Най си е добре, на БУРГАСкото море! - 84

• 15 131
  • 297
  •   1
Отговори
# 150

От теб се иска да си усмихната и спокойна!

..... и да ни покажеш снимки от сватбата  Mr. Green

Имам 6 на изпита  bowuu Б.Й. нещо се обърка май

# 151
  • Бургас/Пз
Уж дъжд даваха днес, пък то егати и жегата и вятър естествено!!! Днес пак умиткахме морската, ама като се прибрах бях с рани по краката. Какво да ги правя тези мойте чехли и крака не знам - едни и същи пък веднъж ми правят рани , веднъж не  Sad

Ах не, какви са тези грешки, недей да оставяш нещата така, взимай мерки лично и на място.

Като ви чета да говорите за сватби и на мене ми се прииска пак. И ние нямаме църковен брак ама ще чакаме Калоян да проходи че да ни носи пръстените.  Mr. Green

# 152
  • България
Ей, зарибихте ме с тоя сериал , снощи си теглих 1-ва серия  Laughing
ani_d, ти нещо май за Пазарджик беше споменала, да не си от там, щото и аз съм от този край  Grinning

# 153
Ние също нямаме църковен брак и съм казала че ще го направим на 50 годишнината от свадбата ни Mr. GreenПокрай нас ще щъкат пра-внуци ,дедо ще е с фрак-като пингвин,а аз/баба/ с традиционна бяла рокля -като тортичка ,запасени с всички аватари-ченета,бастунки,перука,тупе,памперси.....Голяма идилия ще да е.....и линейката ще чака вън да не вземем да се гътнем от вълнение marriedАко има желаещи за шаферки-смятайте се за поканени. Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 17:09 от kalinikol

# 154
Май ще да е Космос като най голям и свободен на тази дата малко е стари4ко Embarassed ама ще си го окрасиме с някоя агенция Thinking за сега е на 12 септември Simple Smile
И моята беше на 12. 09  Crazy Само в Бургас ли държиш да е?

# 155
:Ако има желаещи за шаферки-смятайте се за поканени. Simple Smile

То докато чакаме да чукнете 50 ще сме едни беззъби шаферки...

Хубави са емоциите около сватбите!

Иве, честито

# 156
Амммм...то е ясно ще услужим и на шаферките с някой друг аватар Laughing

п.п.Надявам се да не сте го взели на сериозно Winkама знае ли човек..... Mr. Green

# 157

п.п.Надявам се да не сте го взели на сериозно Winkама знае ли човек..... Mr. Green

Ееее ма ти бъзикаше ли се, аз тъкмо взех да кроя планове за шаферлъка ...

# 158
Кой,аз ли  newsm03 -няма такова нещо  no

# 159
  • Бургас
 Hug Hug аз за сега имам 2 шаферки и 1 шафер та да видим  Whistling

# 160
   Снощи щях да изгубя диването в Морската. Сърцето ми спря за част от секундата  Tired Сега ми е виновно някак

# 161
  • Бургас
 Спокойно Иве на всеки може да се случи,това не зна4и 4е си безотговорна  Hug и аз един път за малко да загубя малката си сестри4ка В Била  Whistling ooooh!

# 162
  • Бургас
Иве, по-спокойно, от такива неща ни побеляват косите-недоспиванията нощем, когато са бебета, умората след тичането подире им, когато проходят, притесненията, когато са на изпити, безсънието, когато са за пръв път сами навън в нощта...
После пак се завърта  въртележката, но е още по-притеснително.
Малкото човече е голямо и само си подбира среда и приятели, можем само да се опитваме да не губим връзката с него, да ни споделя какво го вълнува и да стискаме палци да не се подвежда по лоши хора...
Такава е съдбата ни, от първия момент, когато ни го връчат в родилния дом, та докато си отидем от този свят, пак с мисълта за него, за детето ни.

# 163
Belle Fleur много си права. Тези няколко минути снощи, през които го търсих бяха най-дългите в живота ми. Няма да ви казвам какво ми мина през ума. Като го видях успях само да го гушна и да се разрева. По-късно като дойдох на мене си имаше и конско де  Laughing

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 12:01 от iveto_

# 164
  • Бургас
Веднъж съм губила дете-по-скоро виждах я,но тя не ни виждаше.
Голямата щерка беше на около 2 години,с бял ескимос,разхождахме се пред "България".
Тя, като всеки дребосък тичаше напред и в един момент ни загуби от погледа.
Огледа се, па си хареса една жена,която минаваше покрай нея и й подаде ръчичка да си ходят.
Тогава ми се качи буца в гърлото, хукнах да си я вземам,като че ли жената щеше да ми я открадне...
Детето просто беше решило,че голям човек трябва да знае къде са мама и тати и се беше доверило.
Та такива приключения.

Общи условия

Активация на акаунт