КГО 2008-4та част

• 18 835
  • 443
  •   1
Отговори
# 90
Ние се завърнахме от гостито и сега се отучваме от висене на ръцете Crossing Arms,малката буболечка се е научила и щом се доближиш до него вднага протяга ръце ,вкопчва се в теб и се изправя да го вземеш ,направо е опасен!Е научихме и хубави работи де,сутрин си ака и пишка в гърнето,ама трябва веднага като се събуди да го сложа ,иначе изпускаме момента hahaha
Вчера ви изчетох ама докъто се наканя да пиша ,се разрази бурята и нета изчезна.
Мананка ,Сиси ,дано се оправят бързо малките юнаци,че голяма мъка е това  Hug
Бебочка,по-добре го забелете още сега,за теб винаги ще е неприятно,ама поне малчо няма да помни дълго това издевателство,ама какво да се прави мъжки му работи!
Не мога да се оправя с тая пикаса,нямам никакво място в компа и като я качих забива ,а така ми се искаше да пусна малко снимки ама нищо  ще го оправим ,надявам се скоро!
Утре сме на консултация и се чудя и аз къде да отида на преглед ,хубаво е при д-рката дето ме оперира ама ми е много далече сега и не мога да организирам графика,та май ще отида в Тина Киркова за първия преглед пък поле ще видим.Знае ли някой за там трябва ли направление или записване?

# 91

Ти само посмей да не се обадиш  Simple Smile Телефони ще пратя на ЛС. Ако и Мегче е тук по същото време, ще спретнем купон под кестените в градската. Постегнаха я горе-долу и изглежда прилично.

Ще си идвам и аз, сега умувам дали да е средата на юли или към началото на август???  newsm78 Че много ще го оставя скъпия самичък в София ако е от юли месец още.... Имам покана за гости и във Варна за една две седмици, та ще видим..... Но мисля август месец да съм си в Ямбол.... Ще се заформи групичка, че и съвсем близо до парка живеем.... супер ще е  Hug

# 92
Софко, тука ли си? Laughing
Няма да се спи и тая нощ! Ева си играйка на дивана Tired. Аз съм разбита тотално и след двучасово въртене в скърцащото, тясно легло с таткото станах и се изнесох с детето в хола. Нещо нервичките ми не издържат и Ева ме усеща силно. Боже, как ми се хили туй дете, иде ми да я набия! Да ми е жива и здрава ще взема да си измия очите и да си поиграя с нея. hahaha

# 93
Шики и това е тактика Wink, важното е да сте щастливи... Опа, моята май заспа в люлката (ама си пее и пръстосмуче)... при нас има дневно проклетисване и неспане, и сравнително поносими нощи... повечето... зъбите, които чакам още не се подават...
Сега излизаме на заведение за обществено хранене със все бабите и децата да празнуваме деня на татковците... дано успея да се нахраня... в което се съмнявам, но важното е купон да става.  Party

# 94
  • София
Здравейте момичета  Flutter
Първо - благодаря на всички за съветите вчера, вече сме по-добре  Praynig След сутрешното трикратно омазване вчера, последва още едно следобяда и от тогава - нищо.... чакам всеки момент да видя какво ще е този път  Mr. Green Давах малко оризова вода, чайче от копър и анасон и махнах разхлабващите храни от менюто. Може би в резултат на това, снощи спахме цяла нощ  Flutter, е с 4-5 събуждания, ама тях не ги броя.
Шики, мила, съчувствам ти.... Дано сте поспали снощи след писанията ти  Tired И на мен много пъти ми е идвало да му цапна 2 шамара, ама като се позамисля малко обикновенно го нагушквам и нацелувам, не ни остава много време за това, ей го къде е времето когато ще почнат да се дърпат  Tired
Бебоч, дано всичко се оправи при вас. Аз незнам как бих действала в такъв случай.... и ние сме до средата някъде, педката каза до 2 годинки да сме я свършили тази процедура...ма много бавно става, а и откак го къпя в банята с мен, май, май позабравям по някой друг път.
Ох, как гадно се смрачи Sad Май и днес ще си откараме вкъщи. Ето ви едно клипче от вчера, към 58-ма секунда прави 2 "самостоятелни" крачки, преди да тупне гръмко в кошарата  Laughing И "тата" казва  Laughing   http://www.youtube.com/watch?v=3UseWkpJt60

# 95
  • Велико Търново
Леле, колко е сладъъъъъък  newsm10 Ама как си се тръшва и пак става Simple Smile Мойта Пипа хич не проявява желание да лази, иначе като я държа прави крачици.

# 96
Ето ви едно клипче от вчера, към 58-ма секунда прави 2 "самостоятелни" крачки, преди да тупне гръмко в кошарата  Laughing И "тата" казва  Laughing   http://www.youtube.com/watch?v=3UseWkpJt60
Shocked Гледай какво правят децата! Мойто бебе дали някога ще ги може тези неща? Laughing
Много е сладък тоз Дени бе! Много са ми смешни като вземат да "говорят" как им подскачат бузките  Joy.

Снощи... какво да ви занимавам, а можех цяла нощ! Laughing Сега като се обърна към дивана не мога да разбера кога стана ден. Ева пак е там и ми приказва веселко. Голяма ми е кукла, ако и спеше понякога... Mr. Green

# 97
E,голям сладур е Дениславчо,как само смело пада и пълзи направо е страхотен.Моя гумен човек има голям мерак да стои прав, ама му омекват краката след няколко минути или просто забравя да се държи и тупва грандиозно,след което естествено следва рев и мрънкане.А като го държа под мишничките тупка така бързо с крачета ,все едно тича,ама още сме далеч от този момент.

# 98
  • София
Какво правите бе хора? Навън ли сте в това гадно време? Всъщност тъкмо се е разхладило, май е по-добре навън, въпреки дъжда, който ни изненадва от време на време.
Аз защото се изявявах като съветница вчера на Сисилийка как да бори температурата...та ни удари зъбната вълна и нас. На Калоянко му растат 4 зъба наведнъж  #Crazy и вдига температура като за световно. Нощем стига до 39 и ми изкарва акъла. Боря я като редувам Панадол с Нурофен през 3-4 часа, ама най-много да я сваля до 37.3. Ужас с тия зъби!
Иначе юнакът си беснее, хапва добре, включително месни пюренца и въобще - живот си живее...само дето се уморява по-бързо и спи по-дълго.
Та имаме емоции тук вкъщи, не скучаем нито денем, нито нощем.

# 99
Айде на новата кърмаческа лятна колекция - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404456.360 (най-долу на страницата).

Това още не е темата за записване, де, ама щото зимата имаше изпуснали...

П.П. Нещо нямам муза да пиша тия дни, ама ще се навакса по-натам.

# 100
Здравейте! Моето Мишле нещо има проблеми със стомахчето и от вчера я мъчат колики  Sad Лошото е, че не знам от какво, а вариантите са много: от 4 дни давам сокчета, от 3 дни пък по съвет на лекарката след зеленчуковото пюре давам плод и понякога АМ и може да съм я претоварила; вчера пък й дадох от йогурта на Гербер и ми се наложи да сменя АМ  ooooh! А бе, голяма каша ... Днес е само да АМ и някоя друга бисквитка, давам й и Сабсимплекс и се надявам скоро да се оправи мъничето ми. Снощи даже се наложи да я успивам на ръце, че все искаше да седи, за да е свитичка и нямаше как да я успя. Като за капак от два-три дни хич не спи през деня, прави 5-6 часови паузи. Може да не ми вярвате, ама вече си има и торбички, и сенки по очите  Confused (което пък четох, че са част от признаците на децата, растящи в големия град).

Искам и да ви питам за нещо, защото знам, че ще ми дадете адекватни отговори:
1. Ако искам малката да тръгне на детска градина през есента на 2010 г. КОГА трябва да й поддам документите за кандидатстване в съответната детска градина?
2. Какви документи ми трябват, за да кандидатстваме за детска градина?

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 19:24 от Severinka

# 101
  • Велико Търново
В Търново се подават молби една година напред, а за София ...

# 102
  • София
Сев, регистрирай Мишето тук : http://kg.sofia.bg/. Оттам можеш да се информираш за всичко, което те интересува.  Но няма значение дали ще я регистрираш сега или догодина примерно, ред не се пази. Свободните места излизат някъде през март на текущата година, тогава се обявяват и желанията за яслите и градините.
Аз пробвах тази година, не ни приеха, не че щях да го пускам  Crazy , но това няма да се отрази на шансовете ни за прием догодина. Демек, сигурно ще си останем без ясла  Sad

# 103
  • Lovech
Привет на всички. Тази седмица се очертава дъждовна, но при нас поне до обяд става за излизане. Иначе не знам как ще издържам, ако не го извеждам малкото бясче. Не го свърта на едно място, ей, страшна работа, ще надмине батко си по всички параграфи.

А сега още два въпроса като анкетка:
1. Каква възрастова разлика между децата смятате за най-добра?
2. Как избрахте имената на децата си?

Предният път бяхте много активни, надявам се и сега да сте. И, пак като преди, ще отговоря първа.

1. Моята с брат ми е 12 години, между моите деца е 10. Малката си има своите предимства, но сега оценявам преимуществото на "стари години" да си имаш бебе - гледам го по различен начин, радвам му се много и изобщо не ми липсват развлечения и социални контакти. В смисъл, че сме си походили и сега се радваме на друг тип семейни взаимоотношения, отдадени изцяло на децата. Друг е въпроса, че самите деца ще намерят общ език помежду си чак след около 20 години. Поне баткото е достатъчно самостоятелен и доста ми помага. Разбира се, всичко е временно. По тази тема мога да говоря много, но засега спирам.

2. И двамата ми сина са кръстени на двамата дядовци.Съпругът ми държеше за първото, а аз при това положение пожелах и второто да е на моите родители, ако беше момиченце, щеше да е на мама. Ако обаче имам трето, ще си го кръстя на себе си. Joy

# 104
Хайде първа да се разпиша на анкетката  Wink

1. Пет-шест години. Толкова е и най-голямата, която мога да си позволя, ако някога се реша на второ (на 33 съм). Аз и сестра ми, майка ми и сестра й, племенниците ми - всички сме с 9 години разлика, намирам я скъсващо голяма за отношенията между братя и сестри. Та те са от различни поколения.

2. Ми... как... на плажа в Кашкайш... аз май съм го разказвала това - стана ми изненадващо лошо и понеже не си давахме много зор за контрацепцията, демек решено беше вече. Та на шега измислихме име. Когато пет месеца по-късно забременях, то пък си ми беше лошо през цялата бременност и детето се оказа момиче (измислихме само женско име тогава).

Общи условия

Активация на акаунт