Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 889
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
и аз от време на време шпионирам, ама новината съм изпуснала
Браво Вержи да ти е жив и здрав Коко - мноро радости от тук нататък!

# 166
  • София
ОООО, БРАВО, ВЕРЖИ, ТИ СИ НАШАТА ГОРДОСТ!!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ КАЛОЯН!!!!! СТРАХОТНА НОВИНА!

# 167
  • Vaudreuil Canada
Вержи Честито - много радости да ви носи малкия Калоян а кака Лора много да помага.

Бела съжалявам миличка  Hug Ще ти трябва време за да погледнеш на нещата от друг ъгъл.

# 168
WERZI,   bouquet Heart Eyes Hug ZA  :baby_neutral:Kaloian!!!

# 169
Честито, Вержи!  bouquet Да ти е жив и здрав!

# 170
Здравче Желязкова - частна-държавна, няма значение, трябва да обменят всички бацили и тези на родата и да си изградят имунитет. Вики беше първите 3 месеца ту здрава, ту сополива, ту кашляща, ту с отит. Ноооо ... после последваха 3 месеца без нито едно отсъствие, та има светлина в тунела.  Peace
Към морето мислим да идваме края на юли, ще сигнализирам за морска декемврийска среща-плаж.  Hug

# 171
  • сто акровата гора
Вержи честито! Hug Да ви е жив и здрав Калоян!  bouquet Много да слушка и папка, а кака Лора много да помага ! Heart Eyes

# 172
  • Бургас
Вержи чудесна новина! Да ти е жив здрав Калоян! Много да ви радва и да е умерено кротко бебе  Wink

Тини ще ви чакаме за срещичка  Hug

# 173
  • Düsseldorf
Хей, че прекрасни новини научавам в този ден!!!
Честито, Вержи, да ти е жив и здрав Калоян и да расте много щастливо, умно и обичано дете!!!

Пък аз да почерпя скромно, че вече 3 години съм семейна! Simple Smile

...  отивам да празнуваме с милото.... Simple Smile

# 174
Ей тва е работа, Вержи, браво и честито     bouquet. Останах си сама да бъхтя тва лято   Tired
Ние се отчетохме на морето, отчетохме се и при муун и Норчето, много хубаво се видяхме  Heart Eyes
Засега това, защото съм заета да се излежавам  smile3535

# 175
  • София
detelini, пусни една снимка да те видим с коремче де!!!

# 176
  • Бургас
Детелинке заслужаваш мъмрене, разбрах аз за вашата потайна среща Naughty Ама айде нали си бременлийка няма  Wink   Hug

Alex_shu честита ви годишнина! Пожелавам ви да стигнете минимум до Коронна сватба!

# 177
Понтесче, ще пусна ама нали трябва да не ме мързи  Mr. Green. Този път съм типичната бременна- едва ходеща, задъхана, коремът ми личи отдавна и се оплаквам  Rolling Eyes
Желязкова, седим си ние с Кристиян в морската, спали недоспали, че бяхме тръгнали рано от Русалка и се чудим, особено майка му, как ще убием предиобеда докато стане време за сън.Не ни се ходи вече на плаж, не знам къде наблизо има хубав кът абе луда работа  Crazy. И едно пиленце ми казва "звънни на муун" , аз казвам " тя е на работа", то пак настоява "звънни, та звънни". Оказа се, че с муунлейди сме били буквално на метри една от друга, на нея й е свободен ден и така  Laughing. И да ви кажа тя ме знае само с форумско име, може би трябва да си го запише в паспорта  Joy, поне е хубаво  bowuu
Кажете ми как да опазя Кристиян от проклетите комари  newsm78. Когато от общината не пръскат, никакви мрежи не те спасяват,опитвала съм какво ли не включително и това да ги изтрепя със специален препарат, проветрявам после и гледам буболечка с вирнати крака, а ония гадини си жужат ли жужат  Naughty Sad. Всяка нощ мажа Крисчето с чаено масло, после посред нощ с Аутан и това помага, но не може така вечно. Ако му видите пъпките с връхчета и белезите, които оставят няма да ми се карате, че го мажа толкова често. Аз не се мажа, за да идват при мен, но уви....него и намазан ще му намерят свободно място, а мен вече не ме харесват.

# 178
  • Vaudreuil Canada
Alex_shu Честита Годишнина! Здраве, любов и късмет пък останалото да не ви е проблем да си го купите Simple Smile

# 179
Верджи, да сте живи и здрави и много леко да се възстановиш!Бебо да е кротък и усмихнат, а Лорка да се радва и помага много! Hug
Цитат на: Здравка Желязкова от село Стомана
Alex_shu честита ви годишнина! Пожелавам ви да стигнете минимум до Коронна сватба!
Присъединявам се!

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 10:55 от Знам и Мога

Общи условия

Активация на акаунт