Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 892
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Vergy , кураж ... стискаме палци да бъде едно бързо и безпроблемно раждане !  Peace
И чакаме новини до седмица  Wink ... да си знаеш  Grinning

А, и Диде ... ние сме за събота !  Hug

# 106
Virginity , стискаме палци всичко да бъде наред  Peace

За срещата:
dideto
Magesta

# 107
  • Бургас
На Любе нямам любима песен - всичките ме карат да настръхвам, сега ще ги прослушам и тия Мельница. Някой ако има нещо под ръка на една стара руска група Стрелки да свирка. От доста време си търся нещо тяхно, но уви нищо не намирам. Песента, която търся е Бумеранг.

Вержи айде не остана служба  Hug

# 108
Здрасти-здрасти на всички!  Hug
Черпя днес за 3-годишнината от сватбата ни, ееех, сякаш вчера беше.  Rolling Eyes  Simple Smile

# 109
  • Vaudreuil Canada
tini-mini Честита Ви Годишнина още няколко десетки пъти по толкова в любов, разбирателство и здраве.
Ние вчера навъртяхме 8 годинки ама пропуснах да пусна почерпка че едвам гледах - даже си легнах с Мартин.

# 110
Честито на Шемета и на Тини! Много години любов и радост ви желая!

# 111
  • Бургас
Тини, Шемет честит празник!
Честита годишнина!

Пожелавам Ви, много любов, разбирателство и хармония!!!

# 112
Благодаря за пожеланията!  Hug
Честита годишнина на Шемета! Изобилие от здраве, любов и деца!  Hug
Честит Петров ден на именниците с вчерашна дата!   bouquet /Изтървала съм темата някак, затова със закъснение./
Вержи, стискаме палци за леко и бързо раждане и здрав бебок!  Peace
Ивчок, браво за силуета! Направо си за списание!   Flutter
Много са сладурски снимките на Свиленка, Владко, Лора и Евка!  Heart Eyes
Ние изкарахме супер почивка на Сандански (+Мелник, Рупите, Рожен). Не бях ходила никога в този регион и съм наистина възхитена.   Peace

# 113
Тини- честита годишнина, щастие и радост още дълги години ви желая  bouquet
Вержи - стискай, после искаме снимков материал!
Аз пак да се оплача - от известно време имам болки в краката, по точно десен крак-коляно и пета.Та днес се реших и отидох на ортопед и какво цапна ми една инжекция в петата Shocked. 12мл течност ми наля там ей после едвам се дотътрих до работа. Още ми е изтръпнало и как няма като само 10мл упойката и 2мл лекарството Crazy. ама човека каза трябвало е по-рано да дойдеш, ама ей на туй българина докато не види зора не отива на лекар Naughty. Та в офиса подфирчих майка да направим едни профилактични прегледи на колегите, то ние сме 4жени де, та утре на ехограф а другата седмица на гинелог. Ей немърлива работа съм и това е.
пак се оплаках - лека и спокойна!

# 114
Честити годишнини на Тини и Шеметчето   Hug Hug Hug
Иве, заминавам на 1ви август  Confused Ще се видим декември  Wink
Моля мамите, които са пътували с деца на дълги полети, да споделят опит  Praynig Ние ще летим само с 3 полета, което си е цяло постижение  Whistling, явно са се съобразили хората, че ще има малко дете с нас  Laughing Имаме и смяна на летище в Лондон и се чудя дали ни трябва количка за там, че ще имаме и 10 часа на разположение  Laughing Януари месец бяхме там с мъжа ми и много ни хареса Party Останаха много още места, които искам да видя и затова Господ ми даде точно този полет  Heart Eyes
Къде е детелинката   newsm78

# 115
Момичета, Венета вече официално е с варицела. Снощи имаше температура, от тази сутрин почнаха да избиват пъпки. Засега не са много, ма да видим! Дано я изкара леко като баткото! Praynig

# 116
Beti, да ви е честита шарката, бързо и леко да я изкара Венетка!  Peace
Ди, ако детето седи и спи в количката, според мен ще е удобно да я вземете. Носи за самолета нови играчки, които не е виждала и ги дай, когато й писне от пътуването. bouquet

# 117
  • Под Сините камъни
Бети честита ви варицела дано я изкарате леко.Миро дъвче дъвки  Embarassed и то всякакви не подбира.
Честити годишнини на Тини и Шеметчето.
Вержи вижда му се края вече леко раждане ти желая и ще чакаме да се похвалиш.

# 118
  • Vaudreuil Canada
Благодаря за пожеланията и честитките момичета  Hug
Бети дано бързо и леко да отшуми варицелата - поне ще сте я минали и няма да я мислиш повече.
di_ както вече са ти казали - носи играчки - може да са малки но да са нови - бройката е според часовете полет - горе долу на всеки час полет нова играчка - за престоя задължително количка но гледай да е от тези като чадърчета - най-малката възможна защото понякога се цупят на самолетите и ако е по-голяма може да ти я натоварят в багажното отделение а не в кабината и да трябва да си я търсиш на багажната лента иначе ако е в кабината ти я вадят още като слизаш от самолета и те чака пред вратата му. Потърси от тези малките ментолови инхалаторчета за нос защото помагат при заглъхване на ушите, ако дъвчете дъвки или бонбони си предвиди и такива работи. По време на излитане и кацане давай водичка или мляко за да не ви заглъхват ушите. За ръчния багаж си предвиди най-добре раница за да не ти се подмята на всички страни докато се занимаваш с детето. И много мокри и сухи кърпички. Ако се сетя за друго ще пиша.

# 119
  • Бургас
Бети варицелата е бял кахър, лесно и безпроблемно да я изкарате Hug

Общи условия

Активация на акаунт