Отговори
# 150
Брук фен - уважавам мнението ти и с удоволствие ще дискутирам с теб.
 Hug
Защо не направят сега една такава класация ? На кое ли място ще я поставят ХТ в момента  newsm78 ?
Благодаря ти,аз също се възхищавам на интелигентните ти мнения WinkТемата имаше нужда от потребител като теб Wink
Устището отново може да спечели класация,но този път за най-некомпетентен хирург hahaha или класация за цици,които стоят на кръста hahaha и класация за най-много пластични операции hahaha

# 151
Чакам с нетърпение да видя Рич изритан от двете булки. Ако имах такъв мухло за мъж досега сто пъти щях да се осуча около Хектор. Тейлър прекалено много го търпи даже, хайде стига сте я изкарвали кучка!

Ама нали е супер морална - Жената с голямо Ж Simple Smile да го изрита и тогава да се хваща с нов. А тя какво ли не направи за да го раздели с Брук и да си го върне, а сега недоволства Simple Smile

# 152
Доколкото разбирам от разказа на марси Брук отговори на въпроса на Тейлър за секса, че не е правила с Ник такъв и за първи път това се оказва без значение.
Ти не мислиш ли , че секса е важен в една връзка  Crazy Защото искам да ти кажа, че ако секса не върви колкото и добре да върви всичко изневяра ще има по4ти 100 %. Другото са живи заблуждения от романтични сериалчета дето карат платонично цял живот Simple Smile и не им липсва нищо. Че те даже в филма "Синята лагуна" правиха любов .Нямаше я Брук там ама децата сами се открехнаха  Whistling
Това е нещо човешко докога ще го изкарвате като голям грях.
Да не сме през Средновековието когато за да си дама "Не трябва да ти харесва какво прави мъжа ти с теб в леглото" А ако ти харесва значи си лека жена  ooooh!
Напълно съм съгласна с теб......секса е важен за една връзка, разбира се....и сам по себе си естественно, че не е грях Naughty.....Но в случая на Брук не е така.....нали за това говорим....тя сама си каза, че е бил на първо място.....ето с това не съм съгласна.Сексът за мен никога не е и няма да бъде на първо място Naughty.....Ако мъжа ти/недай си боже /му се случи нещо и не можете да правите секс би ли го оставила....съмнявам се Rolling Eyes....ето това значи, че секът не е на първо място.....има много други ценности в една връзка .....секса е просто завършека.... Peace

# 153
  • В средата на времето
Тейлър казала
Ами че тя си каза...но ако не е омъжена...
..ама друго показала..Т.е не прави нищо друго, освен да пуска нишани на Хектор, пък после - Хектор самоволно я бил полазвал, тя няма нищо общо.. Crazy

# 154
Да спре тогава самата тя,  /Тейлърката / да се прави на светица / защото не е / и да престане да гледа надменно  и назидателно Naughty

# 155
Да спре тогава самата тя,  /Тейлърката / да се прави на светица / защото не е / и да престане да гледа надменно  и назидателно Naughty
Тя така си гледа и по-късно,когато е преспала с всички #2gunfire
Курвата си е курва #2gunfire
А бе на тая що горната й устна е по-голяма от долната hahaha
Егати чучелото hahaha

# 156
berina А ако при запознаването ви .... не когато вече всичко е ясно вие сте влюбени имате деца и т.н. Ако при запознаването ви. И първата ви нощ заедно се оказва ,че сте абсолютни антиподи в леглото. Че неможеш да легнеш до него и да ти е кеф а трябва да се преструваш .. Как мислиш дали би издържала връзката ви достатъчно за да си толкова влюбена и обичаща, че да останеш в мъжа си ако нещо му се случи и неможе да прави секс  Party

# 157
Цитат
освен да пуска нишани на Хектор, пък после - Хектор самоволно я бил полазвал, тя няма нищо общо..
Е,тук си права,ако го отреже както си требе,на него хич и няма да му мине мисълта за цилуфки...
Ама кой в тоя филм не флиртува,че Тейлър да е изключение?

Цитат
Я кажи ако мъжа ти не се прибера за коледа и нова година ще нацелуваш ли съседа колкото й да ти се върти наоколо
Не знам,досега не сме били разделени по празници.А и съседа ми не струва...   Mr. Green

# 158
това не е !О!бида,а констатация.Истината боли Naughty

Каза човека, който допуска най-много правописни грешки  Laughing
Пише инфантилни постчета ,ползвайки най-грубите думи ....  а по-тъпото е, че  получава подкрепа от фен клуба, само и единствено, защото е почитател на една измислена красавица  Laughing  инак отдавна да бъде натирен в 16-та глуха  Whistling
Фенче, продължавай да си констатираш глупостите  Mr. Green
А ето го и доказателството:
Тя така си гледа и по-късно,когато е преспала с всички #2gunfire
Курвата си е курва #2gunfire
А бе на тая що горната й устна е по-голяма от долната hahaha
Егати чучелото hahaha

Brooke_fan кефи ме подписа ти Joy

Без коментар  Laughing

Изида пак не е в час , кой , какво и как ... за бодежите hahaha

...  Все пак не ККЛ присъства в класацията за най-красивите жени в света, а точно ХТ.

Ма това е било отдавна, ма сИга ... кърши ръце фен-клуба и рови нета, белким намери ККЛ в някоя класация  Joy Joy
Щото нали голямата красавица, пък ... нийде не фигурира като такваз  Party

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 13:16 от Djindjari

# 159
Djindjari ,     newsm51      И аз се чудя защо го търпят...ама така не им намалява бройката ...

Цитат
И първата ви нощ заедно се оказва ,че сте абсолютни антиподи в леглото.
Ами много просто,няма втора нощ,няма нищо...какви деца,какво семейство...  

# 160
Цитат
И първата ви нощ заедно се оказва ,че сте абсолютни антиподи в леглото.
Ами много просто,няма втора нощ,няма нищо...какви деца,какво семейство...  

И двама трима така Simple Smile До мъжа Simple Smile с децата и какво стана ей ти Брук  hahaha hahaha hahaha

# 161
  • София
Цитат
Ти не мислиш ли , че секса е важен в една връзка
Да,важен е ,ама Брук си призна,че при нея винаги е бил водещия....после следват другите неща...
Само с Ник е било различно...

Каза, че е мислела, че физическата част от връзката е това, от което се е нуждаела най-много...а не че сексът е бил водещият във връзките ́и.
Но разбира се не се отнася за Ник - сигурно той е толкова зле в леглото, затова компенсира с лъжи и уж мили и загрижени думи... Sick

# 162
аз пък мислех, че при Бриджит и Ник само сексът върви

# 163
Цитат
аз пък мислех, че при Бриджит и Ник само сексът върви
Абе и аз така мислех,ама то виж какво се оказа...    Mr. Green
Цитат
Но разбира се не се отнася за Ник - сигурно той е толкова зле в леглото, затова компенсира с лъжи и уж мили и загрижени думи..
Да не кажеш после,че аз съм го казала...    Grinning
Цитат
И двама трима така Smile До мъжа Smile с децата и какво стана ей ти Брук  hahaha hahaha hahaha
Що?Ти да не си се омъжила за първия?!

# 164
  • София
Цитат
Но разбира се не се отнася за Ник - сигурно той е толкова зле в леглото, затова компенсира с лъжи и уж мили и загрижени думи..
Да не кажеш после,че аз съм го казала...    Grinning

От какъв пък зор...аз помня какво говоря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт