Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 188
  • 517
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, красавици и красавци /липсващи/  Hug
Напоследък нямам време дори да изчета всичко, което сте написали. Но видях страхотни снимки и искам да поздравя момичетата-прекрасни сте  Hug Аз седя от месеци на 65 кг и не падам до 63 кг, колкото си бях пожелала. Калкулаторът ми показа 67 кг, но искам да видя мечтаните цифри. Май ще трябва и аз да се запътя към трета фаза  ooooh!  и да задържа постигнатото до момента!

Snow4eva, тези дни видях в квартала подобно куче като твоето  и се сетих за теб! Честита ти  последна първа месечинка!  Hug

# 301
Преместих си линийката  Party Party Party
По калкулатор ми дава 69 ,аз свалих до 67 и така влязох в трета .В момента съм 65.Отговорих и на megan79 ,така че и в трета се сваля,стига да я спазваш стриктно.Аз не съм включила всичките разрешени храни,може би затова свалям още.Така мисля,незнам. newsm78

Snow4eva,успех ти пожелавам и честита месечинка.Сила и воля да се справиш !  bouquet

скарлет 98,успешно задържане от мен!  bouquet

# 302
Ванеса Йо, изглеждаш невероятно  smile3501

Иначе при мен, нищо ново, зациклила съм и това си е!

# 303
Добро утро  Hug

Малко са ми потънали гемиите но не мога да не се разпиша след всички снимки които видях  Crazy

Ванеска и преди съм виждала твой снимки но сега останах еи тъй  #Crazy  Честита годишнина и успех в трета   bouquet  

Тумбичка радвам се че се появи. Много харесвам постовете ти . Снимките който пусна са повече от супер. Браво   bouquet

Гачони  Hug разликата е очоизвадна  Hug Успех   bouquet

Цвети изглеждаш мого добре   bouquet

Танте[/b] тези напитки от машините 100% са пълни с всякакви ози по-добре си взимай само кафе и допълваи с мляко  Hug

Сноучева честита първа месечинка от новия старт   bouquet Ако правилно разбирам си малко повече от 4  кг в минус което си е добре  Hug

М5 нещо съм изпуснала но от колко дни задържаш? Имала ли си прегрешения( не ми се връща назад в постовете то да чета) ?

Кри искам много неща да ти кажа за да те успокоя но само ще те нагушкам  Hug Ти винаги си ми помагала много макар и да не си разбирала. Дано скоро се появи старата КРИ   bouquet

# 304
Варна, 20 юни, 12ч., Годзила на плажа, третото ниво - има място за всички желаещи! Изненадайте ни приятно!  Grinning
Очертаваме се вече около 20, че и повече човека!  Party  Party Варна, Бургас, Русе... има ли и ощееее?! Не ви чувам!  Mr. Green

По диагонал прегледах, не съм чела много  Blush  Сега се връщам да гледам снимките на Ванеса Йо, но аз съм ги гледала и преди и знам, че резултата и е зашеметяващ!

