,малката буболечка се е научила и щом се доближиш до него вднага протяга ръце ,вкопчва се в теб и се изправя да го вземеш ,направо е опасен!Е научихме и хубави работи де,сутрин си ака и пишка в гърнето,ама трябва веднага като се събуди да го сложа ,иначе изпускаме момента 
Вчера ви изчетох ама докъто се наканя да пиша ,се разрази бурята и нета изчезна.
Мананка ,Сиси ,дано се оправят бързо малките юнаци,че голяма мъка е това

Бебочка,по-добре го забелете още сега,за теб винаги ще е неприятно,ама поне малчо няма да помни дълго това издевателство,ама какво да се прави мъжки му работи!
Не мога да се оправя с тая пикаса,нямам никакво място в компа и като я качих забива ,а така ми се искаше да пусна малко снимки ама нищо ще го оправим ,надявам се скоро!
Утре сме на консултация и се чудя и аз къде да отида на преглед ,хубаво е при д-рката дето ме оперира ама ми е много далече сега и не мога да организирам графика,та май ще отида в Тина Киркова за първия преглед пък поле ще видим.Знае ли някой за там трябва ли направление или записване?

Че много ще го оставя скъпия самичък в София ако е от юли месец още.... Имам покана за гости и във Варна за една две седмици, та ще видим..... Но мисля август месец да съм си в Ямбол.... Ще се заформи групичка, че и съвсем близо до парка живеем.... супер ще е
. Аз съм разбита тотално и след двучасово въртене в скърцащото, тясно легло с таткото станах и се изнесох с детето в хола. Нещо нервичките ми не издържат и Ева ме усеща силно. Боже, как ми се хили туй дете, иде ми да я набия! Да ми е жива и здрава ще взема да си измия очите и да си поиграя с нея.
, важното е да сте щастливи... Опа, моята май заспа в люлката (ама си пее и пръстосмуче)... при нас има дневно проклетисване и неспане, и сравнително поносими нощи... повечето... зъбите, които чакам още не се подават...

След сутрешното трикратно омазване вчера, последва още едно следобяда и от тогава - нищо.... чакам всеки момент да видя какво ще е този път
Май и днес ще си откараме вкъщи. Ето ви едно клипче от вчера, към 58-ма секунда прави 2 "самостоятелни" крачки, преди да тупне гръмко в кошарата
Ама как си се тръшва и пак става
.
и вдига температура като за световно. Нощем стига до 39 и ми изкарва акъла. Боря я като редувам Панадол с Нурофен през 3-4 часа, ама най-много да я сваля до 37.3. Ужас с тия зъби!
А бе, голяма каша ... Днес е само да АМ и някоя друга бисквитка, давам й и Сабсимплекс и се надявам скоро да се оправи мъничето ми. Снощи даже се наложи да я успивам на ръце, че все искаше да седи, за да е свитичка и нямаше как да я успя. Като за капак от два-три дни хич не спи през деня, прави 5-6 часови паузи. Може да не ми вярвате, ама вече си има и торбички, и сенки по очите
, но това няма да се отрази на шансовете ни за прием догодина. Демек, сигурно ще си останем без ясла