, много готина мацка си   bouquet
Мастърче - видя ли как се махна половината плюс  Hug До утре и другата половина няма да я има  Hug
Викито - къде си? Липсваш ми  Heart Eyes Sad Hug
Ламаринка - направи си режимни сладки неща и хапвай тях вечер. Не се предавай, постигнала си добър резултат, защо да го губиш и всичко да започне от начало  Hug Hug Тук сме и те наблюдаваме, да не вадя тиганите  Joy hahaha
Хубав ден от мен и е ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК Simple Smile

# 328
lamarinka недей така бе момиче NaughtyАЗ тигани не съм раздавала ама дали да не пробвам fightПробвай да се занимаваш вечерта и с нещо друго. Откакто аз съм в трета къщата ми е по-чиста cleanЕ сърдеха се моите че не съм с тях на маса но преди седмица и аз се бях уплашила от себе си BlushПиши и чети всяка вечер във форума това помага и много вода много
А  сега  love001

# 329
Привет момичета!

Общи условия

Активация на акаунт