плацента инкрета...страх ме е

• 103 651
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Поли, късмет и  Praynig Praynig Praynig  успешен финал  Praynig Praynig Praynig

# 286
Поли, късмет и лек полет обратно  Praynig Praynig Praynig

# 287
Поли, мила, за първи път пиша в темата ти, макар че я следя от самото начало. Толкова те мисля и толкова се моля за теб и бебчо, че чак те сънувах. Сънувах един прекрасен финал на цялата история, че си родила, имаше едно прекрасно и здраво бебче и ти си добре. Моля се от цялото си сърце за това!  Hug  Hug  Hug

# 288
# 289
  • Велико Търново
Поли продължаваме да се молим за теб и бебчо и да се надяваме че накрая и ти
и бебето ще сте добре  Hug

# 290
Днес видях тази тема и историята дълбоко ме разчуства. Поли, искрено се моля ти и бебето да сте добре! И вярвам, че ще е така!  Hug Praynig Praynig Praynig
А вие момичета сте просто невероятни в подкрепата си, невероятно е, че има толкова добри хора на този свят и в този форум!

# 291
още ли няма новини от Поли?  Praynig

# 292
  • Варна
Поли моля се всичко да завърши благополучно за теб и бебето  Praynig

# 293
Поли, кураж, мила. Моля се на финала да сте здраво бебе и мама. Дано някак си нещата да се развият по-добре от прогнозите.  Praynig

# 294
  • София
Поли, продължавам да се моля за вас с бебчо, нека да се развият нещата по възможно най- благоприятния начин за вас двамата Praynig
Моля се и си мисля за вас newsm17

# 295
Поли, много, много късмет ви пожелавам. Дано всичко да завърши благополучно и за двама ви! newsm17

# 296
Кураж миличка Поли
 Praynigза теб и бебето

# 297
Поли, молим се всичко да завърши благополучно и за двете ви. Много прегръдки  Hug  Hug  Hug

Мамунката, да си жива и здрава, дано и децата ти станат такива добри хора като теб.

# 298
Здравейте, незнам какво да кажа освен поредното - Бладгодаря ВИ за подкрепата!!! Майнмум, ти си със златно сърце и нека Бог закриля цялото Ви семейството, защото хора като теб са рядкост Hug.
Накратко да кажа и аз - диагнозата се повърди, лекарите дълго и обстойно ме преглеждаха, казаха, че се намирам в много рисково за живота ми, състояние... Обратен полет за тях беше неразумен и искаха да остана в Берлин, но по ред ясни причини ние сме си тук. (Тук не  мога да не спомена, че Мамунката беше толкова  добра, че дори предложи да им гостувам месец- два  bouquet можем дамо да се учим от такива добри хора..). Слава Богу полетите минаха добре, защото днес бяха 2 на брой...от бързане да си видя детето не ми се чакаше още един ден за директен полет  Blush
Немските лекари, както и тези тук не дават гаранция за живота ми, казаха, че (ако се износи дотогава) - в 30 седмица ще вадят бебето. За матката също вероятността да я загубя голяма. Но както се  сещате - при другите прогнози, на мен тя ми е последна грижа...
Сега ще чакаме да ни пратят писмо с приблизителни цени за престой (ако отида да съм под наблюдение след седмица- две например), Ще чакаме и в понеделник преглед при д-р. Славчев, който до момента не ме е виждал, искам да чуя и неговото предложение. Немците се опасяват от вътрешен кръвоизлив, дано не се случва нищо до понеделник...заяото те ми казаха - в момента , в който стигнете София трябва да има запознат екип със случая, готов да реагира денонощно, моя екип е Славчев...
Спирам, защото ми е малко трудничко, като вкаменена съм, сякаш  чакам всеки един момент да стане най-лошото, но Вашата вяра е много, това че се молите..защото аз май започвам да губя вяра вече

# 299
Поли, доста пъти четох темата. Дано имате късмет и да се радвате заедно със съпруга си на две дечица.  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт