Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 194
  • 517
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета и Боре!
Кри, много се радвам,ч е пишеш и че си си върнала мечето  Hug
Дидка, дано скоро изскочи нещо и да си намериш работата, която желаеш!
Оскар, много полезен пост! Благодаря ти!
Хеписмайл, защо са тези терзания? Нещо лошо ли е станало? Кажи на младежа, че ако те тормози ще му дърпаме ушите! Simple Smile Ама ха, как така! Ти си такова съкровище  Heart Eyes
Мастерче, първият протеин е страхотен! Как си го намерила не знам, но искам още Simple Smile
Аз сега си направих гала обеда и съм много щастлива. Много беше вкусно  Blush

# 481
  • София
Кри Така се зарадвах на мечето!!!
Само че и аз като Дорчестър много държа на линийката ти!!!! Сложи си всичките свалени килограми, и давай да се борим Mr. Green! Тука по-новите се питаха, защо имаш да сваляш само 5 кг  Laughing Пък аз много държа да научат какъв герой си ни ти! Heart Eyes И МАХНИ ТОЗИ РОЗОВ СЛОН!!!!!!!

# 482
  • София
Само че и аз като Дорчестър много държа на линийката ти!!!! Сложи си всичките свалени килограми, и давай да се борим Mr. Green! Тука по-новите се питаха, защо имаш да сваляш само 5 кг  Laughing Пък аз много държа да научат какъв герой си ни ти! Heart Eyes И МАХНИ ТОЗИ РОЗОВ СЛОН!!!!!!!
Абсолютно!   bouquet

# 483
хапнах и съм на пост Simple Smile)))
ако ви кажа какво открих..... досега съм яла салатата си овкусена!!!!!!!!!! без да усетя..... мислех, че е само оцет а то било и с олио!!!! добре че днес нещо ми щракна да си поискам неовкусена...

# 484
  • София
chugra   -  аз си го мислех това за плодовете и чая, защото смятам, че ще ми дойде добре, но чак след края на трета или след коледните празници   Laughing
Флучия - то въпросът е, че нищо не е станало  Laughing От две години съм хем във връзка, хем не съм, той не иска явно да се борим за отношенията си, не иска нищо да променя, аз пък хем не съм щастлива така, хем не ми се ще да се разделим тотално. И не знам какво да правя...
Извинявайте за лирическото отклонение, но това много ми тежи. А вчера беше поредният опит за разговор, в който аз си казах всичко, а той каза - "може да звучи егоистично, но не искам да водим този разговор". И аз отново не знам той какво мисли и иска...

# 485
Здравейте!   bouquet

Вещи Сежана Hug Стискам палци за децата!

Аз днес няма да повярвате, но съм още 800 гр отгоре, значи общо 1 кг и 300 отгоре, ядох солена риба вчера, ами знам ли ? newsm78 чак пък толкова вода да задържа? Ама пък съм спокойна Ще поизчакам малко да видим.

БлекСнейк  Абе те лекарите да не са богове. Да знаеш, че медицината изобщо не е толкова развита както си мислят повечето. Постоянно си измислят нови изследвания и дрън дрън и всичко е една голяма индустрия, особенно що се отнася до диетите. Стискама палци и знам, че пак ще успееш вярвай на себе си!  Hug

# 486
chugraНе съм много на ясно но нали Дюкан изключва глада newsm78Дори и в трета толкова много захари и фруктоза според мен ще доведат до по- голям глад.Преди пишеше една дама с медицински познания, но скоро не се е включвала и ми липсва Sunglasses
Дъщеря ми се прибра от изпит .Добре че не ме видя как съм се шашнала Joy

