Да играем заедно Куест игри 2

• 40 937
  • 452
  •   1
Отговори
# 345
Добре де,ама кръговете се скриват,като дръпна мишката....Как да разбера дали съм уцелила? Rolling Eyes

# 346
Затова ти показах картинка с решението, за да прецениш, на къде трябва да сложиш "светлите петна"  Rolling Eyes

# 347
eто една много сладка игричка........и то на български  Magic.Encyclopedia.2.Moon.Light[BG-language].torrent     bowuu

# 348
ааааааа......??????? защо не се отваря торента в Замундата ???????? newsm78 Извинявам се , но нешо не сам направила правилно ли , що ли стана така ooooh!

# 349
.torrent]Magic.Encyclopedia.2.Moon.Light[BG-language].torrent извинявайте , това трябва да е, но незнам защо не мога да го отворя Thinking

# 350
  • София
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=182543&hit=1
Това трябва да е Peace сега я свалям Wink

# 351
добре де , аз какво пак не сам направила както трябва newsm78

# 352
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=182543  Rolling Eyes   това е ...... #Crazy усетих се каде е грешката ми, извинявайте Embarassed

# 353
  • В сърцето на живота!
bradata до къде стигна с тази игра?Аз съм почти на края,но запецнах на една маса със секрет и трябва да се решат задачите - да се подредят цифричките от 1 до 8. Вчера цял ден се занимавах с тях ooooh!  Дамо си ме разбрала  Crazy

И тази ще изтегля Mr. Green

# 354
  • Бургас
Аз я свърших вече  Simple Smile А пък за цифрите, отначало и аз се бях омотала, защото си мислех, че сборът или разликата на числата, трябва да отговаря на следващото число след знака за равенство и това беше просто невъзможно, но се оказа доста по-просто: всички суми трябва да се еднакви т.е. сборът и трите разлики трябва да са едно и също число  Peace Надявам се да обяснявам разбираемо  Rolling Eyes Успех  Wink

# 355
  • В сърцето на живота!
Аз я свърших вече  Simple Smile А пък за цифрите, отначало и аз се бях омотала, защото си мислех, че сборът или разликата на числата, трябва да отговаря на следващото число след знака за равенство и това беше просто невъзможно, но се оказа доста по-просто: всички суми трябва да се еднакви т.е. сборът и трите разлики трябва да са едно и също число  Peace Надявам се да обяснявам разбираемо  Rolling Eyes Успех  Wink
И аз така си мислех Rolling Eyes Мерси  за обяснението  bouquet

# 356
# 357
  • В сърцето на живота!
Оказа се че нищо не разбирам пак Blush Офф Tired
bradata невъзможно е всички суми да са еднакви,както и сборът и трите разлики да са едно и също число Naughty Числата ми са различни....1,2,3,4,5,6,7,8... newsm78

# 358
  • Бургас
Aaaaa, възможно е  Laughing 1+2=8-5=6-3=7-4=3  Peace

# 359
  • В сърцето на живота!
Aaaaa, възможно е  Laughing 1+2=8-5=6-3=7-4=3  Peace
Joy  Мерси много,аз я бях зарязала тази игра Mr. Green Whistling

Общи условия

Активация на акаунт