Знам и мога, благодаря, че попита!
Венета изкара варицелата по-тежко от брат си. С много повече пъпки и температура 2-3 дни. Не съм я мерила, защото много реве от термометъра. Само вечер преди лягане давах панадол. Също й взех едно хомеопатично за сърбеж. Май й подейства, не съм забелязала да я сърби, освен може би на третата нощ. Днес е ден 6-ти, всичко е завехнало вече. Още три дни карантина. Дано само не й останат белези на личицето! 
Здравче, така ми беше и баткото. Седмица на градина, две вкъщи. Той боледуваше основно от хрема и кашлица и съответно лекарката веднага антибиотик даваше. Докато не ми писна и не отидохме на хомеопат. Доволна съм, вече не пие антибиотици.
Освен това постепенно, бавно, но славно
, ще изгради имунитет и няма да боледува толкова.
Незнам и наще имат там климатик, не мога да кажа от него ли е или от другите деца, има все пак майки дето си носят децата хремави или болнички.
Сега правя опити да възстановя предишният си начин на живот, а и много ми липсвате 

ДРЪНКИ и толкоз
, сега незнам бойлера ли е или ВИК инсталацията нещо по-точно някой кран дали не е изпуснал. А снощи се къпахме без проблеми. Колата газовата изпусна и там ремонт абе този месец 1500лв сме изхарчили ей тъй за туй че се счупило или за друго.
А за нащо семейство 1500 не са малко! И се каним на почивка да ходим о-о-о-о-о вече незнам!