Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 887
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Вержи да ти е жив и здрав малкият мъж, много да ви слуша и да ви радва! newsm51 newsm51
Бързо възтановяване   bouquet

# 181
Честито, Вержи!  Да е жив и здрав малкият Калоян и каката много да помага   bouquet
Всеки ден ви чета, ама пусто мързел......
Ние сме добре, Ниа е в България на морето с баба и дядо вече месец и след 10 дена си идва да чакаме братчето, което май ще е адашче на бебе Коко  Blush
Много ми липсва каката, ама за нея е по добре така, пък и аз малко да отдъхна преди старта  Laughing
Скоро ще пиша пак
Лек ден и много целувки Heart Eyes

# 182

Честото на мама Вержи !

Честити годишнини на Алех Шу и Тини Мини !   bouquet

Съболезнования и кураж за Bela  Flowers Rose

# 183
Много пъти ура за малкия (голям) Калоян, за смелата му майка и за семейството им!
Честито на Алекс, много години любов и щастие!

Бела, съболезнования... Sad

# 184
Бела, искрени съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose

# 185
Вержиии, честита радост Hug Hug Hug
Да Ви е жив и здрав юнака, много да Ви радва и да слушка кака Лори Heart Eyes

А на теб бързо възстановяване и   bouquet

# 186
Здравейте,декемрийки!

Помните ли ме? Wink

Наминавам само да ви видя как сте.Много декемврийчета са станали гледам каки и батковци.Браво!

На Вержи да и е честит сина.Много здраве и щастиви мигове с новия член на фамилията. Hug

Прегръдки на всички ви.

bouquet

# 187
  • София
ВЕРЖИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ КАЛОЯН!!!

бела, моите съболезнования за случилото се и от все сърце ти пожелавам скоро да сбъднеш мечтата си за три дечица!

# 188
Здравейте дами,
Лято,почивки и море.....а за мен няма грам почивкаи спокойствие.Завиждам на всички дето ще посетят морето,водата и плажа.Аз имам планувана седмица за почивка в края на август.Ще изкараме на село.

Малката Лора,няма проблеми с болести от яслата.Имахме зор при растежът на зъбките с течащо носле.При големите първи жеги получи един стомашен вирус и май с това се разминахме.Забелязвам,че колкото повече расте,толкова по серизни болести ни нападат и се налага употребата на антибиотици.
Детето ми е фен на книжки с картинки и в нас е една малка книжарница.Също така обича да гледа филчета,естествено свалени от компютъра.Ние нямаме ДВД и затова седим в столчето за хранене и от там гледаме.
Тук даже имаме проблем,защото детето така е свикнало с това столче,че не иска да яде като голям човек с нас на масата.Това е породено от моя "любим" свекър,заради когото,почти не излизаме от нашата стая.

Малката знае много песнички ,а вече се учи на сбити приказки и стихотворения.

Вержи,честита ви радост!Поздравление за чудесното име.Кака  Лора много да слуша и помага.

Честити годишнини и рожденни дни.На всички желая здраве и много щастливи мигове!

Бела,моите най искрени съболезнования Flowers Rose

# 189
  • Варна
ето ни и нас! малко сме смачкани още  Mr. Green
http://andonova.multiply.com/photos/album/15/Kaloyan

# 190
Много е сладък Коко newsm51 Вержи, да ти е жив и здрав и много да те слуша. Струва ми се че много прилича на Лорка Grinning

Благодаря ви за съчувствието момичета, опитвам се да справя въпреки че ми е трудно. Всеки ден се събуждам с надеждата дай мисля по-малко за това че бебчо го няма но не се случва. Моля се и се надявам нещата да се нормализират и след някой друг месец да ви се похваля че чакаме отново бебе. Не съм се отказала и няма да се откажа. Вярвам, че нашето трето съкровище ще се появи Praynig

# 191
Вержи, прекрасен е! Нооо, така с няколко снимки няма да минеш! Чакаме повече подробности!
Боже, забравила съм колко мънички се раждаха! Laughing

# 192
Вержи,да ви е живо и здраво Калоянчето!  Hug Много да слушка мама и кака!  Wink

Бела,моите съболезнования за тъжния развой на събитията... Flowers Rose Flowers Rose Дано мечтата ти се сбъдне!  Hug

# 193
Мимак, Хепи Бърдей.......Желая ти много здраве,много емоции,нови хоризонти да откриете цялото семейство.Специални целувки на Бойко-Разбойко   Hug

# 194
Поздрави и за Клеми и за Видричка.Бъдете щастливи. bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт