плацента инкрета...страх ме е

• 103 671
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 300
Поли, кураж, мила! Не се обезверявай в никакъв случай - Господ си знае работата и според мен накрая всичко ще завърши добре за теб и бебенцето, което носиш  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 301
Поли, благодаря, че сподели какво е станало. Молим се за благополучен край на това изпитание. Толкова молитви и положителни чувства струят към теб от всички, които са ти прочели темата, че няма как да не помогнат. Ти си невероятно силна жена. Възхищавам ти се.

# 302
  • София
Поли, имай вяра, както са казали момичетата Господ си знае работата. Ти се бориш с всички сили за вас и аз съм сигурна, че ще бъдеш възнаградена с успешен финал.Hug
Praynig Praynig Praynig

# 303
Поли, не спирай да вярваш, че всичко ще завърши добре, много силно ти стискам палци и ще се моля за теб и цялото ти семейство Praynig

# 304
Поли, не спирам да вярвам, че нещата ще завършат благополучно. Всички сме били свидетели на чудеса. Такива се случват. Господ няма да позволи нещо лошо да се случи. Изпращам ти своята положителна енергия и не спирам да се моля. Praynig

Мамунката, поклон пред човещината ти.   bouquet

# 305
Поли стискам палци дано всичко да е наред с теб и бебо на финала.

# 306
  • София
Миличка Поли,
вярвай, вярвай, вярвай!

# 307
Поли, моля се за теб и бебенцето ти! Praynig Praynig Praynig

# 308
Поли, не спирай да вярваш в чудесата, миличка! А такива се случват, наистина! Когато човек има вяра, когато толкова много положителна енергия струи към него и от него. Имай сили и вярвай - заради себе си, заради детето си, заради съпруга ти, заради малката душичка, която е в теб и преминава това изпитание заедно с теб.
Пращам ти много прегръдки и се надявам, че вярата на всички нас ще накара и теб да не губиш надежда!  Hug  Praynig Praynig Praynig

Мамунка - евала! Повече хора като теб трябват на този свят, за да е едно по-добро място за живеене  bouquet.

# 309
  • Варна
Поли радвам се, че благополучно се прибра в България и вярвам, че всичко ще има щастлив край. Ще те подкрепяме докрай и ще ти вдъхваме вяра  Hug

# 310
Немските лекари, както и тези тук не дават гаранция за живота ми, казаха, че (ако се износи дотогава) - в 30 седмица ще вадят бебето. За матката също вероятността да я загубя голяма. Но както се  сещате - при другите прогнози, на мен тя ми е последна грижа...

Мила Поли, разреши ме да те коригирам. Немските лекари казаха, че не знаят какъв ще е изходът от операцията - за спасението на матката не са сигурни и това дали и пикочният мехур няма да бъде засегнат, но казаха, че случай с фатален край не са имали. А няколко пъти в година лекуват жени от близо и далеч със същата диагноза. Задължително е обаче при прокървяване да се има готовност.

Вярвай, мила, наистина вярвай, за да сте здрави с бебето!
Не се отчайвай, защото знаеш, че и бебето го знае! Hug

Аз продължавам упорито да отказвам да ви повярвам, че някой друг в моята ситуация - т.е можещ за момента, не би помогнал.
Няма нищо изключително в помощта ми, та нали утре и на мен може да се случи да не знам език и да съм в чужда държава на лечение.

# 311
Мамунката, след твоя оптимизъм се засрамих от страха си, и да - права си, няма да се отчайвам, защото нямам право Simple Smile Помощта ти е повече от изключителна..
Аз  вярвам в чудеса и затова се реших на тази рискована крачка, но от време на време се отчайвам.... ще ми простите Hug

# 312
Поли, радвам се, че полетите са минали добре. Надявам се от тук нататък новините да са добри. Вярвам, че немските лекари Ще се справят добре и скоро Ще гуШкаШ малкото съкровиЩе.  Hug

Мамунка
, дано има повече хора като теб.

# 313
  • Варна
Мила Поли,Много се радвам че живи и здрави сте се сърнали в БГ Hug Hug Hug
Бог си знае работата,и няма да те остави в такъв момент.Всичко ще е наред момиче,не унивай.Вярвай,и не мисли за лошото.то няма да се случи Peace Hug

Мамунката,Бог да пази теб и цялото ти семейство  Praynig Hug  bouquet

# 314
Поли, бъди сигурна, че всички, които те обичат и тези, които са с теб мислено без дори да те познават, няма да ти позволят да изгубиш вяра и кураж Hug Hug Hug Всичко е възможно, случват се чудеса и в най-невероятните и нелогични ситуации! Мисли си как ще пуснеш нова тема с прекрасно ново заглавие, пълна с хубави новини!  bouquet
Мамунката - добрината се връща стократно  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт