Май дойде и отмина, а ДЕКЕМВРИЙЧЕТО щурее за двамина!

• 15 881
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Оххх голям сладур Коко  Heart Eyes. Ама наистина прилича на Лорка като малка  Peace

# 196
ЧРД на Видричка, Клеми и Мимак!   bouquet   bouquet   bouquet
Много да са здрави и щастливи!     Hug
Калоян много прилича на Лорка, а Диман на Ноела!  Hug
Вержи, разказвай подробно - как мина раждането, какво прави бебето, каката, искаме да знаем всичко!  Mr. Green Когато имаш време де.   Peace

# 197
Привет и от нас Hug

Голям мъж, браво Вержи Hug Hug Hug
мимина, видях от снимките, че сте ходили на моренце, браво на вас. И ние мислим началото на Август да отидем, та исках да те попитам взимала ли си нещо по-специално за пътуването за малкия бебок? Вие вече сигурно сте се захранили, но моя Коко все още е само на кърма и мисля да захранвам от следващия месец като стане на 5 месеца. Ще се радвам да споделиш за изкарването:hug:
Благодаря ти!

Поздрави и целувки на бебоците от нас  bouquet

# 198
  • Варна
ами накратко - от известно време обикалях със 1,5см разкритие и контракции, доктора каза че е въпрос на време...на 7ми и 8ми цял ден си обикалях с болезнени контракции, но нищо по-сериозно...на 9 сутринта започнаха вече да ме събуждат Crazy станах до тоалетната и ми падна тапата Shocked изкъпах се, и отидохме в болницата. доктора ме провери и каза че съм с 4-5 см разкритие и докато ми обясняваше че ще раждам каза "Опа - 7см"  Shocked направиха ми всички процедури и ме вкараха в предродилна. там всичко беше супер  Whistling докато не ми пуснаха окситоцина и доктора ми спука мехура #Crazy а нямаше време за упойка ... болеше доста - не можех да изохкам даже #Crazy но поне мина бързо - след час и половина родих  Whistling докато усетя напъните и усетих как му прорязва главата  #Crazy викам край, тука ще родя  Joy обаче доктора ми упорит - ставай каза отиваме на магарето (в съседната стая) и докато се кача да напъна - го гепаха "за ушите " и го извадиха  Mr. Green
нямам нито един шев много съм щастлива Sunglasses
гушкахме се и се закърмихме още там докато седях 2 часа, и от тогава сме изцяло на кърма, дай боже този път да изкараме поне 6 месеца  Praynig

# 199
Бела, чак сега прочитам какво ти се е случило  Cry.Прегръщам те силно  Hug
Веси, ако ти си майката на Микаела, помним те и още как  Hug
Вержи   bouquet. Сравнявайки с първото раждане, това по-лесно ли беше щот май не ми се струва така newsm78 Нали се сещаш какъв отговор прося  обаче Rolling Eyes hahaha

# 200
Да кажа за второто раждане...не знам за по-лесно, но е по-бързо.Правила съм статистики по въпроса, затова се изказвам, макар и непопитана.   umnikuu

# 201
Добро утро!  Hug

Както го описва Вержи, на мен второто раждане ми звучи по-лесно /ама на чужд гръб правя изводи все пак  amiiii/.

# 202
Зависи от организма, майка ми мен ме е родила за около час, но пък по - малкият ми брат след два дни мъки ooooh!
Когато раждах баткото беше ужасно и трудно от 22.09 - до 24.09 по обед Shocked 
Дребният го родих бързо/с цезарово/ Embarassed бях се уплашила че отново ще раждам два дни и предпочетох с цезарово, всъщност в последствие се оказа че нямам и избор защото пъпната връв беше омотана по цялото му телце и имаше опасност от задушаване.
Пожелавам лесно и бързо раждане на мамите на които им предстои, скоро да си гушнат малките съкровища stork-girl stork-boy smile3541

# 203
Второто раждане и при мен беше по-леко и по-бързо, дори не се наложи епизиотомия. Съответно възстановяването беше много по-бързо, да не кажа, че почти не се налагаше да се възстановявам. Успех на всички, на които това предстои! Hug

# 204
  • Бургас
За второто раждане и аз така съм чувала, че било по-лесно и по-бързо.... според мен е индивидуално.... При мен лично, страхът ще е по-голям. Първия път незнаех какво да очаквам и за това бях много весела.... Mr. Green, ама вече ще знам и от това ми настръхват косите.

# 205
Вержи,супер сте...много позитивно...браво!   bouquet

Дидето,предполагам от снимките на Камчия си решила,че сме ходили "на море"...всъщност,отидохме до там само на разходка за ден,а другите снимки са си от обичайно ходене на плаж! Simple Smile Поздравления за кърменето   bouquet ,аз кърмих 4 и половина мес ,Диман го захраних на 5мес и няколко дни и вече с 2 заместени хранения (обяд и следобяд) и 2 (сутрин и вечер) по 230мл АМ! Grinning Очертава се лаком...като кака си! Crazy Нека мамите с опит в летните пътувания с бебочета ти дадът хубави съвети,а от мен приятно изкарване!  Hug
И при мен второто раждане ...ресекцио  Wink ...бе по-лесно! Peace
Приятен ден на всички!  Grinning

# 206
  • Бургас
Мимина много са ти чаровни децата. На малкия май му синеят очичките или греша?

# 207
Здравка Желязкова от село Стомана ,благодаря ти!  Flutter Има нещо такова с очите на малкия,а има единствено 2 синеоки прабаби  Rolling Eyes ...всъщност бих казала,че неговите са сиви! Grinning

# 208
Ееееее, дано и аз да се похваля с леко второ раждане  Hug Не, че се оплаквам от първото, ама това ако е по-бързо, може да си родя в колата  Laughing  Joy
Вече изчистихме, подредихме, сега се почвам с пране и гладене и стискам поне още седмица, че да се върне и Ния  Mr. Green
Вержи, набора много прилича на кака си  Heart Eyes А тя как е? Радва ли се или още не може да разбере какво става?
Бела много съжалявам за случилото се  Cry Не губи кураж и скоро да се похвалиш с коремче  Hug  bouquet
Лек ден и до скорооооооооо   bouquet

# 209
Благодаря за пожеланията  bouquet
За моя изненада като изключим шока в който все още се намирам, желанието за бебче е още по-голямо. Дори не ми минава мисълта да се откажем и да останем само с двете деца. Съпругът ми много не иска да чуе, защото го е страх за мен, отговаря с уклончивото " Ако Господ ни даде отново дете!". Знам, че и той много иска трето детенце и след подходящо време мисля ще се съгласи да опитаме отново PraynigСега очакваме резултатите от епикризата и тогава ще сме наясно какво точно се е случило и защо.

Общи условия

Активация на акаунт