Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 898
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мами,
Много се радвам, че се множат звездичките ни и се обебват пак някои мами, да сте ми живи здрави!
Ние сме от днес в БГ за известно време, но няма да сме в София от другата седмица, отиваме да ни близне слънчицето на моренцето.
Ако има среща тази седмица, ще направим всичко възможно да дойдем да си побъбрим и да се видим!
  bouquet

# 121
Шеметче, ти направо ме шокира с това на всеки час - нова играчка  Shocked Ми то само с играчки трябва да напълня раницата  Rolling Eyes За ментоловия инхалатор: как се съчетава с хомеопатията  newsm78 В количка не сме се возили от 1 година и затова се чудя ще седне ли изобщо  Thinking
Благодаря ви много за отговорите  Hug

# 122
  • Vaudreuil Canada
di_ играчка е силно казано - малка книжка, някакви гривнички нещо което не бяга много по земята да се чудиш къде да го търсиш, малки животинки, не е задължително да са големи играчки важното е да са нови и непознати в краен случай много добре забравени стари. И аз имах притеснения дали ще иска да седи в количка ама не само че искаше ми голям кеф падна - а като не седеше в нея я буташе. А за ментоловия инхалатор да ти кажат по-запознатите с хомеопатия от мен - въпреки че според мен той си е натурален продукт и едва ли ще е проблем че 2-3 пъти може да шмръкнете от него. Не знам какво ползвате за обезболяване при хомеопатията но си предвиди и нещо такова защото заглъхнали уши могат много да болят. Особено ако сте я с хрема я с кашлица около полета или седмиците преди него.

# 123
Привети !
Нас ни поканиха на рожден ден утре ... което не значи, че няма да решим в последствие да дойдем в Борисовата.
Так или иначе желанието ми да се видим остава  Peace

Днес си преговарях на Георги речника  Laughing
Ето част от него :

гана - възглавница
тента - тоалетна
ладли - ягоди
еже ук - реже лук
банцки - банички
донджен - джоджен
ден ден - рожден ден
типи - бисквити
амка - сусамка, сламка
аха - захар
ок - сок
тета - кюфтета, разбира се ...  Grinning

Говори като германка : " Гого пави т'ва - не" /... клати пръст, нарежда на себе си и хвърля прах в моите очи ... демек :
/ Гого не/ няма да прави това !/  Crossing Arms
Питам го кое му е гаджето в градината , а той казва :
"Ана и Йанна .... д'ете !"  ... клатейки отново заплашително пръст пред лицето си с подобаващата сериозна физиономия .
/ Тоест  двете - Яна и Йоанна /

Усмихнат ден !  Hug  Хайде да изгрее това слънчица , удавиха ни тези дъждовееее ! ...

# 124
Хихи! Това с прахта в очите при нас се проявява така - пуша аз на балкона и Мара Подробната и тя там, върти, суче около запалката...Аз я наблюдавам с крайчеца на окото, обаче тя вижда и бърза да се застрахова - вдига пръстче и казва ОООО, Не! Пака -оооо, не! - досущ това дето съм го повторила около милиард пъти Joy

# 125
  • Варна
а мойто хич не му пука - гепа запалка от масата , сяда на табуретката под ширма и "пуши" солети или сламка Tired

# 126
Среща на 04.07.2009г. в Борисовата градина на Езерото с лилиите.
Ако не е валяло да си направим пикник на полянката точно под езерото, а ако е мокро ще си намерим пейки.
Като час мисля, че 10:00-10:30 е добре

Ако вали от сутринта срещичката ще се отложи, но ако не вали, ние сме на линия Peace
Май ще ни се размине пикника на тревата, защото ще е мокро от днешния дъжд, но се надявам да си намерим сухи пейки Peace
Ние ще сме между 10:00 и 10:30 на езерото Peace

# 127
Нямам как да се придвижа - сори, но отпадам! А, и внезапно (и случайно) пак станах многодетна мама....

# 128
Аааа, Пешеходке, я разкажи по-подробно, колко, откога и т.н., умирам от любопитство! (звучиш като отново бременна просто!?...)
А за придвижването, нямаш оправдание, аз взех такси и ме спря баш пред езерото! Беше много хубаво, защото там е пълно с люлки, парзалки, балони, детски коли, а покрай на БСП кандидата имаше и места за рисуване...сладолед, изобщо много весело беше. Накрая и се наскачаха децата на надуваемия замък - моята за първи път се отпусна, на родна земя й приидва смелостта  Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 15:31 от шамЕнет

# 129
Не, не съм, но пък още нищо не се знае де... Joy Просто още сме в количката за дълги преходи, а тя не се събира в пикливите багажници на повечето таксита. И като допълнение малкия батко също е прикрепен към мен и имаме и по две превозни средства в едната посока...та, доста сървайвърско ще ми дойде придвижването - предпочитам да си спестя последните останали тъмни косми, макар, че това значи да не ви видя Sad.

# 130
Пешеходке, ако и четвърто пръкнеш , ще те признаем !  Laughing
Аз специално .

Отчетохме скромно присъствие днес , на така да се каже "мини" срещата ... то три майки с 4 деца ....
нещо като частно парти беше  Grinning
Изтървахме ние с Гого само БСП - мероприятието , но пък получихме по-късно брошурка с агитка за Герб.
Така, че все пак се чувстваме политически ангажирани  Wink
Борисовата наистина е разкошно място за малките човеци и Георги се радваше на компанията
на две мили малки дами + 1 бр. бъдеща конкуреция в количка в лицето на Константинчо  Hug
Щтракнах някое и друго фото, ще ги кача по-късно в албумчето .
Поздрави и доскоро !

# 131
Ей, прекарахме си страхотно Hug Hug Hug
Много ми беше драго да се видя с шамЕнет и Magesta   bouquet  bouquet
Жорко много е пораснал, както и Елито на шамЕнет  Hug Hug Hug
Моята Елена ми се стори още бебе в сравнение с тях по размери hahaha. Жорко стръчеше една глава над нея, ама то си е и мъж де Wink. Поираха си дечкивците, малкия Коко проспа този път играта, но живот и здраве догодина ще наваксва Hug
И аз ще чака снимки Peace

# 132
Искамеее снимки, няма още в албумчето  Whistling
Утре отиваме да "гъпсуваме" каза Владко! Днес ми го донесоха от онзи ден командирован, и научил сега каквото му кажа най-напред "кое?", аз пак повтарям пак се чува "кое?", малее колко е изнервящо #Crazy и после чувам "това е положението" Shocked
Пешеходке- много ще ви се радвам ако и четвърто направите  Hug

# 133
  • Варна
ооо кате ако това те изнервя моята трябва да я изтърсваш през 5 минути  Joy
как отговаря това дете!!! хем беснея хем не искам да я бия (щото то от дума не разбира) Rolling Eyes
обувам я да излизаме и тя веднага хоп на леглото и нагази с мръсните сандали - чаршафи възлгавници че и прането бях оставила там ooooh!
скарах се аз - СЛЕЗ ВЕДНАГА С МРЪСНИТЕ ОБУВКИ ОТ ЛЕГЛОТО! и тя ми отговаря -  ЩЕ ХОДЯ КЪДЕТО СИ ИСКАМ!!!!  #Crazy и разни от тоя сорт  ooooh! ама свекъра е виновен! той само ходи да я дразни и тя се е научила да отговаря ... и сега на мен продава мурафети  #2gunfire

# 134
Абе, като толкова ми се радвате - я да изравните малко резултата, че така - никакъв стимул нямам! В тоя ред на мисли - не съм ви се похвалила, моята любима приятелка и многодетна мама - Мама Цоцоланка (известна форумска личност) очаква живот и здраве през Декември-Януари своето четвърто дете... За съжаление, аз никога повече няма да имам тази възможност - не знам дали споделих с вас, преди и след Дивна имах две извънматочни бременности, при които се наложи премахване на тръбите ми и напрактика приключих с този етап от възпроизводството ...но само да отбележа, че бременностите бяха желани Sad - за съжаление природата избра друго.

Стискайте палци утре за господин Пешеходков и ако имате желание го подкрепете - №13...

Общи условия

Активация на акаунт