# 487
happysmile , аз мисля, че е по-важно да си наясно със себе си, ТИ какво искаш  

# 488
ПОДКРЕПЯМ   Peace МАНИ РОЗОВИЯ СЛОН И СИ ТУРИ ЛИНИЙКАТА  Hug И СМЕЛО НАПРЕД  Heart Eyes ЗА МЕЧО  Hug  Heart Eyes

# 489
От две години съм хем във връзка, хем не съм, той не иска явно да се борим за отношенията си, не иска нищо да променя, аз пък хем не съм щастлива така, хем не ми се ще да се разделим тотално. И не знам какво да правя...
Извинявайте за лирическото отклонение, но това много ми тежи. А вчера беше поредният опит за разговор, в който аз си казах всичко, а той каза - "може да звучи егоистично, но не искам да водим този разговор". И аз отново не знам той какво мисли и иска...
Хеписмайлче, съжалявам да прочета това. Само едно ще ти кажа - липсата на диалог многократно ви намалява шансовете, а щом той избягва диалога, може би иска да ги намали ...  Cry То решението трябва да си узрее в теб, но колкото и да изглежда невъзможно сега, май ще си по-добре без него и без сегашната агония. Гушкам те  Hug

# 490
  • София
happysmile , аз мисля, че е по-важно да си наясно със себе си, ТИ какво искаш  

Точно същото щях да ти пиша и аз. Прецени внимателно какво искаш от живота и от любовта и не се превръщай в удобство за един неуравновесен мъж. Това е! Peace Hug

# 491
Дъщеря ми се прибра от изпит .Добре че не ме видя как съм се шашнала Joy

Сина звънна на работа. Вкратце доложи "Преразказа лесен, теста труден, ще видим кво ще стане . " Май аз съм 100 пъти по нервна от него... newsm78
От нерви набивам пуешко в несвяст, което всъщност е добре като се замисля.  Laughing

Хеписмайл, нали всички знаем, че мъжете са от Марс...
Затова е разумно да не се мъчим да ги разбираме, а само да им разрешаваме да ни обичат .  Hug
Колкото сме по-безразлични с тях, толкова повече ни обичат.. Доказано е.  Joy
Ама нали за разлика от тях ние имаме сърца...винаги ги мислим...гадовете.

# 492
От две години съм хем във връзка, хем не съм, той не иска явно да се борим за отношенията си, не иска нищо да променя, аз пък хем не съм щастлива така, хем не ми се ще да се разделим тотално. И не знам какво да правя...
Ако знаеш колко познато ми звучи...Аз съм в това положение от 5 години и така и не намерих сили да се откъсна. Ни напред , ни назад...От депресии и сто раздели, стигнах до тук да свалям кила от утешения...
Дано имаш  сили да вземеш правилното решение. Имаш моята пълна подрепа   bouquet Hug

# 493
Здравейте, момичета. Тук има такива специалисти по Дюкан, че направо ме е срам да задам моя въпрос, ама хайде ще питам. Ако спазвам първа фаза от режима (само протеини) десет дни, колко килограма мога да очаквам да загубя само през нея? Проблемът ми е следният - спазвах около два месеца 90-дневната диета, но за съжаление... резултатът не е това, което би трябвало да бъде. Не искам да разочаровам момичетата, които я правят - просто при мен така се получи. Както и да е, надявах се с нея да постигна резултат, за да съм във форма за едно много важно за мен събитие (сватба), което е на 5 юли - съвсем скоро. Резултатът обаче, както казах, не настъпи, а времето си изтече и сватбата наближава... така че имам много малко време да вляза във форма. Ако започна Дюкан сега и спазвам първата фаза стриктно за 10 дни, мога ли да се надявам да сваля пет-шест килограма?

Много ви благодаря предварително, пък и ми поолекна, като се оплаках  Sad...

# 494
Розовка...от моя плачевен първи опит..ше ти кажа следното:
Дюкан е режим, който се състои от 4 фази. Без да се спази точно от край до край резултата ще е едно голямо йо йо. Peace
Ако ще го спазваш стриктно обаче е добре да знаеш , че 10 дни за първа фаза са много.
Както мноого пъти са обеснявали момичетата спираш да сваляш още след петия ден.

Общи условия

Активация на акаунт