# 305
  • София
Добро утро!  Hug  food010
 talyyy Hug Благодаря ти!   bouquet Всъщност се оказа, че с Дюкан не е проблем да отслабнеш, проблем е да задържиш постигнатото  Laughing Проблемът е особено голям при повечко свалени килограми, защото ограничението е траело по-дълго време. И когато въздържалият се дълго време организъм подуши въглехидрат, става страшно  Mr. Green Дори и да не се върнеш към старите навици на хранене, организмът гледа да усвои всичко и да си направи бързи нови запаси. Моите наблюдения са, че момичетата, които успяват да си пазат килограмите след режима, наистина продължават да се ограничават и на практика карат нещо между втора и трета фаза. Наблюденията са ми и от срещите, да не споменавам никове, но има четвъртофазнички, които се хранят като врабченца. Евалла им правя, защото аз съм чревоугодничка  Embarassed
Пина  Hug ще  те тупам аз тебе! Естествено, че няма да се предаваш! Не се знае на кого как ще му повлияе режимът, надявам се да нямаш никакви проблеми да поддържаш сегашната си перфектна фигура!   bouquet
И още нещо, провокирано от поста на Кали Hug. Ясно е, че всичко е в главата. Сега се чуствам по-дебела от преди Дюкан, което е абсурдно и нелогично, но личното ми възприятие е такова. Дори имам спомени как на сегашните килограми летях от радост и се чуствах зашеметяващо. Хубаво е да се стремим към перфектност, но е хубаво и да не губим реална представа.
Татянка  Hug не е истина, как съм те пропуснала  ooooh! Ще ме е срам поне до края на деня! Laughing Ето още гушки  Hug Heart Eyes
И Дорето май бях пропуснала  Hug
Кри, ... Прегръщам те силно и съм сигурна, че до края на лятото ще ти станат дрехите от предишното  Hug
Благодаря ти, и аз силно се надявам  Crazy макар че не се знае докъде ще я докарам  Crazy Ще си правя нови изследвания, но мисля да е към края на лятото. Тогава пак ще умувам. Консултирах се с хомеопат, който каза да си свиркам, защото с холестерола нищо не се знаело, напоследък имало нови, противоречиви схващания. newsm78
МИменсита Hugалпинистът този път няма да ми помогне, трябва ми само една Фея, да махне с пръчка и да каже - Лягаш си дебела, събуждаш се фиданка и ще си останеш такава, независимо какво си хапваш!  Joy
Мира  Hug ти сваляш добре при повторението на Дюкан, но все пак напълня от и след бременност, това  е много смекчаващо вината обстоятелство  Laughing Чакам да се похвалиш, че си свалила трите килограма  Hug
Весито  Hug много се зарадвах, като видях колко добре изглеждаш на снимките! Възстановила си се супер за толкова кратко време!!!   bouquet
А за Бургас  newsm78 кой знае  newsm78 все някога ще трябва и този хубав град да посетя, че е пълен с готини дюканки  Heart Eyes
Ооооооооооо, Ванеса е пуснала любимите ми снимки  #Crazy Мила, честита ти дюканска година, да си все такава готина, да се учиш от чуждите грешки и да не допускаш ти такива!  newsm51 Много ми се иска да ти се порадвам и на живо  Hug
Сега публикувам, ще продължа по-късно, след като разгледам няколко пъти снимките на Ванеса  Crazy

# 306
Здравейте и от мен  Laughing
Тумбичка, страхотна си, всеки път все по-свежа и хубава ... и изобщо никаква тумбичка не си вече  Wink
Ванеса йо, честита ти дюканска годинка   bouquet Гледах ти снимките и ахках и охках, каква фигура си докарала само, възхищавам ти се  Hug
Мименсита, ами това е чудесна новина  Joy Ще се радвам да видя най-сетне кой всяка сутрин така грижовно ни прави кафе и закуска  Laughing И Филюдка ще се радвам да видя .. и всички останали ... ура!  Grinning Heart Eyes Като понаближи и ще направим организация.
Айнурче, Кри  Hug Дано се оправите. Слушайте телата си, винаги съм смятала, че това е разковничето.
Сноучева, честит ти последен първи месец, дано успееш най-сетне, ти го заслужаваш напълно!   bouquet
Що се отнася до мен, след няколко дни задържане чаках най-сетне да сваля поне малко и вместо това днес - плюс едно кило. И това при положение, че даже имам някакво разстройство, не усещам вода да съм задържала, вчера се скъсах да се потя в задухата, солено не съм яла, не съм прегрешавала по никакъв начин, абе сигурно съм прекалила с дишането, не виждам друго обяснение. Дано се разкара по-скоро, че ме ядосва. Ще съм благодарна на някой и друг ритник  Praynig, знам, че са вълшебни и винаги действат.
Сега ви нагушквам, Пинк85, Нарци, Филюдка, ПеПена, Зорита, Петенци-Цветенци, липстик, сани, весито5, диджей100, Мименситка, ХотЧили и още и още ...всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и ви желая един прекрасен летен ден да изживеете днес  Hug

# 307
ДобрЮтро!!!  Hug Hug Hug

Ванеса ЧЕСТИТА ТИ ГОДИНКА!Страхотни резултати! Поклон пред волята и търпението ти!

Мименситкеее дай го тоз алпинист бре! Що питаш?!  Hug Hug Hug

Нощес ми "цъфна" МЦ ....Не спах почти цялата нощ,че ужасни болки  ooooh! ooooh! ooooh!
Сутринта резултата -1,500  Shocked Shocked Shocked
И к'во сега?Ако се бях наспала и другата половина от качените килца ли щеше да падне ей така???? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Малеееее,те таквоз нещо не ми се беше случвало.....

Днес явно ще ходя кат' пиян морков,щот' не съм се наспала,но ако това е цената да падне и другото кило и половина-СЪГЛАСНА СЪМ!  Laughing Laughing Laughing

Днес на обяд - пилешки пържолки,вечерта - риба

Хайде,нареждайте се за гушки всичките Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 308
Добро утро!

Няколко дни ме няма,и е пълно с нови имена-успех на всички!

Ванесса-честита годишнина,браво за постигнатото и успех в задържането на това постижение!Изглеждаш супер!

Тонни Бг,мисля че си права затова,че отслабваш защото не си включила всички храни,и това е голямата заблуда за трета-отслабва се ,ако не са включени всички храни или се пропускат галите,или се прави повече от един протеинов ден,или драстично са намалени количествата храна!Ако някой ми каже че отслабва въпреки това,просто няма да му повярвам!

Момичета,прави ми впечатление напоследък,че все по-малко се коментира режима в темата,по-старите дюканки ще разберат за какво говоря,но преди имаше дискусии,спорове-липсват ми тези неща!

Кри,запиши ме и мен в отбора на чревоугодниците! Laughing

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 09:04 от Nyala

# 309
Добро утро и от мен!

Първо едно голямо БРАВО за успеха на Ванеса!   bouquet Не помня дали преди ти го бях казвала, но ти си от жените, които дори и със 100 или 90 кг. имат невероятно излъчване, но 69 си е вече друго нещо  Mr. Green .

Зорана, Кармен и аз от понеделник реших да пробвам 1П/1ПЗ, ще споделям след време.

Мастърче, взимам си гушка и ти давам една  Hug

Хубав ден на всички!

П.П. Забравих, че исках да предложа на Дидка_23 да влезе в трета вече. Мила, забелязвам, че от доста време се бориш с последните килограми, а и оставам с впечатлението, че наистина ти е трудно и ти дотежава вече. Защо не опиташ с внимателно включване на продуктите в трета и току виж си отишли и последните килца? А си спомням, че ни беше показвала снимки с белия панталон(ако не се бъркам) и вече изглеждаше супер!  Hug

Джелинда и за теб една гушка, че някакви гемии гледам потънали  Wink  Hug

# 310
  • Варна
добро утро , ранобуднички!
Ванеска, прекрасна си!гледах, гледах, чудих се.....сигурна ли си , че това не е друг човек на последните снимки!?нямам думи! БРАВО!    bouquet
Мис Марпъл, не се ядосвай, миличко!така здраво те ритвам за да го разкараш тоя плюс!и при тебе загадка като при Мастърчето!ама тя се уля с тия нейни 3 кила отгоре!
Мастърче, я да лягаш тая вечер рано рано и да спиш много, че утре да няма нищо вече!не пиеш ли нещо за тия болки?леле много ти съчувствам!аз агонизирам като съм в цикъл просто и без лекарства абсурд много те гушкам да ти мине!! Hug
Нарциска, така ме зарадва!много се радвам, че ще се видим пак и то така скоро!
останаха само Мис Марпъл и Пинк дето няма да се видим с тях, ама.....здраве да е!на следващата среща в Русе да не ме забравите ей!и да я направите в събота, за да ви работят магазините!че в неделя нямаше нищо отворено! Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 09:25 от Petenci-cvetenci

# 311
момичета днес правя един месец с вас  bouquet
но не съм се теглила,защото малкият днес тръгна на ясла и ми е едно..напрегнато как ще изкара деня,ще плаче ли и така..
много минусчета на всички

# 312
Ниала...Изчисти си кутията,че си изчерпила лимита на ЛС...... Sad

пепи1975ЧЕСТИТА ТИ ПЪРВА МЕСЕЧИНКА!  Hug

# 313
Nyala Simple SmileСпорове няма може би защото ние новите четем smile3529  много и от старите теми.Вашите постове с коментари от преди година -поне на мен- ми дават отговори на почти всички newsm78.
Не мога да не поздравя ВАнеса и да  пожелая леко задържане на кг. newsm51.
А за мен- аз съм в трета и всяка седмица качвам 1 кг. и след протеиновия четвъртък го смъквам.Покрай изпитите на дъщеря ми съм меко казано стресирана но мисля да намаля порциите си че ми писна горе-долу-горе-долу #2gunfire
Лек ден на всички и много минусчета  love001

# 314
  • София
Здравейте! Аз си карам трета, всичко е наред!
Много поводи съм изпуснала, затова честитя на всички рожденни дни, месечинки и т.н.!
пепи1975, честита ти първа месечинка! Не се притеснявай за детенце, всичко ще бъде наред!   bouquet

Тумбичка, много драго ми стана да те "видя" отново!   bouquet
Мастерче, взимам си гушка и ти я връщам!  Hug
На нуждаещите се,  ritnik ritnik ritnik !

Ванеса, поздравления! Страхотен резултат!  newsm81 newsm10 smile3525
Хубав ден ви желая!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 09:51 от iv_mikova

Общи условия

Активация на акаунт