плацента инкрета...страх ме е

• 103 471
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 570
Хора, само да не ставам повод за отрицателни емоции Hug Hug От вас черпя енергия и позитивизъм, всеки е добре дошъл с такива чувства - да гепна малко назаем Wink

# 571
Точно така! Стегнете се, момичета и да направим каквото можем!

# 572
  • Бургас
Явно в Германия е най-добре. Сега е важно да се съберат парите!

# 573
Щом нашите лекари нямат опит.С което хич, ама хич не съм съгласна.И защо се отказвате от варианта с Метотрексат.

Не искам да внасям ненужно напрежение в темата, но самите лекари казват, че нямат опит - те все пак знаят най-добре.

# 574
Поли от цялото си сърце  желая много много късмет на теб и семейството ти Praynig Praynig Praynig

# 575
И аз разпратих покани до приятелите ми във Фейсбук, утре ще внеса пари, какво друго мога да направя ?
Поли, радвам се, че си взела това решение, стискам палци  Hug Praynig

# 576
Хора, само да не ставам повод за отрицателни емоции Hug Hug От вас черпя енергия и позитивизъм, всеки е добре дошъл с такива чувства - да гепна малко назаем Wink
Поли,мила изпращам ти всичката си позитивна енергия HugДнес запалих свещичка за теб и семейството ти и се помолих за вас.С цялото си сърце и душа се моля всичко с теб и бебчето да е наред.Бъди силна и не спирай да вярваш,че нещата ще се наредят.Аз вярвам,че ще е така Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 19:29 от nolita

# 577
  • Ловеч
Ще пусна някой лев при първа възможност. И нека бог закриля теб и така желаната и обичана точица. Пари се събират, там поне ще ви дадат шанс за оцеляване. Изпращаме много прегръдки и положителна енергия  Hug

# 578
Чета темата от самото начало, без да съм коментирала до момента.
Естествено,че се моля за Поли и бебето и ще помогна финансово.
На мнение съм, че това което може да се направи тук от интернет, няма въобще място за сравнение с това, което може да се постигне от медиите само с няколко репортажа.Преди да се изказвате така крайно, помислете за това колко хора ще прочетат в интернет и колко е гледаемоста на едни новини например.Въобще има ли смисъл да се сравняват двете неща?Да не говорим, че държавата ни също трябва да бъде запозната със случая и да поеме случаят.И не мислете, че нещата са чак толкова тромави.Не са.Понякога нещата наистина се случват.
Поли, решението за медиите си е изцяло твое и въобще не налагам мнение като някои по-горе разписали се потребителки.Просто в този момент е добре да се мисли трезво, защото в крайна сметка нямаш какво да губиш от една публичност.

# 579
, защото в крайна сметка нямаш какво да губиш от една публичност.

Напротив, коментирахме защо по-горе.

# 580
Евентуалната заинтересованост на лекарите?
Извинявайте, но това звучи нелепо.

# 581

Не, не това. Който разбрал, разбрал. Важното е Полина да е разбрала.  Peace

# 582
Да, наистина са важни други неща.
Най-важното е да се съберат парите.
Дано  Peace

# 583
Поли, говорила ли си с хора от http://www.save-darina.org/?
Сега разговарях с моя позната, която се занимава с една фондация. За съжаление те като организация не могат да помогнат веднага, но ако си съгласна могат да организират някакво събитие за събиране на средства. Тя ме посъветва да се обадиш на телефоните в сайта http://www.save-darina.org/- имали много опит с държавните институции. Дано да могат да помогнат и финансово.
Продължавам да агитирам познати, а ти само се дръж. Сигурна съм, че с общи усилия ще се събере сумата. Ако си съгласна за събитие, ми пиши на лични.
Много целувки и стинати палци. Целувки и на цар Иван  Hug

# 584

Не, не това. Който разбрал, разбрал. Важното е Полина да е разбрала.  Peace
Варианта здравната каса да плаща при спешна интервенция ми се струва загубена кауза. Като има дарителска сметка вече, те винаги могат да се хванат и за запетаята и да не платят сумата. А за Поли и бебето е по- добре да са в болница под непрекъснат лекарски контрол, а не да изчакват състояние на спешност в някоя квартира. Чрез телевизията ще разберат много повече хора /майка ми например винаги праща смс-и за такива каузи като гледа по ТВ, а не знае дори как се пуска компютъра и не е единствената/. Поли това е твое решение, но не трябва да се срамуваш от гласност- заложени са два живота и щастието на цялото ти семейство. Бъди смела и действай!

Общи условия

Активация на акаунт