Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 897
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Лорка ме развесели! Joy
Знам и мога, благодаря, че попита! Hug Венета изкара варицелата по-тежко от брат си. С много повече пъпки и температура 2-3 дни. Не съм я мерила, защото много реве от термометъра. Само вечер преди лягане давах панадол. Също й взех едно хомеопатично за сърбеж. Май й подейства, не съм забелязала да я сърби, освен може би на третата нощ. Днес е ден 6-ти, всичко е завехнало вече. Още три дни карантина. Дано само не й останат белези на личицето! Praynig
Здравче, така ми беше и баткото. Седмица на градина, две вкъщи. Той боледуваше основно от хрема и кашлица и съответно лекарката веднага антибиотик даваше. Докато не ми писна и не отидохме на хомеопат. Доволна съм, вече не пие антибиотици. Peace Освен това постепенно, бавно, но славно Wink, ще изгради имунитет и няма да боледува толкова.

# 151
  • Варна
аз щях да показвам снимки на малката шаферка беее  Mr. Green
http://www.virginity.snimka.bg/album.php?album_id=395967
а ето как се води хорото  Joy
http://andonova.multiply.com/video/item/16/16

# 152
Здравче, така е мила. Искам , но няма как да те успокоя, и Владко беше така, че и продължава, вече повечко от година ходи, най много 3-4 седмици се е задържал там и вечно е със сополи или кашля, сега пак беше с бронхит ooooh! Незнам и наще имат там климатик, не мога да кажа от него ли е или от другите деца, има все пак майки дето си носят децата хремави или болнички.
Сила и търпение, те и децата още малко ще пораснат и ще са по устойчиви  Peace
Вержи - много е хубавка Лорка
Бети -   хубаво че и през това минахте вече няма да те е страх а днес , а утре! Тя е малка и дори и да останат малки белезчета те ще се махнат с израстването Peace  Владко само морбили хвана Wink
soceress  - и нашия много мачка котките и кучетата, абе всичко що е мекичко!
Лек ден!

- айде едно от мене за Добро утро! Някой да добави музиката  Whistling
айде от мене една http://www.vbox7.com/play:3b096732 , някой може да добави своя
 http://www.vbox7.com/play:1fc3adb2 - мале как не мога да чакам 17ти  за да тръгнем към родното море! От сега ми е едно такова ваканционно!

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 11:03 от ka_tq

# 153
  • сто акровата гора
Бети, добре че минава вече, а за белезите няма страшно, малка е и дори да остане нещо с кремчета се оправя.  Hug
За яслата, при нас нарочно не пускат климатик, за да не изстиват децата, като е горещо са на първия етаж, защото нашата група е на втория и напича покрива, но още края на май директорката беше казала, че само на отворени прозорци, за да няма настинки от климатика.
Ама на Соня до сега основно зъбите й правеха проблеми, хрема се явява при пробиване, надува се всичко и става страшно, да не говоря за температура, разстройство и т.н. "екстри". Слава Богу най- после избиха, остана по малко от горните да се дооголят, но явно не я боли вече и е много по спокойна и нощем СПИИИИИИИИИИИИ!!! Party
Ще видим сега като е в нова градина, (това сега е само ясла за съжаление, не е ОДЗ), дали ще има проблеми с боледуването, все пак нова среда, нова адаптация.
Вержи страхотна е Лорка Hug
Усмихнат ден на всички   bouquet 

# 154
Здравейте, много отдавна не съм писала, но ни се случи нещастие в семейството и не можех да пиша много Cry Sad Сега правя опити да възстановя предишният си начин на живот, а и много ми липсвате Hug
На нас също ни никне кътник и сме направо нетърпими, по цял ден се криви и не мога с нищо да му угодя. Събужда се и започва с мънкането и тръшкането по земята. Това допълнително ми разбива нервите но стискам зъби и се опитвам да се държа нормално. Не се справям особено, но се надявам с всеки следващ ден да става по-лесно Praynig

Лек и усмихнат ден, да са живи и здрави малките съкровища и да слушкат много  bouquet  bouquet

# 155
Честит рожден ден, Косенце Босенце!
Много здраве, късмет и любов ти пожелавам!

Да кажа и аз, че Вержиното Лорче ми е много сладичко!  Hug
Бети, дано да няма белези Венетка! Peace
Желязкова, кога тръгна детето на ясла? В началото е неминуемо да изкара някой друг вирус, сололи и т.н. гадости, но после и той ще стане Желязков!  Wink
На Сонка направо й завидях за мачкането на котките.  Grinning
bela, съжалявам за случилото се.  Cry Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 13:18 от tini-mini

# 156
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА КОСЕ БОСЕ!!! Чакаме я и с някоя новина или снимка да мине, че се забравихме Wink.

Здравейте, момичета! Ние бяхме малко на гости на морето, Алексис се държа направо като голям човек , много приятно съм изненадана от него - порастнаха ни децата, еййй Hug Ето да го видите на плажа:

http://www.decemvri.snimka.bg/album.php?album_id=380206&pid=13410201

bela, много съжалявам за загубата ви. В такива случаи думите са смешни и безсилни, но все пак - кураж, миличка Cry

# 157
  • Бургас
И тук да кажа Честит Рожден Ден Косе Босе!

Бети радвам се, че отшумява варицелата  Hug Дано да се разминете без белези  Praynig

bela кураж мила. Съжалявам за случилото се.  Hug

Понтес голям сладур е твоя Алексис. Изглежда ми много пораснал и променен.   love001

Тини Пеши тръгна на ясла в началото на май месец. Незнам до кога ще продължи това нещо. От тогава е изкарал два пъти сополи, една гнойна ангина и сега пак със сополи, но от днес и покашля. Уж яслата е частна, уж по-добре ги гледат..... newsm78

.... но после и той ще стане Желязков!  Wink
Айде от твоите уста в Божиите уши  Praynig
Тини вие няма ли да идвате на Бургас при баба?

# 158
  • Под Сините камъни
Честит Рожден Ден Косе Босе!
bela съжалявам за случилото се.  Hug
Понтес Алексис е много сладък.
Аз не смея да се похваля,че малкия е добре скоро сополи сме нямали,но за сметка на това накашля от време навреме.Даже малко ни се позасили кашлицата след като се завърнахме от Жеравна.Но той нали е с асма и го отдавам на нея.
soceress и аз искам да СПЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ама кога ли ще ме огрее.

# 159
  • Бургас
Вчера вечерта се прибираме с Пепи от разходка и той ми изтърсва това:

http://www.vbox7.com/play:20c7c524

Много се смяхме и решихме днес да го заснемем, та и вие да се посмеете.  Joy Клипа е малко тъмен, но не това е важното  Grinning

В превод:

Пиле, пиле аз те знам
искаш нещо да ти дам
на ти зрънце да кълвеш,
че петле да порастеш.

Това последно му го казвах преди две седмици, не подозирах, че го знае  Rolling Eyes     

# 160
  • Варна
на това Лора му вика :
На ти дрънки да кълвеш  Joy и не дава да я поправят  Crossing Arms ДРЪНКИ и толкоз Stop

# 161
Много са сладки са станали дребосъчетата.Кога бяха бебчовци, а сега рецитират стихчета и ни удивляват с уменията си. Да са живи и здрави newsm51 newsm51 newsm51

# 162
Пешито е супер   bouquet
Днес гинеколога ми намери гъби -  ooooh! сега следва едно лечение на двамцата с мъжото, еййй като ни е тръгнало наопаки не знае кога да се спре. Колата, пералнята, детето с бронхит уж лечение поспря 2 дена да кашли от вчера пак и то сериозно, тази сутрин се събличам и влизам да се къпя и оооо пускам топлата вода на душа капчица не капе - пускам студената ами тече си нормално, пробвам на мивката няма пак топла вода ужаст  #Cussing out, сега незнам бойлера ли е или ВИК инсталацията нещо по-точно някой кран дали не е изпуснал. А снощи се къпахме без проблеми. Колата газовата изпусна и там ремонт абе този месец 1500лв сме изхарчили ей тъй за туй че се счупило или за друго. /лекарствата не ги мърморя/ макар че явно нямаше ефект от тях #Cussing out Сега ще видя тези за гъбите дето  купих, дали ще има ефект. Само да накарам мъжото да пие хапове, че милия не пие никакви, ама ако иска секс да пие  bowuu   А за нащо семейство 1500 не са малко! И се каним на почивка да ходим о-о-о-о-о вече незнам!
Незнам утре като стана какво ще ми се стовари?!
Та така пак се оплакох! Лек и спокоен ден на вас !

# 163
  • Под Сините камъни
Момичета вижте какво открих докато шпионирах днес юлките 
В 12:00 часа Virginity роди своето второ съкровище Калоян. Сладура тежи 3500 гр/ 49 см.
Да им е жив и здрав малкия мъж.Да радва мама,тати и кака.

# 164
Урааа! Да са живи и здрави цялата фамилия! Много да папкат и слушкат Калоян и кака Лора!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт