Отговори
# 30
  • гр.София,кв.Овча купел
Аз пия Малтофер,по две на ден,ама ефект почти никакъв Thinking,
Фърст и аз днес забелязах,че нещо ми липсва при папките,ама реших,че може и да се бъркам newsm78,...а за твойте снимки, просто нямам думи страхотни са Peace

# 31
  • Пловдив
el_pl, и ние сме с домашен любимец, който нямаме никакво намерение да махаме. На мнение сме (със съпруга ми), че отвън можем да внесем много повече зарази и т.н., отколкото животинчето може да предаде на бебето. Всичко е въпрос на нагаждане. Освен това съм чувала, че за едно дете е добре да расте с животинка около него. За мен и мъжа ми ще остане въпроса с по-честото чистене на къщата, за да не се натрупват косми.

# 32
  • Лавал-Пловдив
 Party Запис и бягам да чета

# 33
askim87 , правила ли си си изследвания дали анемията ти е желязодефицитна? Има десетки видове анемии, но лекарите като видят нисък хемоглобин и веднага на желязо. също така фолиевата киселина спомага за усвояването на желязо в организма, но тя не е желязо! т.е. едното без другото не става.
Пламито, хебоглобина ти е супер. При бременните за нормален се счита 110! А е нормално да пада при положение, че ей така за едни 8 месеца трябва да произведем едни 5 литра кръв.

Едира, кофеинът е изключително вреден по време на бременност, затова и се препоръчва само по 1 кафенце дневно... Ти с тея натривки...

Искричке, честита количка! Похвали се каква е.

За животните - с Иван имах немска овчарка... Не ми е минавало и през ума да я махам, а и няма да забравя мъжа ми... Като му казах, че съм бременна той с ужас попита - Ами сега, какво ще стане с Азра? Зарадва се истински на новината за бебо като разбра, че няма да го накарам да я махне. Сега обаче тя почина и ако трябва да съм искрена - няма да взема повече куче вкъщи - първо като звам колко тежко ни беше да поддържаме чистотата и като знам как страдахме като я загубихме... Никога повече. Иван беше на 2 години тогава и му обяснихме, че е на небето защото иска да си иглае с други кученца там... Още се сеща за нея и дори преди 1-2 седмици ми обясни, че Азра била на небето за да прави компания на баба му (прабаба му се падаше)... Нямало да праче за нея, защото баба му си нямала никой друг. Много се натъжих - явно още си преживява раздялата в неговия си мъничък свят

# 34
Ани, честит рожден, ден, миличка Hug  bouquetДа си жива и здрава и твоите мъже да те обичат много и да те слушат Wink
Момичета, страхотни снимки сте сложили, много ви се радвам!!!
iskrichka, честита количка-разкажи повече: каква е....
Деси, много се радвам,че при теб се разминаха нещата!!!
Миналата бременност се мазах само с Икаров и нямам стрии, сега с олиото на Веледа, да видим какво ще стане Thinking
Аз за 3ти път искам да помоля, някой да ми изпрати паролата на лични за албума, да се пробвам и аз да кача снимки.
Хубава вечер на всички!

# 35
Да се запиша и аз в новата тема!
И аз забелязах, че албумчето Любовта липсва newsm78 Явно наистина някой го е изтрил по погрешка.
За стриите -засега нямам, мажа се с кокона майка, ама все се каня да си взема и нещо друго.Иначе целулит ми се появи и на мен по дупето, а преди нямах....Дано изчезне след раждането, ама поне в днешно време има толкова много процедури за премахването му,че не го мисля много-много сега....
Днес имах няколко неприятни случки, които много ме ядосаха и забелязах как получавам контракции след като се ядосам..Явно наистина е важно да съм много спокойна.
Деси, радвам се че се размина със шарката.
А на мен интересно не са ми пускали кръвни изследвания от 4 месец ooooh!Въобще не знам как ми е хемоглобина..
Казаха ми ,че в края на 6-ти месец пак ще ми пуснат.Направо се чудя за какво се записах на тази платена консултация и дадохме сума ти пари....Все си мислех,че всеки месец ще ме изследват...ПАк ще трябва да се разправям...
Хубава вечер от мен Hug

# 36
Да,някой без да иска,е изтрил албума.Внимавайте какво натискате друг път Simple Smile
Направих ново албумче,ако имате желание си качете пак снимките.Съжалявам за неудобството,но се случва.В отчетната на сестра ми също бяха изтрили погрешка албуми. Grinning

# 37
  • Сф
Здравейте мамииииииии Hug Hug Hug
Днес най-полсе бях на тая дългоочаквана фетална newsm74
Всичко беше чудесно, много съм доволна от прословутия доктор Марков!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Вътре бяхме около 30-40 минути, мерихме и разглеждахме бебо много подробно, всичко си имаме и всичко е наред smile3501 и най-важното- лекаря каза, че нашия щъркел е с розова регистрация newsm51 stork-girl
Но все пак, нали стават и грешки, приемам казаното за 90% сигурно!:)))))

# 38
Здравейте отново. Аз както казах бях за фм при Марков и всичко е наред. Видях си бебока и съм мн. хепи.Потвърди се пола-момиче.Много ,ама много се радвам. newsm44
За стриите-при мен май са неизбежни. При първата бременност се мазах с кво ли не и пак имах доста.За сега още нямам,но ги очаквам и не съм си купила мазило ,а само със зехтин се мажа.

# 39
BaByMamma- Преди мен имаше една мама с рус развълнуван татко,който излезе по рано с голяма усмивка на лицето и се чудя дали не си била ти.

# 40
  • Сф
ХАхахаа, не, ако ни беше видяла, ще ни помниш цял живот, аз със корема, а таткото е с патерици и гипс на левия крак до дупето, защото е със скъсан ахилес, милинкия Laughing

# 41
Еееее милия. Дано се възстанови по бързо,че да ти помага. Hug

# 42
ХАхахаа, не, ако ни беше видяла, ще ни помниш цял живот, аз със корема, а таткото е с патерици и гипс на левия крак до дупето, защото е със скъсан ахилес, милинкия Laughing
така се ожениха едни мои познати Laughing Да му минава бързо на момчето.

# 43
  • Сф
ееее, не е истина, просто, то е било незабравим сватба- на патерици Joy душички, важното е, че е имало сватба и са били щастливи!!!  bouquet
Колкото до възстановяването, няма да е много скро, но поне ще се е оправил като тръгна да раждам, че тогава ще ми трябва да бърза, сега да лежи, а пък аз се раздвижвам докато му помагам:)))))

# 44
dani-puhМалтофера не се ли дъвче?Ако го пиеш може и затова да няма ефект Peace

Общи условия

Активация на акаунт