Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 188
  • 517
  •   1
Отговори
# 495
Розовка,
всичко зависи от организма ти. НО 10 дни ударна не прави, защото след 6-ия ден не се сваля, а и това е голяма стрес за организма. 10 дни ударна се прави само под строг лекарски контрол.
Ако имаш да сваляш 5-6 кг, ще ги свалиш по-бавно, понеже не са ти в такава степен излишни, отколкото ако имаш да сваляш 30кг.
Направи ударната 5-6 дни и продължи с 2 фаза най-добре. Гаранция до кога и колко ще свалиш не може да се даде, но не пречи да пробваш.

# 496
  • София
Розовка, момичетата вече са ти отговорили - всичко зависи колко килограма си в момента, но вероятността да свалиш 5 кг и то след като си била на друга диета досега не е много голяма. Така или иначе, според мен, поне 2 кг. са ти гарантирани - пробвай 5 дни първа фаза, виж какво ще се случи и ще коментираме по-нататък. Съветът ми е тези 5 дни да ядеш само месо, без млечни дори за по-бързи резултати. Успех!

# 497
Много-много ви благодаря... Точно за да не се получава йо-йото, опитах 90-дневната - нали, за да е постепенно, бавно, здравословно... обаче не стана. Сега просто нямам време, иначе аз почнах отдалече, както трябва... Освен това, аз мисля да изкарам Дюкан открай-докрай, питам колко се сваля в началото...

# 498
Розовка, а на сватбата какво ще хапваме, мила?

# 499
Каквото има в куверта Wink)).

# 500
  • София
Момичета, мноооого, мноогоо ви благодаря за подкрепата и милите думи. А и каквото и да стане, тук първо ще се похваля или оплача Hug Hug Hug
Розовка - и аз мисля, че трябва да пробваш 5 дни удари и после 5/5. Колкото и да свалиш - пак ще е добре, а и понякога обиколите падат по - бързо от килограмите. Успех ти желая и да не ти падне на финала роклята в сюблимния момент Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 501
Каквото има в куверта Wink)).
Нееее  Laughing Правилният отговор е пилешка пържолка със салатка (ако си на ПЗ) и минерална водичка  Naughty

# 502
Розовка,същото щях да напиша и аз.Направи 1 фаза 5-6 дни основно на риба варена,на фурна и скара.След това във втора включи зеленчуци и пак риба като сведеш солта до минимум.Впротивен случай може на сватбата да не можеш  да се държиш на краката си.

# 503
Значи на сватбата прекъсваме Дюкан- то са торти на булката, то са питки- захранване с мед- няма как да дюканстваш... а нали знаеш какъв е ефекта като прегрешиш- питай мен - аз знам- 2 шок бонбона и глътка текила и 2 седмици кантарът не мърда....

# 504
Ее, happysmile, развесели ме наистина  Grinning... благодаря ви за бързото инфо...

ВИКИТО и galka_62, слушам и изпълнявам   bouquet. , ще опитам...

# 505
Лелеее,клона ще се счупи...К'во чакате бре?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Хеписмайлче,гушкам те много! Само не ставай робиня на който и да било...Не си заслужава отделените години и разбитото ти сърчице..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 506
  • София
Лелеее,клона ще се счупи...
ти дебели ли ни викаш, а?  Joy Joy Joy

# 507
Мярнах едно синичко мече  Heart Eyes добро начало Кри

Чудя се дал да кажа добре дошли на ветеранките  Thinking Пишете и ни наливайте акъл в главата  Praynig  Hug

Тани аз пия и то много преди режима ако искаш пиши на лични  Hug

Меллеее колко още щях да пиша ам са го забравих  ooooh! То 34 стр си е тамън място за спам та да се похваля и призная
1 признавам не можах да почна отново 2 фаза  Embarassed
2 похвал от снощи НЕ  съм пушила ( принципно правя 2 кутийки дневно)  newsm78
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 508
Лелеее,клона ще се счупи...
ти дебели ли ни викаш, а?  Joy Joy Joy

Аааааа,опазил ме Господ!  smile3505 smile3505 smile3505

Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter
Ма много хора сме на клона бееее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Като ,че ли нещо чакат всички,ама какво..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 509
Здравейте мацки!
Не можах да изчета всичко, че пишете като за световно, но искам да честитя на всички  които имат поводи ,месечинки,свалени килца.
На Кри искам да кажа, че моята майка преди 1 година беше с холестерол 7. Лекарите в България и изписваха какви ли не таблетки, но нищо не помагаше.Когато дойде тук я заведох на лекар, защото беше започнала да вдига кръвно и получаваше аритмия. Доктора и каза да не яде мазно,направи и изследване и каза че не е нужно да пие хапчета.Препоръча ни магазин за био храни от който да и купим таблетки Ометрикс. Това са капсули с 3,6,9  със 6 вида масла.За 5 месеца холестерола и падна на 6.1 След 8 месеца беше 5,7.  Вече не се и притеснява, не получава сърцебиене  и няма високо кръвно, а тя даже не е пълна 58 кг. Така че не вярвай на докторите за всичко и не се тъпчи с химия, а търси алтернативи.
Сега да се похваля и аз остават ми 200 грама и минавам при шестичките  newsm44  newsm68
Дъщерята взе да става алчна и сега се бори за 58 кг., но вече е направо суха. Не иска да влиза още в 3та, искала да ме изчака, но аз имам още 5 кг.дотогава, а тя ще изчезне направо  Laughing
И последно че стана цял чаршаф:някой купувал ли си е сардина да каже как се приготвя, че на ми харесва само на скара
Прегръщам ви всички и ви желая лек ден и много усмивки!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт