Да играем заедно Куест игри 2

• 40 995
  • 452
  •   1
Отговори
# 285
Аз днес я приключих, но ново и хубаво не намерих.
============

Свалям тази Midnight Mysteries The Edgar Allan Poe Conspiracy - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=39178.

Доскуча ми, а още не бях минала първото ниво.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 20:36 от mimkaaz

# 286
  • София
Аз пък не можах да кача предишната,вместо думи ми излизат бели квадратчета,трябва да гадая какво пише,и я махнах Rolling Eyes

# 287
 Няма WoW (world of warcraft), никой ли не я играе? Аз на последък спрях, но пък две години и повече здраво цъках.

# 288

Какво стана с тази игра, играеш ли я и до къде си? Мен ме разпитва полицайката   Wink  Laughing

P.S. Току що я приключих  Sunglasses

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 15:38 от ledenata

# 289
  • В сърцето на живота!

Какво стана с тази игра, играеш ли я и до къде си? Мен ме разпитва полицайката   Wink  Laughing

P.S. Току що я приключих  Sunglasses
Аз я свърших и забравих даже,но съм пропуснала да кажа Mr. Green  Играта е кратка и бързо се играе Crazy

# 290
  • В сърцето на живота!
Току що приключих с тази Department 42 - The Mystery of the Nine   Party Много готина игричка беше Grinning

# 291
MOMI4ETAAA , POMAGAITE , ZACIKLIH NA  - DEPARTMENT 42 -  V LABORATORIQTA , NEZNAM KAKVO DA SLOGA ZA DA PRODALGA newsm78

# 292
  • В сърцето на живота!
MOMI4ETAAA , POMAGAITE , ZACIKLIH NA  - DEPARTMENT 42 -  V LABORATORIQTA , NEZNAM KAKVO DA SLOGA ZA DA PRODALGA newsm78
Кажи къде си стигнала,иначе няма ка да помогнем Rolling Eyes

# 293
AMI  TO4NO V SREDATA MI SE AKTIVIRA , A NE ZNAM KAKVO DA SLOGA, TAM IMAM DVE KOLBI I PO - NATATAK ????????

# 294
  • В сърцето на живота!
AMI  TO4NO V SREDATA MI SE AKTIVIRA , A NE ZNAM KAKVO DA SLOGA, TAM IMAM DVE KOLBI I PO - NATATAK ????????
Честно да ти кажа нищо не разбрах от обяснението ти Crazy

# 295
svetla64, покажи снимка на нивото. Така наистина не бихме могли да се сетим, какво да направиш, дори да ни е прясно изиграна играта  Tired   Thinking
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, какво играеш?  Hug

# 296
  • В сърцето на живота!
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, какво играеш?  Hug
Нищо,не мога да си харесам игра Rolling Eyes А ти?

# 297
E DOBRE , AMA KATO HEZNAM KAK DA Q SVALQ TAZI KARTINKA ( IZVIHQVAITE AMA ZA PARVI PAT MI E  Embarassed

# 298
Търся  Tired
Мисля да пробвам това - Аркона - куест на руски език.  P.S.Играта не струва, не я теглете    Naughty
Някой да е играл? В торента имало подсказвач. Ще видим тази работа, но утре  Peace
svetla64, на клавиатурата имаш бутон "Print Screen". Когато си на играта, на съответното ниво, което искаш да покажеш ( на приятелче, за да ти помогне  Laughing ), просто натискаш този бутон ( той, един вид ти копира екрана/ изображението върху декстопа ). След това съответно трябва да го запазиш във файлче ( аз ползвам Paint ). Този файл трябва да качиш в интернет, в някой сайт, и да ни дадеш линк към него, за да го видим  Peace
Това на кратко, ако има някой, който да ти покаже ще ти е по лесно  Hug Успех!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 02:07 от ledenata

# 299
LEDENATA , BLAGODARJ TI ZA OBJSNENIETO , NO S TOZI BUTON - PRINT SQREEN - NISHTO NE STAVA, PAK I NEZNAM KAK SE PRAVI SAIT V INTERN. AKO IMASH DOSTATA4NO NERVI DA MI OBJSNISH , MOLQ TE PISHI MI NA LI4.SAOBSHTENIE , ZA DA NE DOSAGDAME TUK Praynig

Общи условия

Активация на акаунт