определено!
наистина самия процес протича по-лесно,и МНОГО бързо,(поне при мен) но за съжаление по-болезнено

ако имате възможност за упойка - ИСКАЙТЕ
аз нямах...прекалено бързо се развиха нещата...но иначе откъм следродилен период съм пушка! с лора имах три вътрешни шева, сега нямам нито един
сядам си на дупето без проблем още от родилна зала
(е освен ако не са му пробутали в бокса,докато им правят дневния тоалет
)нямам никакви притеснения относно кърмата, чак си се чудя на спокойствието...
Лохии почти нямам от втория ден...имам де, ама не толкова "размазващи" както първия път, ами някакви слаби течове от време на време
единствено още ме тормоят контракциите за прибиране на матката...ставало по-бавно казват, че е по-болезнено вече се убедих
особено малкия змей като засуче , все едно раждам пак
но вече отшумяват...бавнокаката е много ентусиазирана...иска да го милва, но гледам да е само под мой контрол,че каквато е "нежна" ще му извади очите
сега е хвърлила око на бибите му...иска да му ги тика в устата...понеже и забраних да ги лапа тя
иначе следи с интерес - как се къпе,как се храни,как се сменя памперса
ще трябва да си отварям очите на 4 ежедневието е много "забавно" търча от едното дете на другото като финикиец
днес се наложи да пържа филии с Калоян в импровизиран слинг,понеже точно тогава реши че иска да се гушка
и от време на време притичвах до компютъра да сменям на Лора едни игрички
и мама!
. Да пази Господ

. А и Мазнейкова как се изказа само, сто пъти повтори, че тя не е участвала в операцията, а само е гледала, егати и специалистта
. Повече ме болеше след като ме пусна упойката, имах повече контранции, но пък на сутринта в реанимацията (бях ресекцио) веднага станах и се раздвижих. Определено е по-лесно като знаеш какво да очакваш и някакси си подготвена 

Сега, след месец без нощен памперс, вече си спи спокойно цяла нощ без инциденти
Явно си свикват дечицата