плацента инкрета...страх ме е

• 103 621
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, ето групата във фейсбук.
http://www.facebook.com/group.php?gid=122772486425
Моля ви, включете се там и изпратете покани на повече хора, за да я популяризираме възможно най-бързо. Включила съм кратка информация и временната сметка, после ще добавим и дарителската.

# 421
Поли, след прочетеното от теб мога само да те посъветвам колкото се може по скоро да дойдеШ в Германия. Идеята zа престой на квартира е много добра. Хем няма да си в болница, хем Ще си наблиzо, ако се случи неЩо.
Непременно си иzвади zдравната карта. Тя Ще важи, ако се наложи по спеШност да бъдеШ откарана в болница. Ясно е, че при планувано секцио няма да е валидна.
А как стой въпросът със сключване на zдравна zастрахововка zа чужбина в България? Знам, че струваШе около левче на ден.

# 422
  Мираета, аз ще пребивавам в Берлин, живот и здраве от понеделник, но ме е страх да чакам да изникне спешността и чак тогава да тръгна за болницата....склонна съм да живея на квартира докато наближи време за операция защото не мога даплатя тези луди пари за престой и наблюдение в клиниката. Но така или иначе операцията трябва да се планира, ще е преждевременно раждане...Значи пак не може да се брои като спонтанен случай и да се поеме от касата.
   А колкото до екип , докато съм тук - Славчев не  в София до другата семица. Наблюдаващия ме лекар е на море.
    Днес се срещахме с професор Ангел Димитров от МД, за да го молим да се ангажира при спешност той ми каза, че не му се иска, защото е на възраст, но да звъннем ,ако има нещо...и да палим свещи, защото нещата са сериозни....Беше циничен, че съм ходила да си давам парите в Германищ и как хората си седщт там да се лекуват а ние бягаме от държавите си....
    В Шейново и директора, и познатия ни лекар са в чужбина - днес тръсих и двамата, тъй като те имат договор с Шарите и се поинтерсувах дали не могат да ме изпратят та, за лечение и операция , за да излезе по-евтино. Казаха, че нямам как да се случи това. Но те са несериозни от самото начало и чсно показаха, ч не им се занимава. Един месец ги молехме поне да пратят снимките ми до Шарите -нищо. Сега като рабраха, че съм ходила до там, запяха друга песен....не ми се говори.
    Вътрешен човек от Майчин дом ми сподели днес, че ако нямам конкретна уговорка с някой - само ще ме прехвърлят от един на друг..А тези, с които мога да се уговоря (добрите ) са Славчев, професор Димитров.  Какво да кажа, освен, че се моля да не изниква спешността

Специалистите правят разлика  и има кардинална разлика между планирано секцио и инервенция по спешност при прокървяване, засягане на вътрешни органи и т.н.
Поли, мила, не мисли тези  неща, а мъжа ти да се организира и да заминавате.
Пак да се вслуша в думите на Татяна.
 Hug Praynig Peace

# 423
Организира се той, поръчани са билети за понеделник. До тогава дано нищо не става Praynig Praynig  
Лека нощ на всички Ви, лягам, че утре ще има да търчим, обичам ви много!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 00:29 от polina13

# 424
    Поли, стискам палци всичко с вас да е наред. И аз мисля, че Германия е по-добрия вариант. Макар че съм оперирана от Славчев /няма никакво място за сравнение разбира се/ и потвърждавам, че е изключителен специалист със златни ръце, той все пак казваш че няма опит.

Още веднъж успех и много положителна енергия от мен  Hug

# 425
Скъпа Поли, ще помогна с каквото мога.
Вярвам ,че всичко ще се оправи!! Бог с вас!! Praynig
Много силен човек си! Hug

# 426
Мила Поли,
не те познавам. Всеки ден съм в този форум, но научих за историята ти от Фейсбук. Благодаря на този, който я направи.
Изчетох цялата тема и заживях с историята ти.
Ти си силна и смела жена. Заслужаваш най-щастливия завършек на тази бременност!!! Бъди здрава, стискам палци и се моля с цялата си душа за теб, нероденото ти дете и семейството ти!!!!

ще се погрижа и аз да разпространя историята ти и възможно най-бързо да се събере нужната сума. Парите не ги мисли!!!!

# 427
Либи, много си бърза   Grinning Тъкмо се наканих да правя група и ти видях поста... Може ли да постнем информацията и на английски за небългарско говорящите? Мога да я преведа набързо и да ти я пратя.

# 428
 Hug Много спите, на мен времето не ми минава Whistling Гледам някои хорица до късно са се занимавали с моята особа, поклон пред вас, за което  bouquet

# 429
  • Бургас
Поли, карам нощни смени - цяла вечер те мисля.  Hug

# 430
Поли, не спим  Grinning
Между другото, можеш ли да дадеш малко по-пълна информация за банковата сметка? Мисля, че ни липсва суифт кода на ПИБ - без него не могат да се правят преводи от чужбина.

Имам предложение-молба към мамите, които са се включили във Фейсбук групата. В момента информацията там е само на български и това много стеснява кръга на хората, които могат да я прочетат. Аз я преведох на английски и я пратих на Либи, с надеждата да я постне там, но си мисля, че няма да е лошо да имаме преводи и на немски и френски, да речем. Просто като си гледам Фейсбук мрежата - повечето ми приятели там не знаят български, а някои от тях биха се включили с дарения, ако знаеха за какво става въпрос.  

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 07:15 от ianajar

# 431
  • Бургас
Може би и на испански и гръцки  newsm78

# 432
Catwalk, който на какъвто може, ей каква сме интернационална група тук, на всички евро-азиатски езици можем да я преведем. Важното е да се чете колкото може повече.

# 433
Поли,миличка дръж се,ние сме с теб и не спираме да ви мислим Hug
Нека Бог да бди над теб и бебо

# 434
Поли много стиснати палци за теб и бебето. newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт