СЕПТЕМВРИ - 09'27

• 13 655
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Привет и от мен!
Какво е това писане, лейдис-  не мога да ви изчета вече 1 час! За кажи речи един ден сте изписали половин тема!  Party

Аз съм самотна- родителите ми заминаха на дълга почивка ( 20 дена) и мъжа ми отиде да гледа Красимира у тях, а аз си останах у дома. Вече толкова ми е мъчно за детенце, все за нея си мисля. Майка ми каза- добре, че не си я видяла, толкова много пъпки има, миличкото, че ше реввнеш ако я видиш така.  Cry
Както и да е. Вече почнали да загарят и в неделя, живот и здраве ще се съберем отново.

Иначе с работата възнамерявам скоро да приключвам. Започна много да ме боли кръста и ми е трудно да изкарам цял ден. Най-вероятно средата на юли ще почна на половин ден. (само сутрин) и ще изкарам така докато се чуствам добре. И без това от януари пак ще трябва да се върна- поне сега с тумбака да почина.  Tired

# 121
Добро утро,момичета! Айде,кафето е още на огъня!
Много рано станах днес,а хем не съм на работа в петък!вече си пуснах една пералня и си пия кафето!
Развали ми се хладилника smile3518,ако не успее да дойде техник днес,направо не знам.....
 Много обичам сутрин рано тишината,изгрева и птичките да пеят-просто блаженна сутрин!
 Мъжът ми го няма и аз бързах да заспя снощи и по-бързо да дойде днес,за да се прибере newsm44,не обичам да съм сама!
refresh ,контракциите ги усещам като схващане на мускул,на коремен мускул,това е свиване на матката,и ме отпуска за десетина секунди,понякога малко повече,но не боли!Не са регулярни и не много чести.На мен също ми се подува коремът от преяждане и имам чувство че е твърд,но не е като схващането,различно е

# 122
  • София; Дружбето
Добро утро. Аз вчера с пилешкия си мозък изпих едно кафе в 6 вечерта и ела гледай какво става. До 3 не можах да мигна ooooh! Сега ми е толкова смотано, ужасТ. Пак пия кафе, ама сега не действа Crazy
Аз в понеделник съм на ЖК, но май само ще ме теглят и ще мерят кръвно та хич не ми се ходи. Часът ми е от 1 и по жегите да се мъкна само за това.... Tired
Стягането на корема, втвърдяването -това са контракции. Аз предния път пиех 3 пъти по 3 магнерот, но сега не ми се пият хапове, затова си трая пред лекарите. Щом не са болезнени няма проблем. Аз вечер имам страшно много, но го отдавам на уумората от деня

# 123
Добро утро и от мен! Виждам, че имаме още нови попълнение, много се радвам! Добре дошли!

bamba, благодаря за кафенцето.   bouquet

За стволовите клетки, по принцип съм ЗА, но естествено не можем да си позволим да го направим, така че даже не мисля за това. Дано да има след вас такива, които да имат тази възможност.

Gorska_Kitka, представям си какво е да спориш с колегите си за климатика. В нашия офис беше същото, ту на някой му е много студено, ту пък на друг много горещо и няма угодия. Ама е така, когато работим по няколко човека в стая. Направо си за възхищение, че въпреки това продължаваш да ходиш на работа. Аз никога не съм се чудила какво ще правя по цял ден вкъщи, а вече 9 месеца не ходя на работа и нито веднъж не ми е станало скучно. Постоянно имам какво да правя, нали записах и уроците по английски, а сега и детето си е вкъщи, просто нямам време за скука. Дано и ти да си намираш занимавки когато излезеш в болнични.

За цитонамазката - аз правя два пъти годишно, защото след първото раждане имах сериозен спад в имунитета и първата цито показа ПАП 3. Много се бях уплашила, изписаха ми имуностимулатори и слава богу ми се размина операцията. Затова сега не пропускам, оттогава резултатите са ми ок. Последно правих два месеца преди да забременея, после ще пускам след раждането и се надявам да не ми се случи отново този ужас.

albenapd, честито ти момиченце и се включвай по-честичко.  Laughing

LaDiDa, много ми е мъчно за твоето детенце. Дано скоро й завехнат пъпчиците, за да не се мъчи и да можете скоро да се видите и да си я нагушкаш.  Hug

Вчера докато се разхождах с детето по града, срещнахме едната й госпожа и тя ме уплаши, че точно от деня, в който Хриси се е разболяла и не я заведох на детска, открили две деца от групата й със скарлатина. Та сега са били под карантина, но да задължително да я заведа днес да й вземат гърлен секрет, че все пак тя е имала контакт с тях преди да се разболее от третата сливица. После пък се успокоих, защото в нета прочетох че инкубационния период на скарлатината е от 2 до 7 дни, така че ако беше болна, досега да се е разбрало. Но страх лозе пази, та след малко ще ходим до болницата за направление и след това в лабораторията да й вземат секрет. Стискайте палци да е здрава, че вече ми писна от болести.

# 124
Добро утро дами!

bamba, благодаря за кафето!
Вече забравих какво исках да пиша...Embarassed
tchopar, shammi аз съм в началото на южния от към булевард Витоша...Но аз все още съм на работа, но в началото на август като изляза 45 дневния, може да организираме тур из парка  Hug И аз така оглеждам за количка.
За цитонамазката аз питах миналия път моята АГ, която ме изгледа като обезумяла /абе няма какво да ви разправям за тая/ ама каза, че в напреднала бременност това не се прави. Чакам още за микробиология - каза че ще пусне, по към края...
Чакам другия петък да отидем малко на моренце... но ми е малко притеснено, че и аз с тези контракции, а не знам онази дали ще каже нещо...
Да ви питам вие набелязали ли сте магазин от който ще си пазарувате, или ще ги обикаляте? Аз още не мога да реша, а пък да тръгна на тур из бебешките магазини... нещо няма да имам нерви, а пък милото няма да иска да играе ролята на шофьор  Thinking
хубав ден желая на всички...

# 125
  • София
Добро утро! Днес съм си в къщи и ще ви досаждам в темата Twisted Evil
Киара както сама каза, минал е инкубационния период Peaceстискам палци всичко да е о`к с малката буба!
Цвета и аз вчера пих една кола и цяла вечер не можах да загася фаровете. Не знам за вас, но аз ставам по 56 пъти нощем до 00 Shocked и въобще не се наспивам
Ладида да се оправя детето Peace щом вече заздравяват пъпките скоро ще го гушкаш
Рефреш точно това са контракциите. Силно свиване на мускула на корема - става като камък. И при мен 90% са точно,когато ставам и ставам или си сменям позата в легнало положение. И затова почнах с отпуските, защото на бюрото постоянно притискам корема и ми зачестяват контракциите.
Горска китка добре че транспорта ти е подсигурен, но ако наистина не се чувстваш добре можеш поне 1 седмица да си вземеш. Имай предвид, че не само физическото натоварване, а и психическото е от значение Peace

# 126
Киара,стискам палци всичко да е ОК!!!!!!!!! Peace

# 127
Добро утро и от мен  Wink

Времето е по - хладно и като че ли ми се поспива до по късничко.

Киара за твое успокоение вземете гърлен секрет. Скарлатината за жалост може да се кара и 10 пъти, а в интерес на истината не е толкова опасна за бременната, но пък не е зор сега да се изкара.

mam_ma с удоволствие ще направим тур из парка. Дано август да се смили над нас и да е малко по - хладничко.

# 128
Здравейте момичета,

аз отдавна вече не пия кафе. Така са ми разтропани нервите, че кафето е абсолютно несъвместимо.

бубара, права си, че човек трябва да се разтоварва психически, но проблема е, че аз като не правя нещо и почвам да мисля за глупости и да се натоварвам психически.. Абе мани мани... трябва да тръгна на терапия при психотерапевт, щото то моето си е направо ужас. Дано бебка да е взела спокойствието на моя съпруг, защото така ще се чувства много по- добре.

Киара, дано Хриси да е здравичка и всичко да е наред  Hug Praynig

# 129
  • Русе
Здравейте! Може ли да се запиша и аз с един мъж от Русе.Термина ми е на 06.09 2009

# 130
Здравейте момичета Hug
tanni, добре дошла при нас и лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 131
Здравейте момичета,
Добре дошли на новите мами Grinning
Аз днес съм супер непукист и мисля нищо да не свърша в работата, за да разбера как се чувстват половината ми колежки! Вече установих, че явно е се тая дали работиш като луд или не! Ако работиш-само те товарят, ако се правиш на луд те оставят и тека си живуркаш! Вчера изпаднах в истерия, защото попитах пряката ми началничка дали ще мога да изляза в отпуск за 5, а не за 3 дни както се бяхме разбрали и тя ми зададе въпроса: "Налага ли се?" и "Ще успееш ли да направиш бюджета?", нещо което не мога да направя, ако нямам необходимата информация от партньорите и не е ясно кога ще я имам, защото всички са убедени че аз ще работя до 5 септември и само като дойде време ще ми викнат едно такси да ме закарат до Тина Киркова!
Просто толкова ме възмути това отношение! И то при положение, че се скъсах от бачкане по 10 часа дневно плюс някоя и друга събота плюс че не ме пуснаха отпуск за учене (което ми се полага по фирмена политика)! И сега ме пита дали се налага  #Crazy
Така се разревах жестоко  Cry Много ми стана обидно. Тя ме пусна в отпуск, ама то вече ми се отщя и бях на косъм да си тръгна въобще. После ми пише и-мейл да ме пита какво е станало, че плача! Още по-тъпо! Като и казах, че е обидно това отношение и че ми звучи се едно съм злоупотребила с положението си, тя ми заяви че нямало да благодари всеки ден на които и да било от отдела "за това, което сме правели лично за нея"! Ирония ха ха ха! Не е лично за нея, ама ако ние не си свършим работата съвестно нали тя трябва да я свърши и нали нейните бонуси ще отрежат!
И това при положение, че един път не съм отсъствала заради бременността! И при положение, че една колежка дойде тази седмица да си връчи болничния за 1 месец защото е 6-та седмица бременна. Нищо лошо в това, момичето си има право. И не я интересува тука как ще се оправят без нея. А моите 2 дни допълнително ще са критични явно Rolling Eyes
И най-идиотското е, че може би ще ми дадат бонус това лято, все пак, но не защото пряката  ми шефка се е застъпила за мен, а просто защото баш шефката е решила виждайки ме лично колко работя.
Такива ми ти работи...Извинявам се, че пак ви занимавам с моите идиотщини в работата, но имам чувството, че на който и да е друг да споделя си мисли, че всичко е от хормоните  Embarassed
А иначе днес не можах да повярвам, но за пръв път ми отстъпиха ред в лабораторията и не чаках безкрайно много  Mr. Green
След това един автобус щеше да ме блъсне докато пресичах на зелено  #Cussing out
Явно ще е ден на крайности Simple Smile

# 132
  • София
Криската успокой се мила! Може би трябва да говориш с някой по-голям шеф и да му обясниш, че имаш нужда от почивка и че ако искат работата да е свършена навреме - да си дават зор и другите от сега. Какво значи, че ще работиш до 5 септември. Това не е концерт по желание. Дано всички стигнем до термин, но не е необходимо да раждаме побюрата. Ако продължава така да ти се прави на интересна пряката шефка - направо си дигай чуковете с някой болничен и не се травмирай  Peace Е много се дразня на такива хора #2gunfire

Добре дошла на новата мама!

# 133
Здравейте момичета. Аз изкарах направо кошмарна нощ и то пак заради ината на моя мъж  #2gunfire. Снощи детенце е хапнало повечко при баба си и аз му викам на мъжо повече не му давай нищо. Да ама тои като излезнах му е давал кисело мляко почти 1 кофичка омлатили заедно и после компот някъв - и познаите какво стана. Нали Адко си спи сам в стаята и като лягаме или аз или мъжо го проверяваме ( моя мъж все вика че нямало за кво ) и отивам аз и го гледам смъкнал се надолу а възглавницата му цялата оповръщана. Оправих аз, накарах се на мъжа ми и легнах и няма и 1 час и се размплака малкия. Отивам тои пак едни фонтани бълва. Взех си го при мен, изпратих мъжо на работа и така цяла нощ се мята дечко и бльока. Поне 5-6 пъти докато му се изчисти стомахчето. Към 4 най накрая се поунесе и заспа. Та така. Таз сутрин се чудих дали да го пусна на яслите... в краина сметка отиде но с уговорката ако е умърлушен много да ми звъннат да си го взема, та сега съм на щрек. Изпрах сумати чаршафи, няма да ви казвам как и на мен ми прилоша докато ги оправях, изчистих и май ще си полегна че ми се умори вече.
Честно ви казвам понякога искам да взема една точилка и да скъсам мъжа ми от бои че да му дойде акъла в главата и да не иска все неговата дума да е последна   newsm66

За контракциите аз нямам, но понякога като ставам рязко ме срязва леко в страни и ниско долу коремчето, но е много за кратко и се случва рядко, та не съм занимавала доки. Обаче тук от 2-3 дена така зверски ме болят прасците горе. Направо като стъпя и в първия момент се чудя ще се задържа ли на крака, днес на консултацията ще спомена да видим какво ще ми кажат. Уж мажа крачетата с някво кремче на чико и имаше ефект, но явно ги пренатоварвам или от това че не се движа постоянно, де да знам. Някоя с подобен '' проблем ''?

Киара всичко с малката ще е наред ще видиш.

LaDiDa дано скоро да си гушнеш и ти детенце, хубавко е че пъпчиците завяхват вече.

kriskata не се ядосваи на глупавите хора, като те чета не знам... Hug

Добре дошли и на новите мами. Аз бягам сега да полегна после пак ще се включа. Хубав и спорен ден ви желая   bouquet...

# 134
добро утро момичета kriskata наистина е ужасно това което ти се е случило Sad
Аз днес бях на ЖК кръвното ми е 120 на 80 , хем бях гладна и жадна и не бях пила кафе, тоновете на бебка са 145 Simple Smile за сега всико е ок, едно килце съм наддала за 2 седмици но досега съм 11 отгоре Sad( кой знае колко ще надебелея докрая ...
За стволовите клетки съм За също, но ме уплашиха че се злоупотребявало с тая в смисъл не се знае колко качестени клетки ще вземат и и как ще ги съхраняват още повече че се съхраняват в чужбина  и всичко можело да стане, затова не мисля да се възползваме от таз възможност, ДАНО не се налага...

Общи условия

Активация на акаунт